Keresés

Részletes keresés

Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7438

" Az vagy nekem mint testnek a kenyér" - te hü..e!!!!

Mindent beismertél, a Gáborkalapos ezért felfal. Ilyenkor kussolni kell te bal....n. Az érzelmek dominálnak nálad, meg valami hihetetlen nagy megfelelési kényszer. Vegyél különórákat Csőziktől, ő tanulta a politikát. te vén fejjel csak az események után kullogsz. Megint szerelmes vagy, nem tudsz koncentrálni. Jóóééjszakát sanyika, jóéjszakát.  Még a Bácstól is tanácsot kérhetsz  üüü puszika édes!!!

Előzmény: cayenne bors (7437)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7437
Te beteg vagy. Kéne egy kis biokill. Innentől kezdve nem foglalkozom veled. Majd csak akkor, ha gombostű hegyén leszel a gyűjteményben.
Előzmény: Budos_Bogar (7436)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7436
Minden mentve van te m...m. Elismertél te mindent, már többedszer. Ezt csak a ti romlott lelketek tudja kitalálni. Inkább a Gáborkalapos az árulóbandával működik együtt, mint a szövetségessel tárgyal. A megyénél kitaposott modell működik. Onnan hozta Mariskát a HZ-t és az egész tanácsadó kompániát Kerezsistől együtt. Lebuktatok, készül a vád...t. Az érdi fidesz meg megtisztul, az ocsú megy az Összefogásba , az összefogás meg a lecsóba. Bízzuk Mitt...y.r úrra az egészet.
Előzmény: cayenne bors (7434)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7435
Nem poloskáról volt eddig sem szó. Biztonsági kamera felvételéről.
Előzmény: miki591001 (7433)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7434
1. Én semmilyen részletet nem írtam, büdös bogár írta, amit írt, ő nyilván tudja, miről beszél. Olvass csak vissza.
2. Nem folyik megfigyelés a hivatalban, csak 1-2 kritikus helyen. De ha voltál már pl. a Pizza Klubban, az is be van kamerázva, és nem olvastam, hogy felháborodtál volna.
3. Természetesen ott van figyelmeztetés, ahol kell. Beszélsz megint össze-vissza, a tények ismerete nélkül.
4. Még egyszer leírom: olvasd el a hozzászólásokat, hogy ki, mit írt. BB egyszerűen provokátor. Ő írt részleteket, én nem.
Előzmény: miki591001 (7432)
miki591001 Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7433
Azért nem mertem választ nyomni BB hsz-re mert ha ez tényleg így van, akkor nagyon rövid időn belül takarítani fognak. Simó elsimít.
A szocikra nem foghatják, mert a hatlomátvételkor 2006 őszén az egész hivatalt egy hétvégén poloskairtó átnézte és tisztának találta. Hogy aztán Ők mit szereltek be és hova? Ki hallgatja a drót végét nem tudni.
Előzmény: miki591001 (7432)
miki591001 Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7432
BB 7428 hsz-ban ha jól értem akkor megfigyelés folyik a hivatalban?
Ha ez igaz, akkor nagyon súlyos dolgokat ismert el borsika.
Ez törvénytelen megfigyelés, a személyiségi jogokkal történt visszaélés.
HA nincs figyelmeztetés a kamerák kihelyezésére akkor a kamerák telepítése és az általuk rögzített adatok kezelése is törvénybe ütközik.
Ezt pedig ha jól tudom a BTK letöltendő szabadságvesztéssel bünteti.
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7431

Tudom, hogy készül már a folytatásos regény a TMÁ-féle fidesz tündöklése és bukása-címmel. Te is szereplő leszel. Az Antikocsmától az alpolgármesterségig az első fejezet címe. A második TMA mint marós, mint fotós és mint az érdi földosztó bizottság elnöke. A harmadikat még nem tudom, mert a fiúk nagyon titkolják.

Nem lesz perképes, jogászok hada dolgozik az ügyön, várd ki. 

Előzmény: cayenne bors (7429)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7430

Várd ki a végét, hogy ki kit útál meg te hóhányó. Kellett nektek az áruló banda mi? EEzt neveletlenség kimondani! Kellett nektek Csőzik a szertehulló liberális maradék a hatalmatok fenntartása érdekében? EEzt neveletlenség kimondani!

Kellet nektek egy műveletlen iskolázatlan Seggesdit jelölni? EEzt neveletlenség kimondani!

Előzmény: cayenne bors (7421)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7429
Jól sejtettem, hogy provokátor vagy. Bújj vissza a kő alá!
Előzmény: Budos_Bogar (7428)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7428

A Gáborkalapos nem kedvelt ember a városban. Csak a magának megrendelt közvéleménykutatásnak hisz.

Nem kell félteni a választásokat, ti már nem is osztotok és nem is szoroztok.  Az egész intézményi kör útál bennteket, mert lenyúztátok róluk az utolsó bőrt is. Helyén van a szívük hidd el.

Férfias dolog volt, hogy beismerted. A polgármesteri hivatal be van kamerázva, az odabelépőkről felvétel készül. Alkalmas időben majd előhozzátok , manipulálva, zsarolás céljából. Azt állítod: loptak a KDNP-ések, aki közé Aradszki is tartozik. Ő most az ogy képviselőjelölt nemde? Az ő barátai, párttársai egy lopós társaság ugye? Ezt írtad le ide az előbb. Egyébként már többedszer. Láttad is a felvételt. Meg vagy győződve, hogy a KDNP-ések a felvétel szerint loptak. Jól értettem?

Előzmény: cayenne bors (7424)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7427
Az is lehet, hogy simán provokátor vagy. Primitív, az biztos, a stílusodból ítélve. De majd törölt megmondja.
Hahó, törölt! Ez a büdös bogár veletek van? Vállalod?
Előzmény: Budos_Bogar (7425)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7426
Hát, úgy látszik, a pofátlanságnak tényleg nincsen határa.
Olyan, mint amikor a tolvaj háborodik fel, mert rajtakapják.
Előzmény: Budos_Bogar (7425)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7425

Hahó borsika!

Nem válaszolsz? Te kezdted a fenyegetést a manipulált felvételekkel nemde? Most behúztad a farkad mi, mert rád szóltak. Ez kemény dió barátom. A polgármesteri szobában felveszik a belépőket és manipulálnak rosszindulattal. Na ezeket mind kidobáljuk a fenébe ilyen aljas munkát a saját szövetségessel szemben elkövetni . Ez vérlázító, gazemberség. Persze a Gáborkalapos nagy manipulátor és bosszúálló is. Erről beszélj , válaszolj, ne térj ki, mert elismered a gazemberséget. 

cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7424
Ezt találtátok ki? Hogy manipulált a felvétel? Gondolod, hogy ilyen olcsón megússzátok? Simán kimutatható, hogy eredeti, vagy sem. Én láttam. Eredeti. Szerintem sokan látták már, és eljön az idő, amikor mindenki megnézheti. Ha már ezt feszegeted, habár én csak halványan céloztam rá, mert nem akarom a választást ezzel veszélyeztetni. Te igen?
Előzmény: Budos_Bogar (7423)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7423
Ne beszélj mellé ! Arra válaszolj, ha már rendszeresen előhozod a felvételeket , hogy a Seggesdi-TMA duó miért manipulált egy felvételt? Arra válaszolj hogy lehettetek ily o.t.b.k, hogy elhittétek, hogy Seggesdinek volt egy mákszemnyi esélye is. Ahhoz diploma kell ember nem  egy liberális ajánlat. na ugyanilyen pofont fogtok kapni ősszel. Vége lesz a klikkuralomnak, klutákostól, dombaistól és csőzikestől  örökre.
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7422
Jaj de szép virág is az a büdöske, és narancsszínű te.
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7421
Mondjad csak, büdöském. Jó antireklám vagy. Lassan az utolsó érdi fideszes is megutálja a KDNP-t.
Előzmény: Budos_Bogar (7420)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7420

Az a szép kis társaság aki ilyen aljasságra vetemedik, hogy felvételt manipulál. Erre futotta csupán a TMA Seggesdi duónak. Ja , hogy lehetettek ilyen szerencsétlenek, hogy egy fogtechnikust akartatok ogy képviselőnek jelölni?

A meghallgatáson elzavarták volna a fenébe te. Hacsak a biztos bukásra számítva a téma megint előre tolta és jónagy pofont kapott szerencsétlenje. Már másodszor vette be a cuclit, tényleg nagyon h.....  Ennyit még egy gyerek is tud, hogy diploma nélkül már nem megy ez sem, az pedig nagyon hiányzik ugye.

Előzmény: cayenne bors (7417)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7419
Voltatok egy légtérben?
A nick neved szerint, igaza lehet :)
Előzmény: Budos_Bogar (7418)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7418
Nem tetszik, van olyan mint a vadmurok. Barátkozz meg vele. honnan tudod, hogy az a budos az büdös?
Előzmény: cayenne bors (7417)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7417
Szép kis társaság! Az egyik kitörölve, a másik büdös. Nomen est omen. Ámen.
Előzmény: Budos_Bogar (7416)
Budos_Bogar Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7416

Na ez volt az aljasságotok netovábbja, amikor összevágtatok egy felvételt. Hogy is volt ez? Valamire utaltál nem?

A KDNP sek lopnak, mások meg hazudoznak, ti meg vagytok az igazság bajnokai.

Nagyon kellett ez a polidili segítség nektek, mint a testületben a kettő plusz egy áruló.

Ezt meséld el a lapodban. A polgármester megvett árulókkal buiztosítja a többséget.

Igaz régóta együtt takarítanak maguknak, de hát egy kis balos kiruccanás után újra összehozta őket az érdek.

Kluták mester apénznyelő ÉKFI vezetőjeként megfelelt az balosoknak is meg nektek is. Nem véletlen. Dombai is visszatért a pénztárhoz. Csőzik pedig megszolgál az alpolgármesterségért. Amit pedig az árulásáért kapott. Nélküle ugyanis TMA soha nem lett volna polgármester.

Meséld el hogy is volt ez a lopkodás:

Előzmény: cayenne bors (7399)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7415
Ha te kimaradtál volna, akkor ez a meccs tényleg már meg lenne nyerve Aradszkinak. Így drukkoljál, hogy igazad legyen, és kicsit vegyél vissza az arcodból. A nagyképűség sohasem vezet jóra. Sokan furcsállják például, hogy nagyobb terjedelemben szerepelsz a kiadványokban, mint Aradszki. Egy kampányfőnök sohasem magát tolja az előtérbe, hanem azt, akinek kampányol. Te túlterjeszkedsz ezen, és jó, hogy ha Aradszki is észreveszi ezt, mert ebből az jön le, hogy nem őt építed, hanem magadat, és az ő hátán akarsz felkapaszkodni az uborkafára.
A te legnagyobb teljesítményed pedig az addigi kormányzó többség szétbomlasztása. Erre „büszke” lehetsz.
Előzmény: kitörölve (7414)
kitörölve Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7414

Nem paraszt módra, hanem bunkó módón nem köszönt nekem egy segesdi nevü egyén  pedig probáltam metanítani rá.. nem jártam sikerrel. INKÁBB ANYÁZOTT sok -sok tanu hallotta.... inteligens dolog volt. Noha  sok embernél idősebb vagyok, de mindig előre köszönök,mert ezt így tanultam meg. Neked viszont csak visszaköszönök s erre nagyon figyelek... 

Én egyébként a harmadik kampányt írányítom életemben , te ,nem tudok róla, hogy tettél-e már ilyent vagy csak otthon a fürdőszobában a tükör előtt próbálkoztál. Ez egy tudomány amit tanulni kell, és legalább annyit gyakorolni, mint azt én tettem életemben 

Aradszkinak leírtad, hogy nem vagy hajlandó írni róla, ő írassa meg a saját újságírójával és majd azt te leközlöd, köszönjük erre nincs igényünk. Egyébként egyetlen egyszer sem kérted a programokat, mert arról tudnék, híszen tudod én vagyok a kampányfönök.

Nagy László pedig olyan újságot csinál amilyenre megkértük és nem ő próbálja meghatározni annak tartalmát.

Persze nagyon haragszol rám, mert tudod, hogy ezt a meccset én nyertem meg Aradszkinak, híszen ő nem játszhatott, mint érintett, nagyon inteligensen huzodott vissza az elmúlt években, de bizony sokkal jobb lett volna elismerni a teljesítményeket, akár az enyémet is, mint mocskolódni egyfolytában. Hogy én neki ártalmas volnék? nem hiszem, hiszen pontosan tudja , hogy nélkülem már rég bedaráltátok volna!H an légy vagyok a levesben akkor te szőrszál a tak...ban.

Aradszkinak meg nem az érdi FIDESZ segít, hanem minden jószándéku nekünk drukkoló magyar ember!!! Nos ez a különbség kettönk között, többek közül....

Előzmény: cayenne bors (7412)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7413
Noooormááális??????
Előzmény: kitörölve (7411)
cayenne bors Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7412
Én oda megyek, ahová akarok. Tudok viselkedni, nem úgy, mint te, aki paraszt módra nem köszönsz azoknak, akikre haragszol. Én köszönni fogok neked ezután is, és nem téged becsüllek meg azzal, hanem így illik.
Jó ez így, hogy nem tudod fékezni az indulatodat, mert sok mindent elárultál, főleg azt, hogy az érdi Fidesz ellen dolgozol. Tudtuk persze, de sokkal jobb így, hogy ki is mondod.
Túlértékeled magad, ha azt hiszed, csak rajtad múlik, hol leszel ősszel. Helyileg persze igen, nyugodtan elutazhatsz melegebb éghajlatra.
És természetesen szekus voltam itt Magyarországon, ahol születtem és éltem. Te csak tudod.
Aradszkival pedig semmi bajom. Csak a kampányával. Megbeszéltem vele még januárban, hogy természetesen támogatom, és így is teszek. Százszor kértem, hogy küldjétek el a rendezvények, látogatások stb. időpontjait. Egyet sem küldtetek. Azzal a Nagy Lászlóval csináltatjátok a kampánykiadványait, aki teljesen hiteltelen és elfogadhatatlan a fideszesek körében. Fogalmad sincs, milyen egy jó kampány. Aradszki nyerni fog, mert segít neki az érdi Fidesz, segítek neki én is, te meg csak rontasz a pozícióján. Nálad ártalmasabb társat nem is választhatott volna. Te vagy a légy a levesében. A rossz szelleme.
Előzmény: kitörölve (7410)
kitörölve Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7411
nem röhögnek híszen közéjük tartozol már egy jó ideje, ezért elkezdtek szeretni..
Előzmény: cayenne bors (7405)
kitörölve Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7410

Ez utóbbi 2 ember nevét ne vedd mocskos szádra. Igaz újságodban nem írod le az Ő nevüket.

S valóban ajánlom, hogy nagy ívben kerüld a találkozást velem, s ez nem fenyegetés, csupán kérés... úgy látom mindketönknek ez az érdeke.

S hogy ősszel én hol leszek az elsősorban rajtam múlik majd, de rajtad végképpen nem, mert te úgy vagy senki, mint ahogy...

Valószinüleg secus lehettél, stílusod arra utal, egyébként meg nem foglakozom veled, nekem van családom, unokáim akikkel szívesebben eltöltöm a szabadidőmet, minthogy veled levelezgessek..

Előzmény: cayenne bors (7404)
miki591001 Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7409
Van még egy megoldás, a Hivatalt mint államigazgatási egységet leválasztani az önkormányzatról. Ezzel a feladatok egy része és a pénz is kikerül az ÖK hatásköréből. Kevesebb mozgástér marad, de nem az igazán jó megoldás.
Amit írsz sajnos benne van a rendszerben.
EZért volt igen nagy baj 2002 őszén hogy TMA tévedhetetlen próféciával akarta újra választani HB-t.
A népek a pirossegű páviánt is megválasztották volna. Hát a szí stimmelt.
És ha az inga egyszer kilengett akkor nincs megállás. Ki is lendült a FIDESZ felé. Az hogy ma TMA a polgármester, nem a FIDESZ jó csapatmunkája miatt van, hanem Döcsa akarnoksága miatt, mert elhitte CSőzike nélkül is nyerhet. Hát vastagon tévedett. Úgy látszik a hatalomban eltöltött idő süketté és vakká teszi az embereket.
Ha most Őszel nem TMA lesz a főnök, ne az ellenségben keresse az okokat, hanem nézzen mélyen a tükörbe, ha mer.
Előzmény: egy simabőrű (7407)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!