Egyébként a Stilo szerintem nem rossz autó. Nagyon kényelmes, és rengeteg minden benne van. Nem a legjobb, legdrágább a autó, de nekem, és a barátnőmnek nagyon megfelel. Nem egy rakéta, de a formája nem túl ronda (bár én az autókkal nem foglalkozom). Engem elvisz mindenhová, és tényleg nem fogyaszt. 4,5 liter 100-as tempónál 4 fővel.
Szappanopera rulez! És tudjátok már, hogy ki a gyerek apja?...
Szerintem az lesz a vege, hogy TS es rnie legjobb baratok lesznek, es az utolso kepkockakon kezen fogva szaladnak tova egy reten naplementekor, hogy aztan egyutt csereljenek olajat/blokkot/stb a BMW/KTM/SV/stb-ben.
Én befejeztem. Nem hinném, hogy mondjuk akárhol jó néven veszik, ha fikázod azt a dolgot, amit mások szeretnek. Mondjuk én nem mennék fel a BMW lapra fikázni azokat. Na mindegy, hagyjuk, mert ez gyerekes kezd lenni, bár már eddig is az volt.
Nem tom miért van nekem olyan érzésem, hogy én már feled fórumoztam máshol, csak ott nem ez volt a neved.......
Sok mindenben biztos igazad van, nem volt szep beoffolni a ktm forumba, bar ezt ti nalunk ezerszer megtettétek - akar a folyamatos japanmotorfikazas, akar a harc a kerek szamokert cimen.
A levlist egy dolog, kivancsi voltam, aki ismeretlenul beszol, az most hujeskedik, vagy komolyan gondolja. Lebuzizni mindenkit, agresszivan beszolni ismeretleneknek - érthetetlen számomra. Egyebkent addig nem si reagaltam, amig egy nem neki szolo uzenetemre el nem kezdett (kezdtel TS) személyeskedni
A tesztmotor masik dolog, de vegulis targytalan, mert mar nem dolgozom az ujsagnak, akkro volt szo valamirol, amire valaszt sem kaptunk...SD
Arra kéne már rájönni, hogy bár a GMC topik főleg ilyen témáknak ad otthont, az irásos kommunikáció nem alkalmas ezeknek a finom árnyalatoknak az érzékeltetésére. It nem tud senki odébbülni (főleg a "saját" topikjában), nem tud ferde szemmel nézni, s végső soron pofán vágni sem. Ezt pl egy topikvacsin mind el tudom képzelni. S az ott szerzett tapasztalatok birtokában már egészen másként lehet folytatni ez elmélkedést itt a fórumokon is.
Viszont ebből a körből páran kilógnak, S mivel (mondhatom igy) ti voltatok a topikidegenek, akik nem vették a lapot, igy jogos ez a hangnem is (SZVSZ).
Hiába ismerjük mi egymást, valszeg dühös lennék, ha az én motoromra bármilyen formában beszólnál.
De mind1. Uncsi téma. Csak szeretném ha némileg disztingválnátok a jövőben!
A kivagyiságtól meg főleg borsódzik a hátam. Ökölbe szorul az arcom, amikor minden hozzászólásra egy kibaszott okos, mondhatni lekezelő/kioktató válasz érkezik, legyen az akárki.
Az hogy eddig nem kaptál KTM tesztmotor, nem tudom mi lehet az oka. Viszont a helyedben nekem pofám nem lenne forszirozni ezt a kérdést a továbbiakban (többi topik, levlist stb), bár tudom, ez nem barátság kérdése.
"Tettem megjegyzést a motorodra? nem? hozzadszoltam? nem? ismersz? nem? akkor mi a faszért érzed magad felhatalmazva arra, hogy beleszolj masok vitajaba?"
Ezt jó igy olvasni a "szádból".
S itt most vissza is kanyarodhatunk az anyatopikban kezdett vitára :-/
hA derrick lennel utana olvashatnal - nem 40millas autom van. csak egy iciriri -piciri 10éves BMW. Nem vagyok millás gyerek, nincs uj motorom, sot egyaltalan nincs. Ez van motor helyett. kulonben - semmi kozod hozzá.
Nem ez a lényeg, hanem az általánositó, okoskodo, és személyeskedo, okvetlenkedo stilusod. Én nem szoltam be neked, mert nem ismerlek. ha jol emlekszem, nem is en kezdtem. ellenben rajtad kivul szinte mindenkit ismerek tobbe-kevesbe...
Tettem megjegyzést a motorodra? nem? hozzadszoltam? nem? ismersz? nem? akkor mi a faszért érzed magad felhatalmazva arra, hogy beleszolj masok vitajaba? Ha beleszolsz, mibol gondolod, h a haverod vagyok, akihez utszeli stilusban beszelhetsz? Nem vagyok az, nem beszelhetsz. Ha meg felbosszantasz valakit, akkor ne lepodj meg, h rad boritja a bilit.
Télleg komolyan gondoltam, de veszekedni nem fogok senkivel, kinőttem már ebből.
Igen nekem csak egy alulmotorizált Stilom van, amit még ráadásul nem is vettem túl drágán. Én ilyen csóró gyerek vagyok, de sztem azért mert neked több a zs-d nem kéne....... Érted. Az hogy te vagy az older boy kettőnk közül, nem nagyon zavar. Csak annak az öregebb embernek adom meg, aki kiérdemli.
Ugye nem gond, ha fikázod a KTM-et büntetlenül, én is elmondom a véleményem a kocsidról.
A gond az, hogy a BMW olajfogyasztását literekben adják meg..... /1000km.
Egy jó jampigép. Igen, én Stiloval nem fogok tudni villantani, de nem is akarok. ha érdekelnének a kocsik lenne komolyabb is, de engem csak a mocik érdekelnek.
Az SV-t nem motoroztam én ki, kicsi vagyoki hozzá, de nem is én neveztem játékmotornak.
Az újgazdag dumát meg nagyon rühellem, bocsesz. Beleszarok pénzedbe, meg a 40 millás autódba is. :) Itt a smile.
Itt jön elő, amit itt a talin is mondtam. Hiába "ismerek" valakit innen 3 éve virtuálisan, egy személyes találkozás után alakul ki teljesen az a dolog, hogyha valamit leír, azt tudom, hogy miért, mennyire, hogyan, miként gondolja........
Bocs, az az én hibam: Stuntnak irtam viccbol, h mivel nem mehettem Sduke-al, inkabb vettem egy M3-at helyette, erre jott cvajtakt valahonnan és elkezdte fikazni az M3-at a citromba harapott topikban, én meg itt valaszoltam neki:) kivancsi voltam, meddig megy el, de hamar feladta, nem lehet belole genya!!!:)))