Rákóczi ügyben mostanában én is a honlapra írok. Nem tudom, valahogy itt most nincs téma. Megvettem a bérletet, várom az első meccset, ami lehet, hogy elmarad. Attól függ, hogy a Loki holnap tovább jut-e. (Remélem, tovább jutnak, sok sikert nekik.)
Pécs ellen állítólag ritka gyengék voltunk, egy félidőt átaludtunk. Ez egy rangadón elég érdekes. Azért reméljük, lesz még jobb is.
Most Galgóczi nálunk van még, vagy visszament Lellére? Bár Zsolnai lőtt egy-két gólt az edzőmeccseken, de a tavalyi formája alapján őt nem tartom végleges megoldásnak Lóri mellett.
Holnap 1-0-ra nyerünk Pécsen Maróti vagy Tereánszki-Tóth góljával! Majd meglátjátok! Én sajnos nem (családi összejövetel), de a Debrecen elleni hazai meccsre megyek, és viszek is még egy embert!
- Miért csak most írtál alá? - Mivel kaposvári nevelés vagyok, a két egyesületnek meg kellett egymással állapodni a nevelési költségtérítésről. Miután megszületett az egyezség, én is aláírhattam a szerződésem.
"A Ferencváros honlapján tegnap este megjelent, hogy Jovánczai Zoltán három évre aláírt a Fradihoz. Ezzel szemben Illés János, a kaposvári klub elnöke megerősítette; az MTK-hoz és a Vasashoz hasonlóan az FTC-től sem keresték meg őket, azaz Jovánczai továbbra is a Rákóczi játékosa. "
Remélem, a Jovánczai-saga végre egyszer s mindekorra befejeződött! Zoli nálam sikeresen leküzdötte magát Waltner Robi alá a Rákócziban nevelt, de egyáltalán nem kedves játékosok listáján.
Kaposvár, július 23., 12.45 Jól szerepeltek a zalai szerb próbajátékosok.
A Kaposvárott lejátszott edzőmérkőzésen az első félidőben gyakorlatilag helyzetük sem volt a hazaiaknak, noha Oláh Lóránt egyszer-kétszer megvillant, de a gólszerzés nem sikerült neki. A zalaiak biztosan irányították a játékot, de a félidő után mégis csak a Rákóczi szerzett vezetést: Andruskó nagyszerű elfutása után Zsolnai jegyezte a találatot. Ekkor aztán rákapcsoltak a vendégek is, és - főleg pontos passzaikkal - a Kaposvár fölé nőttek. A két szerb próbajátékos révén fordítottak a kék-fehérek majd Radu Sabo több nagy helyzete után gólra váltott egy büntetőt, így alakult ki az 1-3-as végeredmény.
Kaposvár: Balajcza - Kovácsevics, Hegedűs, Finta - Andruskó, Máté, Bank, Kardos, Tereánszki-Tóth - Oláh, Jovánczai. Csere: Zsolnai, Pintér A., Szakály P., Mező, Kollega ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Csóka, Kozmér, Sebők V. - Kriston, Sabo, Kaj, Ljubojevic - Djordjevic, Bojovic. Csere: Milinte, Spaljevic, László, Balogh Cs. G.: Zsolnai il Djordjevic, Bojovic, Sabo (11-esből)
Beírom, bár az itt tapasztalható "forgalom" okán lehet, hogy csak napló jelleggel:
Eddig out: Tóth Balázs, Farkas Norbi, Galgóczi Karesz (legalábis a mai SH-ban a Balatonlelle tulajdonosa azt közölte, hogy leigazolták), Kőrösi és Horváth Robi (az utóbbi kettőt tavasz elején hoztuk, hát sok sót nem ettek meg nálunk)
In: Tereánszki-Tóth (ő nem rossz igazolás szerintem), egy Papp nevű fiatal a Fradiból (majd meglátjuk) és Pintér Attila Nyíregyházáról (tudunk róla valamit?)
A második év mindig nehezebb az élvonalban, mint az újoncként végigvívott első, de bízom benne, hogy a 8-12. hely valamelyike elérhető, titkon pedig ennél is jobb helyezésben reménykedem.
Itt elég népszerű, nekem is az egyik kedvencem volt. (A fradinak fejelt gólját sosem felejtem. :-)) )
Jól cselez, a védőmunkából is kiveszi a részét, de sajnos a kondíciójával és a koncentrációjával tényleg gondok vannak. Persze, előbbin egy jó edzésmunka tud segíteni, utóbbin talán az edző és önmaga.
Jól fejel, jól cselez, érzi a játékot. De: könnyelmű, kondival nem bírja végig, inkább támadni, mint védekezni szeret. Nálunk alapember volt, a szurkolók szerették. Sajnáljuk, hogy elment.
Tóth Balázs hozzánk jött, egy meccsen láttam eddig, elég vegyes a véleményem ez alapján. Milyen volt nálatok, mi a véleményetek róla? Mennyire volt alapember, mennyit játszott, mik az erősségei, gyengéi? Kíváncsi vagyok, mit lehet várni tőle. Mi a posztja, igaz, hogy mindkét szélen otthon érzi magát a középpályán?
Hát ahogy most szétesik a Sopron, őket mindenképpen verni kellene itthon. Tatabánya és Pécs ellen idegenben remélek 1-1 pontot. Debrecen az rázós, egy pontot jó lenne rabolni tőlük. ja, ez kb 6 pont:)
Nem voltam oda a szerződtetésétől, de nekem kellemes csalódást okozott. Két éve még Balajczát is gyengének véltem (a másodosztályban!), azóta azonban ő is bizonyított. Attól persze még úgy vélekedhetsz Marótiról, ahogy csak akarsz.