"valójában csak álmodnak olyan nőről mint ő."
-
Minden tiszteletem azoké akik megkímélnek (igen, személy szerint engem), hogy ennek még a gondolatával sem kelljen eljátszanom (mármint az álmodással).
Ahogy mesterem öreg Russel Laci bácsi mondotta; -"Ha kettőnkön múlna az emberiség hát kihalnánk ecsém !"
Muszály "körülire" ?
Elszakadási sebességre nem lehetne felgyorsítani ?
Persze ha belegondolok, hogy ő lenne a Föld első intergalaktikus képviselője.... inkább nem.
Rossz előérzetem van.
Eddig olyan jól megvoltunk egymás mellett a csillagrendszer egyéb értelmes civilizációival, úgyhogy talán nem kéne kockáztatni egy űrháborút!:)
jeeeee ... dagadjon a nemzeti büszkeség ő lesz az első magyar női űrhajós és a világon az első női űrtúrista ... csak ki ne derűljön hogy XY kromoszóma kombó ami benne van
Nem szabadna neki returt venni!
Jó lenne, ha fent maradna, csak hát igen, ez nagy gáz lenne Magyarországnak, hogy erre felé kiket engednek tv közelbe!
Habár az milyen jó lenne, ha a KÉJt is vinné magával! Az milyen jó valóságsó lenne! Azt még én is megnézném! Ugyis mindig kapnak valami feladatot azürturisták! Ez lenne az igazi túlélősó! Bárki vesztene az fent marad! Mi csak nyernénk rajta!
Én szerelmes vagyok Anettkába! Szerintem egyszerre intelligens is és erotikus is. Ezt még senkiben sem találtam meg egyszerre. Mindig amiatt piszkálják, hogy meztelenül vezet műsort és stb, pedig szerintem ha valaki szép, akkor azt mutassa meg a világnak!
missparker, ma megint felejthetetlen és utánozhatatlan optimizmusodról teszel tanúbizonyságot! :-)
Én azért nem kívánom, hogy felrobbanjon az Anettkát szállító űrhajó [amúgy csak oda kéne engedni a kormányhoz, és ez megtörténne], mert alapvetően sajnálom az orosz űrkutatás jelenlegi helyzetét, és drukkolok nekik, hogy mielőbb kilábaljanak...
Eddig nem nagyon foglalkoztam az Anettka témával, így nem is nézegettem ezen fórumot sem, de a mai cikken lehaltam - Anettka a világűrben! Remélem, csak egyike a szokásos Anettka-féle kacsáknak, és nem komoly... elég ciki lenne Magyarországnak... Amúgy azt se hiszem, hogy a folyamatosan a csőddel küzdő orosz űrhivatal bárkinek is adna egy fillér kedvezményt egy utazásért...
áhh, látom, űratka téren hamarabb ideért a kartárs. az a sajt meg...múltkor láttam foton körmailban, azt gondoltam, photoshoppos hecc..azt közben mégsem.
Ez igy még szörnyűbb. Mert ha atka akarta volna magát felküzdeni egy sajtcsomagolásra, azt megértem. De igy... Hogy a sajt akarta atkát... Hát erre nehéz bármit mondani. Egyáltalán nem futotta nekik szebb reklámarcra?
A cég nevét asztat nem tudom. De azt igen, hogy a cég kereste meg Anettkát és ők kérték az engedélyt, hogy rátehessék a sajtjukra a "képét"!
Vajon van aki zért vesz sajtot!? Addig eszébe se jutott volna, de mert ő van rajta megveszi!?
Jaj ne akadjatok) már ki! Ez az első önkritikus megnyilvánulása. Tessék értékelni! Csinálhatott volna parfümöt, ruhakollekciót, aerobikkazettát. De nem. Sajtot csinált, mert sok a hasonlóság közte és a termék közt: Mindkettő lehet büdös, önmagában nem fogyasztható (a sajtnak elég magas a zsirtartalma) stb.
miaf@szvan..?????
NEEEEEEEE!!!
ezt a marketingstratégiát oktatni kéne!
kb. mint a Lakodalom Lajosos sonkák!
még talán Atka-wc-papírt vennék is! vagy rovarirtót..esetleg hashajtót...