Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Ha nem ott akkor egy másik topikban süllyed egy bizonyos szint alá. Előéletét nézve elég balhés embernek tűnik hisz kioszt ő mindenkit a fórumozóktól kezdve a Moderátorokig.
Kérlek titeket, hogy EZT a topikot töröljétek ki, mert megyegyezik a témája ezzel, ugyanaról a TV műsorról szól mindkettő és utóbbi pörög valamint több tucat hsz. érkezett..
2) bármely problémádat azonnal(!), topiklinkkel és hozzászólásszámmal jelzed itt,
akkor visszamehetsz.
A topikot önjáróban is figyelni fogom (tehát nemcsak kérésre fogok bemenni), de amennyiben részedről bármilyen nem odaillő dolgot látok, illetve bármilyen panasz érkezik rád, akkor azonnali és végleges topiktiltás
Egyszerűen eldurrant az agyam, miután már a 10. nickjén jött vegzálni. Hozzáteszem, elég rossz időben is kapott el, de az IRL téma. Többet nem fordul elő, hogy én a nickkel kapcsolatban bármit is írjak, max itt...
Itt a lényeg. Ha zavar valami, akkor itt (illetve a megfelelő moderátori topikban) jelzed, rögtön, elsőre, nem évek múltán (se). Ha nem jelzed, olybá vesszük, hogy nincs vele problémád (annál is inkább, mert jelzés hiányában nem is tudunk róla).
Az pedig, hogy több éve nem követtél el itt és máshol szabálysértést, az mindenképp dicséretes, de ez az volt. Minden előzőtől függetlenül. És (saját bevallásod szerint is) visszaesőként.
Rendben. Csak azért hoztam ide, mert semmi másra nem tudtok hivatkozni, a Kultúra fórumcsoportban nincs 5 évre visszamenőleg dokumentált szabálysértésem, és az 5 évvel ezelőtti is ugyanehhez a nickhez kötődik.
RENGETEGSZER jeleztem évekkel ezelőtt. Itt a topikban is. Miatta anno valóban kitiltottak, arra nagyon emlékszem.
Mostanában valóban nem jeleztem, mert már belefáradtam, van más dolgom is ezen kívül.
Mégegyszer: nem mondasz igazat, mert az X és az Eurovízió topikokban sok-sok éve nem követtem el szabályszegést. Az F1 topik egy ettől teljesen különálló világ, azt idekeverni nem illő. Onnan is azért lettem kitiltva, mert a helyi moderátorral poénkodtam egyszer, és a ő a poén vétele helyett fenyegetőzni kezdett, és onnantól törölve vagyok. De mint mondtam, az egy teljesen más történet.