95-ös BL döntő: igazad van! (bár, ha figyelmesen olvasol, akkor felfedezed a "mostanában" szót a hozzászólásomban...)
96 EB: 4-0 után azért nem egy nagy hőstett gólt rúgni, angolokat már nem igazán tüzelte a meccs...
98 VB: igen fontos gólt lőtt, de vagy 5 hatalmas helyzetet...
De még ez sem elégíti ki a "mostanában" fogalmát, és azóta Te se tudtál példát hozni
Szerintem is nagyon jó képességű, én csak tényeket ítram!
Totti egy kicsit más szerepkörben játszik az utóbbi időben, így összehasonlításuk nem szerencsés; de egyáltalán nem szimpatikus Tőletek (akinek nem inge, ne vegye magára), hogy ennyire lekezelitek!
Prof! ezt a bűnügyis dolgot nem kéne erőltetned, ez se túl szimpatikus, ez a topic másról szól!
Kluivert nem rossz, de igaza van Profnak, hogy igazán fontos meccseken a legfontosabb pillanatokban általában ront; ráadásul rengeteg ziccert szokott hibázni
Totti egyértelműen jobb nála, szerintem
Felesleges vitatkozni,a srác ezt élvezi.Legalább 10 nicket nyitott már,az a közös bennük,hogy az AS Roma-hoz kapcsolódnak.(Pl. TOTTI néven isteníti a névadóját.)
Persze hogy koponyafejű,mert nem fér el benne annyi ész a játéktudáshoz,mert tögg esze van mint a totinak,mi lett volna ha Der Sar egy helybe állt volna akkor beleesik a kezébe és leesik az orra is!
Totti megkérdezte Michael Jacksont hogy lehet leműtettni azt a nagy olasz orrát,arról a hülye fejéről.De jakó nem válaszolt mert ezen már nem lehet segíteni!Faszikám!!
Tottit sofőrje,Kluivert hozta a döntő helyszínére.A derék Francesco aggódik,hogy vajon fel tud-e kelni az a kisgyerek az útról,akit az imént ütöttek el.