Nnnna. Nem akar aludni a kis fránya, pedig ha nem teszi, egész nap vonyikolás lesz. Bepöccent a nyúlra, mert nem adja neki oda a répáját. Leszidja nyomorult állatot cefetül, valahogy így: nyenyenyenyenyennnye. :-)) Meg kell zabálni. Ha tetszik neki valami, akkor meg totál átéléssel, halkan aszongya: tetetetetete. Egyetlen egyszer már sikerült kimondania azt is: mmmmmmamaaaaa.
Öbabasága hatalmasat nött, fejlödött, érte mindent ugye, családot is csöstül. Jót tett neki a finom balatoni levegö, a jó kis kukacos bioalma a kertböl. (nem ám, nincs benne kukac, de permetet még az életben nem látott a fa) Imádja a barackot is, de még inkább csak szopizik, igaz, csöcsikékkel. Rájött arra is, hogy a csöcsikék lejönnek, ezért egy hét eszméletlen harcba került, mire leszoktattam arról, hogy állandóan leszedje öket. Most néz rám, figyel, és óvatosan husss, aztán már tömi is be a szájába...
Foga még nincs, de mindent megrág, a virágos asztalterítö felé is hatalmasra tátott szájjal közelített, hihi. 4 hónapos kora óta szopja a lábujját, 4 és fél hónapos kora óta pedig forog.
Eccsikém, jajj, olyan lelkiismeretfúriám van, hogy nem hívtalak fel, de .... ha tudnád mi volt ott! Ismét egy nagyon tanulságos nyaralás. Szóval, a nyaralást, meg az otthonlétet eccerüen ketté kell venni, és amikor nyaralni szeretnénk, el kell mennünk valamerre világgá. Ember kivett 5 hét szabadságot, az öt hét alatt összesen 4 napot bírtunk hármasban tölteni, de azt sem egyben persze, csak úgy lopva. Nagyon szeretjük az összes családtagot, nem is erröl van szó, de csak egy hetet adtak volna nekünk.... Mikor már azt hittük, hogy na majd most, akkor megérkezett a 16 éves unokaöcsém 3 haverjával meg egy lakókocsival, ez nekem napi ötven palacsintámba került. :-) Viszont tündériek voltak a babához.
Hozzátartozik az esethez az is, hogy apósom minden elözetes bejelentés, valamint jég nélkül megugrotta Halunk könyékripityáratörös cukaharáját a járdaszélen, ezért Ember furikázhatta anyóst körbe a Dunántúlon, meg 3 helyen nyírhatta a füvet. Pech.
Hehe, ma este kitaláltam, hogy megyünk zalakarosra. És eztetet tett is követé, íziben foglaltam helyet a mendanban, és holnap este már ott bulizunk. Jah, és csak persze hétfő délután jövünk haza :-))))
Addig is puszi nektek, de lehet, ha működik végra az a q...va kormányháló, akkor napközben is tok írni :-)
Sziasztok, köszi a kedves fogadtatást!!! :-)) Most írtam egy regényt Nektek, de elszállt, hogy a fene essen beléje!!! Jajj, ne harizzatok, de mennem kell, megpróbálok még benézni!
Amúgy beírtam az üzenetet félig, amikor jött egy ügyfél, és nem tudtam befejezni. De mostmár tényleg rohannom kell, mert 11-re a belvárosban kell(ene) lennem. De mivel én kellek nekik, várhatnak :-))))
Bobuska, ma gondoltam Rád pont, hogy mi van, lééééccccci írjál emilt, hogy merre lehet elérni :-))))
Örülök, hogy újra itt :-)))))))))))))))))))))))))))))
(a zindexes címem, az műűűűködik.)
Eltuntek a cimeim, igy a tieid kozul csak a nev2003yahoos van meg, erre fogok irni levelet, lecci majd nezd!!!:-))) (ha ez a cimed mar nem mukodik, akkor majd adok egy cimet, amire megirhatod a jot, illetve kuldheted a francia munkahelyi cimemre, ugy tunik, alusta informatikus nem szuntette meg, es itthonrol le tudom szivni.....)
Remelem, jol telt a nyaratok, a tali sajnos nem jott ossze, majd levelben reszletezem miert...
EEEEEssss holnapra: Boldog feleves szulinapot kivanok az en bizonyara gyonyoru kicsi menyemnek!!!!!:-)))))
Tenyleg nem lesz nehez visszaolvasni, nagyon elhallgatott mindenki...nekunk van most netunk, igy estenkent mar en is tudok jonni, (ugyanis napkozben munka, onnan nehezebb...persze neha lehet majd..).
Mindenkinek pusszantas, reszletesebb eletem a fogyis topikban olvashato, ide mar mindig lusta vagyok bekopizni (persze ha valaki ide is jonne....)
szijjja bóhácska! :))))))))))))))
hát csak gyere, mesélj holnap bővebben!:) már nagyon vártunk vissza (meglátod, nem kell sokat visszaolvasnod)...:))
várom a képeket a szép Laráról is:)
Pontosan öszkezdetre itt vagyok újra a civillizált világban! Két teljes hónapot töltöttem a "vadonban", nagyon nehéz visszaszokni... Gyermekem viszont csodás "táptalajra" lelt ott, egy hatalmas, okos, szépséges "Döce Macival" jöttünk vissza. :-))
Holnap írok bövebben, (ha érdekel valakit), most azzal vagyok elfoglalva, hogyan tegyem gyerekbiztossá a lakást, meg úgy egyáltalán szokom a környezetet. Ja, meg mosás, egyebek...
Remélem mindenki ok, majd igyekszem visszaolvasni. Pusszantás!
alig tudok hozzászólni!! ááááá!!!
nem, még mindig ugyanott vagyok. így el tudok járni dokihoz:-)
a lelkedre gondoltam amikor a babásodást kérdeztem:-)
emlékszek hogy bizonytalan voltál, reméltem hogy már nem vagy az:-)
Halci, nem vagy veletlenul netkozelben ? Akar itt, akar e-mailben. Ugyanis a telefonomon nincs mar egyseg, ujratolteni termeszetesen nem akarom, de hatha megoldhato meg valahogy az a repultetes. ;) A nap mely szakaban kellene szabadda tennem magam ? Mindegy, melyik napon ? Atmenjunk levelezosbe ? Olvasod ?
SZia MoniC!!!!!!!!!
de jó erre látni megint:-)
grat az új melóhelyedhez!!
és babázni mikor fogsz?:-)
khm, hát tényleg lemaradtál:-) ez már az 5. próbálkozós hónapunk, pedig nem rövidek a ciklusaim:o)
Döbyke, elég biztos. sehogysem bír helyreállni szegény ciklusom. ahogy írtam, a mostani is egy rakás szerencsétlenség.
a dokim is mondta (söt, már júliusban felírta volna ha nem megy el egész mostanáig szabadságra), és a családtervezési központban a védönö is (mutattam neki högörbét).
a kisfickókat is ott nézték meg, és náluk minden ok:-) ezt valahol éreztem is, de jobb leírva látni, a férjecském meg nem halt bele /bár igyekezett úgy tenni:o)))/
Pedrus:-)))))
remélem nekem is ilyen nyár eleji szép clostys kiscsajom lesz:-)))
persze a fiút se adnám oda a dokinak:-))))
és olyanom tényleg nem lesz, mint a te Dávidod, Döbyke:-)
Eccsike,
Bocsi de nem igazán vagyok képben.. Apukánál is gondok vannak v. nincsenek csak most nézik meg? Neked már egészen biztosan kell a closty? :-(( Mondjuk gyönyörűszépédes Verocska is closty baba, ha jól emléxem.. Szóval hajrááááá!
(bár közlöm, hogy olyan imádnivaló és szép fijad úccse lesz, mint nekem..) :-)))))
tényleg olyan nagylány már Vero:-))
Cicó:-))) hü, már nagyon elöl tartasz:-)))
ma voltunk kiskatonákat leadni, holnap délután megy párom az eredményért:-)
hétfön pedig megyek a nödokimhoz, aki felírja a clostyt, és a szeptemberi mensim után indul-a-mandula:-) ha minden igaz, 10.-e körül fog megjönni!
amit nagyon várok, a mostani ciklusomra magasról teszek, annál is inkább mert megint nagyon rövid volt a mensim, ellenben azóta már többször pecsételtem:-(
Pedrus,
Iszonyú nagylányod van már! Tök jó nektek hogy Ildibabáékkal nyaraltatok. Gondolom így könnyebb, mintha csak Ti mentetek volna?!
Mikor jöttök meglátogatni minket???? ;-))
Cicókám,
Persze, hogy imádod Őket és ez csak egyre inkább így lesz (leszámítva egy-két nehéz napot az elején) ;-))
tegnap megjöttünk a nyaralásból. Nagggggggyon jóóóóóó volt :-))) teszek majd fel képeket valahová, a tár kaki.
Verocs imádta, jókat játszottak Ildibabával, olyan jó volt, hogy együtt mentünk nyaralni! Jövőre is velük megyünk majd :-) nagyon szerették a vizet, pancsoltak, búvárkodtak, csomót merültek. A két gyerek lett a legbarnább!
Cico, alairom, alkat kerdese, hogy mennyire valtoztatja meg az alakod a varandossag... En pl. eddig semmit nem sportoltam (na jo, a 26. hettol mostanaig), eleinte foleg azert, hogy a tej ne legyen kevesebb, aztan rajtottem, hogy tulkepp Hanga koti le leginkabb a szabadidomet, amikor pedig a paromra is bizhatnam (tipikusan este fel 7 utan), mar nekem sincs kedvem fizikai megmerettetesekhez, - foleg nem csupan az alakom kedveert. ;) Megis egesz rendesen helyrerazodtam, csak a bor lett tobb a pocakomon, de allva ez sem latszik. ;) De azt tovabbra is fenn tartom, hogy 8 kg ebben a stadiumban meg nem sok. En is tudok tobb olyan mamit, aki osszesen 7 kg-t szedett fel, es egeszseges kb. 3.5 kg-s babat szult, de olyat is, aki tobb tiz plusz kg-t dobott le magarol szules utan 3 honapon belul ! Ha Te tovabbra is tartod az "utemet", valoszinu, szules utan sem lesz problema megszabadulni a kiloktol. ;)))
A mocorgas pedig barmitol lehet, me'g a fordulas sem kizart. Hanga a 26. vagy a 28. heten fordult be, - es aztan ugy is maradt. ;) Ha pedig megsem a fordulashoz helyezkedik, akkor is van meg ra ugy masfel honapotok ! Jo szorakozast ! :)
köszi a vigasztalósdit, lányok.:)) már nem is aggódom. majd jövő nyáron fogyózás és torna lesz a project.
__mano, sajnos én közel sem vagyok olyan sportos alkat, mint Te. nálam lekvár van az izom helyén. azért így is reménykedem, hogy jobb alakom lesz, mint húszévesen!:) végülis ez csak rajtam múlik...
Levente elképesztően mozgékony mostanában! éjjel-nappal izeg-mozog. ez lehet annak a jele, hogy hamarosan "befordul"? vagy ez még korai lenne?
Szerintem a 8 egyátalán nem sok! Én 12 kg-t híztam ami ideális, de mivel nekem mini manóm lett, így utólag aszondom hízhattam volna kevesebbet is, mert így 7kg maradt rajtam szülés után. Ugyanakkor a barátnőm szintén 12-t hízott és össz. 3 kg maradt rajta...