Hát ez az Alicia akkor egy nagy szivás, aztamindenit pedig már fentem ráááá a fogam:(((
Aaliyah már megint csorog hozzám szépen!:)
Én viszont megvettem egy használt CD boltban a Nikka Costa / Everybody got their something albumát, tudom ajánlani ha esetleg valakinek még nincs meg!!!!
Album még nincs, abban reménykedek, hogy még nyáron kijön. Köjhetne egy pár album még a nyáron, mert ha nem lesz netem szeptembertől akkor nézhetek és ilyen zenét nem lehet venni sehol. Nem tudtam, hogy errefelé szeretnek ilyen zenét is, pedig én nagyon bírom pl. Michelle Branch-et is, Avrilt meg még pár ilyen rockosabb előadót is.
Én mindig az Efnetről töltök, meg úgy az IRC-ről, mostanában már csak akkor töltök weboldalról, ha muszáj.
Hol akarod közzétenni?Itttten vagy esetleg egy e-mail formájában?
A cégesre küldhecccc nyugodtan listát én meg majd szemezgetek.
Jól csinálom, nyitottam egy topikot és az összes látogatót lehúzom egy csomó zenével:)Azért megbocsájotok?;)))))
Szép.. a napot máris egy csalódással kezdeni.. szóval letöltöttem én ezt az Alicia Keys albumot, de kiderült, hogy ezen csak valami interjúrészletek vannak, amik mindenféle tv-műsorokból lettek összeollózva.. á, patkányság, és én ezért kerestem hónapokig, meg minden. A barmok akik ezt csinálták azok persze nem mondják el neked előre, hogy mi ez, hanem hagyják hogy letöltsd, aztán hallgasd amit az MTV-ből felvett valaki.
Mindegy, szereztem magamnak egy csomó offtopik zenét (új Jennifer Love Hewitt-et meg ilyeneket), majd az megnyugtat. :(
Nigga; mindjárt megyek a Messengerre. Tar filet nem küldök, mert elegem van hogy ez a barom messenger nem jegyzi meg ha megszakad a letöltés, és nem is tartja meg a gépen azt is amit már megvolt. Inkább egyenként küldöm el a nótákat, az a biztos. No ennyi. Megyek vissza depressziózni.
Ez így van, még ilyen időben is osztjuk az észt meg a zenét, így megy ez. Főleg én osztom. Most találkoztam a legújabb Faith Evans remix-szel, de kész This Is Me az egész.
Munkahelyről netezik, azt mondod? Lehet hogy a munkahelyi tűzfal akadályozza nála az FTP-t. Majd még egy próbát megér. Én pedig azt hittem, hogy éjjel-nappal tud netezni, csak azért mert a Yahoo stabilan rajta volt a neten még este 10-kor is. Munkahelyről netezni amúgy is szopás, a barom munkatársak meg ott spionkodnak az ember háta mögött.
Fort Lauderdaleben volna dolgom, de az nagyon nem jött össze most. Vagy jövőre megyek, vagy most szeptemberben, majd elválik. De ott még télen is ilyen idő van, mint tegnap volt. Az olyasmit, hogy fehér karácsony, arrafelé fel sem találták.
Kellyt meg nem igazán kell szúrkálni, szurkálják őt eleget a hatóságok, meg mindenki más mostanság.
És ne veszekedjetek, mert meghívlak titeket a Jerry Springer showba és rátokdobok egy széket. :)
Egyébként meg gratulálok magamnak a kérdőjeleimhez az előző hozzászólásban. Nyavalyás Opera.
Bocsi de elfeletkeztem róla hogy kikapcsolták icccakára a szervert ezért sajna a másik Aaliyah nem jött át de már ébren vagyok, figyelek, várok:)))))))
aha, leesett :)
én használtam az irigy szót, de nem az mp3-ra, hanem csak arra (de igazából nem irigykedem ám), hogy milyen jó látni, hogy itt azért megy a normális élet, osztjátok az észt, meg a zenét, meg minden. mintha nem is döglenénk bele mindannyian a kánikulába :) pedig de
1) nekem megvan az Aaliyah-album (mind a 3) mp3-ban, csak azért nem mondtam a Niggának, mert azt hittem, hogy neki csak cd-n kell (vagy hogy megvan, vagy nemtom). Lapítok, mert szégyellem, hogy nem passzoltam már le neki ősrégen
2) tanulok éjjel-nappal, elvileg csak arra tudok gondolni, plusz a melegre (mert így qrva nehéz ennyi mindent belegyömöszölni a fejembe). így lehet, h összefüggéstelen amit írok.
3) Nigga a munkahelyéről nyomul és este 6 után még sosem kaptam tőle levelet.
4) miből csináltunk hiúsági kérdést? nem tudom, h miről leveleztetek (csak amit itt látok, hogy tőled tölt valamit? csináltál egy ftp-szervert?). Gnigga pedig imád megszurkálni :) én meg visszaszurkálom a házitotemét, Mr Robertet.
5) Ha megteheted menj aludni, de mire ezt olvasod, már te is biztosan érzed, hogy itt a hűlés, meg az enyh.
6) Hova mész? Csak mert augusztusban lehet, h én is átteszem a sátorfámat egy igen meleg helyre :)
Szép.. ti itt most hiúsági kérdést csináltok bel?le. Akadjatok már le. Másolgassátok a zenéket, nekem pedig van egy ftp-m ami csak nekem m?ködik, ami tökjó. Engem pedig igenis zavar a meleg, tekintve hogy kb 2 napja nem aludtam. De jobb ha hozzászokom az ilyen id?járáshoz, ahová én megyek majd, ott mindig ez lesz.
És figyelj te Herceg, ha nem vagy a neten hogy küldjem át a másik Aaliyah-t? Majd holnap megpróbálkozom vele megint. Addig is aludnom kéne mán'.
Csak félek ha már így 2 nap után elalszok, fel se kelek többet.
Van vadonatúj R.Kelly dal, nem kell gondolom elmondjam minek kapcsán, állítólag minden eddigi lírai dalát felülmúlja, a címe "Heaven, I need a Hug" ha valaki szembetalálkozik vele dobja már ide a linket ahonnan le lehetne tölteni.
Ezek közül az 1994-es Aaliyah első album van meg (A halála után az összes albumot föltették a netre egy ftp-n, onnan töltöttem le az első kettőt). Az a baj, hogy ezeket a régi albumokat csak időlegesen rakják újra vissza, ha visszarakják egyáltalán, aztán vagy össze tudja az ember hozni, hogy letölthesse, vagy nem. Vagy pl számonként keresgélheti az ember, és akkor marad mondjuk a Kazaa, de az meg a 128 kb/s-os mp3-maival elmehet a fenébe (van amelyik jól szól úgy is, de általában nem az a jellemző, némelyik tömörítés hihetetlenül igénytelen). Nekem is van egy csomó ilyenem amit keresek, én pl Ginuwine első albumát keresem legalább ennyire.
Most a hétvégére eltűnök, hétfőn majd visszajövök, addig felkutatom az albumot is.
Csak mostanában elég kétesélyes módon tudok csak internetezni, plusz még egyéb tekintetben is összejöttek nekem a dolgok, úgyhogy örülhetek :( De hétfőn benézek. Esetleg meg lehet dobni engem egy méllel, hogyan lehetne valahogy elküldeni ezeket a dolgokat, de ha nem, majd úgyis visszaolvasom a topikot (mostanában úgyis csak arra van időm, hogy épp benézzek ide, már hadd ne mondjam, mim van ki ezzel is, hogy nem tudok netezni normálisan).
PS.: De hogy ez az új Diana King album hogy bejön nekem, az hihetetlen :)))
Nincs meg véletlenül az első Mary J. Bildge????????a "Mary" című ,meg Faith Evans első albuma (a Keep the Faith és a Faithfully az nekem is megvan)
Ja és Aaliyah első albuma.
Ezek közül ha valamelyik esetleg akkor síkíts mert nagyon kellenének!!!!:)
A Willeniumot nem bírtam annyira, a Men In Black-en és a Just The Two Of Us-on kívül (bár az utóbbiból is akkor már inkább a Dr. Evil-féle verzió :))
És ma este remélhetőleg már le tudom tölteni a Maximum-ot, hogy ha sikerül. Kéne találni valami ftp-t, ahová fel lehetne tölteni az egészet, mert úgy látszik egy weboldalra sem rakják fel.
Vagy esetleg nyitni egy sajátot, ahová föl lehetne rakni egy csomó albumot, mert nekem is van már egy csomó (mert én olyan mániákus szinten gyűjtöm már az albumokat, hogy alig férek el már a szobában tőlük), amit azóta már leszedtek mindenhonnan, és most hogy nincs Audiogalaxy, már ott sincs.
Nem tudom, ha 2Step és garage akkor Mis-Teeq vagy Underdog Project. Ismered? :)))) Ez utóbbinak csak úgy hülyeségből szereztem meg az albumát, de kellemeset csalódtam benne. Sokkal jobb számok vannak rajta mint mondjuk az a gagyi Summer Jam ami sláger lett (azért nem volt az se olyan rossz, de ezredszerre már untam, de ezt is csak a gagyi rádiók érték el nálam). Pl a Trippin' vagy a No More, ami egy teljesen acapella szám.
Mellesleg most boldog vagyok, mert kellemeset csalódtam az új Will Smith albumban. Még énekel is rajta, de nem olyan gyík módon mint ahogy pl. Eminem szokott, hanem tök jó reggae hangja van. :)
ufffff már megint beleszaladtam:)Nem ismerem.
2step?
majd alkalmasint.........;)
Attól tartok hogy egy idő után kerülni fogod az "ismered?" tipusú kérdéseket mert utánna mindig erőszakoskodom:)))))))
MOndjuk ha 2step akkor csakis Artful D. vagy a True Steppers, legalábbis nálam bár az ilyen kemény 2step-es arcok nagyon fikázzák ezeket mert hogy túl populáris de nekem pont azért jönnek be.
Ja, a Your Last Call-ban meg Vic-E vendégszerepel. :)
Én mindig bírtam a 2stepet, rohadtul bírtam pl. mikor a Brandy-féle All In Me-ben a dal közepén átváltott 2stepbe az egész. Tiszta Mis-Teeq volt az egész, jót röhögtem.
Most megyek, mert foci van.
PS.: ezt az új-régi-akármilyen Alica Keys albumot még nem láttam weboldalon, csak irc-n. Én inkább a mirc-es efnetről szoktam leszedni zenéket, a #musichq csatornán. Mondjuk lehet hogy a modi megorrol most ezért, hogy így ezt leírtam, de nem baj.
Én se mondom hogy rossz, sőt!!!!!Csak néha már unom ugyanazokat a fogásokat, trükköket 100-adszorra hallani tőle:)))))
Ha Christina Milian-es lesz az nem baj bár már az az album is tele van nyúlásokkal(Aaliyah,Destiny'S....), a Statisfaction Guaranteed c. számot mikor meghallottam a Christina Milian albumon azt hittem hogy egy Artful Dodger dal és totál nem értettem hogy egy amerikai ízű Pop/R&B lemezre hogy kerül egy angolos 2step/Garage dal:O
Alicia Keys - Maximum (2002)???Ez érdekelne!Dobj egy linket légyszi!;)
Csúfondáros:
Te meg szép vagy mondhatom, ahogy feltünik egy új hús rögtön megjelensz mi , eddig meg felém se nézel???:))