Szia Tzuiop igazad volt ismét, mégegyszer köszönöm a technikai segítséget Nagy segítség volt hogy belehalgattál nekem így már sokkal könnyebb de érdekes modón nekem a vlc nem jött be mert lassitáskor nincs hang de a Jett audioval nagyon jól haladok tisztelettel haraszi.
Sziasztok üdv mindenkinek érdeklődnék hogy nem e lenne meg valakinek a a Rosenberg triotól a Seresta címü szám kottája tudom hogy ez egy ritkaság de gondoltam rákérdek tőletek,Tisztelettel.Haraszi.
Aha akkor lehet hogy nem jó vétel volna de köszönöm szépen az infót.A jimy rosenberg dokumentumot azt a forumnak köszönhetően néztem meg valaki ki rakott egy linket érdekes volt számomra a film.Tisztelettel.
Tudtommal, csak életrajz, képek és pár kotta van benne, valami CD és egy Wegen pengető SR signature verzió.
Annyira nem lehet érdekes.
ASelmer könyv megvolt nekem. Nagyon jó, de csak sok szép Slemer gitár van benne, meg infok a gyártásáról, a híres használóiról, stb. Kb. 20.000 ft és sorszámozott (tudtommal 2-3000 van csak belőle.
Van valami dokumentumfilm a Samios DVD elején a Rosenbergekről, de másról nem tudok. (Jimmyről készült 1-2 éve egy másik, az fent van a neten hollandul)
Szia Tzuiop utána néztem a könyvnek amit írtál és egyről beszélünk én már elég régen keresem hátha egyszer meg is tudom venni.Ezek szerint csak számomra volt újj a könyv.És röviden miből áll a dokumentum film vagy szöveg .Tisztelettel.Haraszi.
Ezt hol olvastad, mert erről senkitől sem hallottam még?
Volt Stochelonak egy könyve, amiben sokminden benne van, ezt szerintem az Eimers guitars oldalon kéne még megnézni, mert Leo Eimers hangszerkészítővel együtt csinálták, de kb 5 éve.
Hát nézeggettem nem éppen ott, de nagyon drága még most hátha nyáron lessz egy kis akció.De köszönöm Erről jut eszembe olvasgattam a libro selmer maccaferi könyvet irogatnak a gitárok késitéséről benne de azt végkép nem gondoltam volna hogy Django is neki fogott egy gitárnak oooooooooooo sikerrel.
Sziasztok üdv mindenkinek a következő kérdésem elsősorban Tzuiopnak szól . Hallottam hogy megjelent Stochelo special cd amin vannak kották meg dokumentum film a családról ,Az lenne a kérdésem ezt hól lehet kapni .Tisztelettel.Haraszi.A djangobooksban sem találtam.
a harmadik ütem első hangjára gondolok. én B-nek hallom, úgy még izgalmasabb is lenne a kromatika miatt, de gőzöm sincs, hogy az így stílusos lenne vagy nem. a neten fellelhető gp3 kották H-nak írják.