:)) - OK. Majd akkor ultetek egy kis Rebel magot. . . :))
Jobban szeretem a Fuji-mat, mert a masikat nem nagyon hasznaltam. KEllene hozza egy jo lencse - de az tobbe kerul mint a gep. . .sokkal. . .
Hideg az ido, de ennek ellenere ma lattam eloszor szineket a bokrokon es fakon az ut menten ahogy jottem haza. Keves zold a bokrokon es keves voroses a fakon. . .kis jel, de biztato, erre jart a tavasz.
Na, itt aztán van mit nézegetni! A "Fözés, sütés" izgalmasabb, mint az orgonák. De mégse süteményt küldj, ha küldeni akarsz valamit! Inkább azt az EOS 350-et! (Mongyukmajd karácsonyra, OK ? )
Meg nem lattam sokat rajtuk (az uj feher es az uj lila orgonan), csak a lilan a rugy lila bump lett - latszik virag lesz belole. A feher meg csukottabb.
A regiek szerintem iden sem fognak. . .de nem baj. Nem vagom ki oket. Lehet, veszek meg duplat feheret es lilat, mert amik vannak azok szimplak.
Mutass már valami képet, hogy néz ki az orgonád? Fog virágozni? Vettél már azóta újat?
Az enyémek (bimbói) szerencsére még nagyon kicsik, a legutóbbi fagyok csak néhány virágrügyet öltek meg. A szibériain, (aminek egy gyökérhajtását csórtam el 2 éve), szépen lesznek virágok!
Egyébként találtam ugyanolyat azóta, és azon is lesz 1-2 virág.
Na ugye! Én megmondtam! :)) De most azt mondom, csiribí-csirbá, legyen Nálatok is szép idő! Állítólag egy boszi vagyok, talán jó időt is tudok küldeni Neked:)))
Nem hallottad még, hogy nincs olyan rossz, ami után nem jöhet még rosszabb? .)))
Jóval vigasztalsz, Kertészcsaly!
Akkor én meg azzal vígasztallak, hogy halványlila gözöm sincs, mi ez! Ahol vettem, azok is ezt a felvilágosítást adták. (Megtanulták a címkéröl) M I K A D O !!!
Guglizd ki magadnak, én lusta voltam rá. Aszongyák, LUSTASÁG = 1/2 EGÉSZSÉG ! Ha ez így van, száz évig élek.
Mácsak azért is, mert egyhamar nem kapok napszúrást a kertben. Egy órával ezelött néztem ki. (Mármint kidugtam a fényképezögépet)