cimborám 2000 előtti Banditjához (1.2-es) keresnék központi rugóstagot letve féktárcsákat. A teló nem csillapít semmit, a tárcsában lötyögnek a szegecsek...
Üdv! Nemrég vettem egy '94-es 250-es banditot. Az a problémám vele, hogy nem akar beindulni csak 6-7. indításra, akármilyen szivatós kombinációval; meleg motorral persze pöccre indul. Gyertyákat kicseréltem, de így se változott a helyzet... Tudna valaki segíteni?
Típushibaként váltóbúgás előfordulhat, az drága játék, a bontott váltó 40-60, a meló sem sokkal kevesebb. Amúgy ugyanaz, mint a többi motornál. Hidegen-melegen induljon, ne füstöljön, gumi lánc, egyenesfutás rendben legyen, nyakcsapágy ne kotyogjon, minél kevesebb tulaja volt, annál jobb.
Sziasztok! Kérdésem lenne. Nézegetem a 400-s Banditokat és páron látom, hogy a bal oldali motor dekni fekete a jobb oldali szürke. Mitől lehet ez?? Hogyan lehetne a legegyszerűbben és legolcsóbban orvosolni, hogy egyforma legyen?? Válaszotokat előre is köszönöm! Tony
Én anno az euromotorsnál vettem. Igaz, csak tartót meg platnit, de azokat a raktárból hozták. Lehet doboz is van, nem emléxem. Esetleg hívd fel őket, hogy van-e.
Sziasztok! Hol tudok venni csomagtartót, ahol készleten is van? A webshopokat ismerem, igazából elég hamar kellene, készletről, nincs időm meg kedvem neten bogarászni melyik box milyen, szállításra várni stb.
17-ért van 3 fokozatú kutyacsontom hozzá, még a kárpitos is csodákra képes. Az SV-hez gyárilag is rendelhető kis ülés.
Egyébként meg hamar belejönnek a lányok, csak félnek attól, hogy nem ér le a lábuk. Berögződés; ha kibillen kontrol alól még egy FL-t sem tartanának meg. Én már kis sráckoromban így motoroztam a nagyobb gépekkel; ha meg kellet állni, letoltam a hátsómat a jobb lábam felé és kész. Biztos furán nézett ki az adott pillanatban, de nem állni, menni kell vele!
Én is ezt ajánlom. Meg aztán pár nap óvatoskodás után megszokja az ember a magasabb motort. Szerintem sokkal fontosabb lenne a súly, súlypont és a kezelhetőség. Ebben talán az SV/ Gladius lehetne érdekes alternatíva. A Bandit 600-as kicsit nehéz vas, bár én nem nevezném uralhatatlannak, de egy bizonytalan hölgynek lehet elsőre kicsit sok. A Gladiust viszont főleg nekik (és kezdőknek) tervezték, nem hinném, hogy gondja lenne vele.