Srác nyomja a vár fokán, kb 20 méter magasan. Ugrál-ugrál, egyszer csak eltünik, és lenne a vár kapunál látni, ahogy még mindig zuhan. Szééép lehetett.
Mondi az is durva, mikor a 30-40, néha 50 méteres letöréseken leugranak. Homokba igaz, de akkor is. Vazz, az olyan mintha ledzsesszelne a 10-edik emeletről, és lábra állna.
Észen legyél Cry!
Multkor engem is elküldtek egy helyre, hogy mondjam, hogy ők küldtek, erre nekem estek, és addig vertek, míg ki nem köhögtem a tartozásukat :)))))))
Saccolás elvégezve.
A megadott adataid alapján és nagyfokú tapasztalati tényező bevonásával a dinamikus tömeged 890 Kg-ról (stat 800kg) 770 Kg lett (stat 700). Ez durván 13% súlycsökkenés. Ezt innen Ave tudja megaszondani. De sztem íppen 10-alatt leszel :))))))))))
Már megint a lendületböl való gyorsulás?:-)))
Azt értem hogy miért igy akarsz menni ellene ,de azt áruld el hogy tudsz igy igazságosan rajtolni lendületből???Ezek sosem mérvadóak szerintem mert egyszerre sosem lehet modjuk 2 esböl 60 ról indulni stb.....
Hogyan szoktatok vagy mire indultok el ilyenkor???Komolyan érdekel!
Rendben, akkor hétvégéig kímélni a gépet! ;)
A 4x4 miatti veszteségben bízol mi? ;)))))))))))
Persze tényleg lehet hogy simán elmész, bár végsebesség környékén elvileg a papírforma szerint az S2-nek kell elöl lennie.
Tényleg mennyit megy a Dedra végsebességben?
Rendeltem önöktől sok hónapja egy renaultclub.hu matricát, amin sikerült az R betűt Renault betűtipus helyett providenciás R betűvel felcserélni. Sajnos nem ez volt az egyetlen hiba, de ez volt a legszembetűnőbb. Ezt jeleztem, és abban állapodtunk meg, hogy azt nekem újból, javítva elpostázzák. Ez azóta sem történt meg! MIÉRT?
Hát az enyém csak 250 akkor is gyenge lesz lendületből az S2 még ha 260 tényleg meg is van és ezt be is bizonyitom amennyiben nem esik majd szét a verdám ! :-))))
De én az enyémet többre saccolom most 260-nál is .
Rengeteg autós (és más) matricát találhattok a http://matrica.autodekor.hu oldalon. Itt egyszerűen feladhatjátok a rendeléseteket, és mi postai úton elküldjük nektek a kiválasztott matricákat! Érdemes böngészni!
Ezenkívül ajánljuk figyelmetekbe a http://www.autodekor.hu oldalunkat
Csángesz,
Nahát...pedig aszittem! De csak a 225 LE-sről, de most kiderült, hogy csak 2 intercooler van benne, nem 2 turbo.
De azért a TT nekem nem azt jelentette eddig sem, hogy Twin Turbo, mert pl a 180LE-sről tuttam hogy csak sima, ellenben veled:-)
vd
Jajj, ez csúnya! Már egyszer megkaptam ezt valakitől, de újra meg újra szörnyű! Alakítsunk mozaikot arcunkból...
Na én csak készítem a triál vázakat, személy szerint nem próbálom ki őket, mert ugyanígy járhatnék.:(((