Khm... Madonna a ZENE asztalára nem tett le túl sokat. Nagyon jó a marketing, sok a jó táncos, félelmetes médiaháttér... de zene??? Már bocsánat, de a zene nem egyenlő a showbusiness-el. Félreértés ne legyen: Madonna sztár a maga terepén, de ha őt zenészként kezelnénk, még szegény John Lennon is forogni kezd a sírjában. (pedig sokak szemében még ő sem tekinthető komoly zenésznek.) Uff. Én beszéltem.
"A sok amerikai sztárocska (köztük Madonna is!!!), etalonnak vehetné Mylene koncertjeit."
Huh, hát én nem csípem Madonnát, de ne használjuk rá a -ka kicsinyítőt (mint sztárocsKA), hiszen ő is hatalmasat tett le a zene asztalára.
Amúgy Judelaw is megragadta a lányeget a koreográfia tekintetében...de hozzá kell venni, Myléne NEM ÁTLAGOS, UGRI-BUGRI Popzenét játszik (a műfajt is nehéz meghatározni, nemhogy azt, hogy Myléne-nek HOL kezdődik a koreográfia... egy "Hung Up" vagy "JUMP"-ra könnyebb denszelni, mint egy "JE TE RENDS TON AMOUR"-ra)
"A sok amerikai sztárocska (köztük Madonna is!!!), etalonnak vehetné Mylene koncertjeit."
khm-khm... bar ujabban nem szokasom, de most topikgazdai jogkorommel kell elnem es helyreigazitast kerni a fentiekkel kapcsolatban:
azert Mylene meg igazan peldat vehetne Madonnarol es megtanulthatna vegre tancolni, ha mar mindenaron azzal probalkozik a koncerteken... szanalmas "koreografiakat" kepes produkalni, pl a karkorzeseitol rosszul vagyok
inkabb csak enekeljen, az sokkal jobban megy neki...
Üdv!Majd minden lemezből (lp,cd,dvd) van több is,ha egyazon nyomásból van több szívesen adok át belőle ha gondolod.Egyébként barátom jár ki párizsba ha kell bármit behoz legyen az új vagy használt.
Igazad van, ilyen érzelmi, nagyhatású befejezést még semmilyen koncerten nem láttam, sem élőben, sem DVD-n. A sok amerikai sztárocska (köztük Madonna is!!!), etalonnak vehetné Mylene koncertjeit. Ez az igazi profizmus, látszik, hogy szereti azt amit csinál és a közönségét közel érzi magához.
SkacoK! Most kaptam meg az Avant que l'ombre...Á BERCY Edition Limitée DVD-t, egy francia egyetemista hozta be. Piszok jó koncert, sejtelmes, igazi kult. A dobos Abraham, jobban énekel mint Seal!!!
Szia! Húúú, hát a nevét nem tudom a helynek, de Budapesten a nyugatiból kimész , (ugye, szemben van a Kaiser's, meg mittomén, mi), és ott van egy kis utca. Ott van egy zenebolt. (ha ez segít, van mellette egy bálás-turkálós bolt). Onnan ismered fel, hogy (legalábbis, még tavaly) kis "fahídon" kell átmenned, mert alatta építik a csöveket, vagy mi... Na, ott vettem a Les Mots-ot, de ott volt az Avant Que L'ombre, az Innamoramento, meg a Ainsi-Soit Je CD-k. (4-5000 forint, én a Best Of-ot vettem 8ezerért...)
Meg valahol a körúton van egy zenebolt, ott láttam a L'autre...-t
Sziasztok! Üdvözlök minden rajongót! Új fiú vagyok a csapatban. Érdeklődnék, hogy ti mily úton-módon szerzitek meg a CD ill. DVD-ket. Hihetetlen, de itt Budapesten nem lehet beszerezni. Egy -két helyen vállalták, hogy utánanéznek és esetleg behozatják, de a kinti ár 3-4 szereséért. Ez röhejes. Eddig kénytelen voltam egy svájci ismerőst igénybevenni, de már rá sajna nem számíthatok. Több lemezen"fekete" , de a legálisakat szeretném beszerezni. Beszerzési tippeket kérnék. köszi
Szia Giorgio. Küldenék egy üzit neked egyelőre privátban, ha tudnám hova tegyem. A dolog szerintem érdekes lehet a többi topiklakónak is később... Küldd légyszi az emilcímed a tolnai.tibor@freemail.hu - ra.
Ha jól tudom, a klipben a porondmester meg oroszul beszél az elején...vagy nem? Csehországban készült, de oroszul beszél a porondmester? Vagy ezzel az oroszországi turnét akarták "beharangozni" ?? Mind1. A "L'amour N'est Rien..." eléggé szépen teljesített az oroszoknál tavaly :-))
Romániában meg a Fuck Them All-t forgatta... Úgy tűnik, nagy barátságban van a közép-európai helyszínekkel.... (bár amilyen kietlen hely az a Románia... :-)))
Igen, bár, ebből a klipben nem sok minden látszik, ellenben a Desenchantee-val, és a Regrets-tel, amiknek a forgatási helyszínein jártam is, leszámítva Apajpusztát... :-))
Hát, a My Soul Is Slashed-nél valóban jobb az eredeti (Que Mon Coeur Lache), de a Mylene Is Calling (Je T'Aime Melancolie B-oldala) - szerintem - egy érdekes szerzemény. Főleg, a Mylenium Tour-on ütött nagyot, az Optimistique-moi introjaként. Mindenki azt hitte, hogy Mylene áll ott háttal a színpadon, és közben Valerie Bony volt az... :-)
Hááát, ha neked az olyan gyöngyszemek, mint a Pardonne-moi, a La Veuve Noire (A Quoi Je Sers B-oldala), az Effets Secondaires (Je Te Rends Ton Amour B-oldala), vagy a Puisque (Pourvu Qu'Elles Soient Douces B-oldala) sz*rok, akkor nem tudok mit mondani...
(Nekem csak a Double CD digipack limité version française van meg, de az is kész csoda, hogy itthon egyáltalán beszerezhető volt! Akkor még nem igazán tudtam külföldről vásárolgatni.)