Én 21 re huztam lapot. tegnap itt volt az asszony meg a gyerek. estére 38,2 re sikerült belázasodnia gyereknek. zöld szám... persze hivd semmi.... elvitte az apja. munka: 2 fönököm is beszélt velem,senki nem veszi komolyan hogy tré lehet. holnap jönnek a furgonért.lehet nem lesz melóm. lelkkismeretesen jeleztem hogy nem tudom de lehet tré lehet.Normális fönök mondaná,ide ne gyere hisz megfertözhetsz bárkit. na nem .....NEM ÉRTIK MEG..Én keltem a pánikot.....De azétrt hirtelen berendeltek meeetingre mindenkit.Ja kezdünk gondolkozni?Na én nem.2 hét önkéntes karantén.Kocsikulcs a kerék tetején.Reggel vihetik.Na itt már hiányzott a lebaszás mit képzelsz magadról 8 millás kocsi stb.... ok volt csak......
Én gondolnám hogy ettöl a korona istenáka GYANU miatt inkább nem megyek be dolgozni.Semmi bajom.
Múlt hét szombaton fesztivál a közelünkben. Annyian voltak, hogy kis túlzással még a fákon is csüngtek az emberek. Annyi autó volt, hogy alig lehetett közlekedni. Dolgoztam, ezért tudom.
De a fővárosunkban is volt egy 14.000 fős telt házas koncert.
Neked jó szemed van, egészen biztos, hogy időben megtudod :))))
Felelősséggel gondolkodtok ebben a fránya vírus dologban. Bár minél többen így tennének. Tegnap csodálatos idő, 21 fok volt. Rengeteg turistát láttam :(
Igen, s szeret is otthon, nagyon szeretetre méltó kisfiú. Imádják egymást anyukájával, menyem szerint nagyon jól elvannak otthon.:-))
Hát majd kiderül, remélem, nem utólag tudom meg!:-)))
Nem látok semmit, meg most egy ideig nem is lesz rá alkalmam, most úgy néz ki, még húsvétkor sem jönnek!:-) Féltenek, ahogy Botond anyukáját sem látogatják ezekben a hetekben. Elmondásuk szerint ők olyan közegben élnek és dolgoznak, hogy megfertőzhetnének minket. Marad a telefon. Délután 1 óra 8 percet beszéltünk!:-)))
Igen, épp ma jelentette be az utazási iroda, hogy április 30-ig minden utat lemondanak. Így elmarad a Máltai út is.
Épp délelőtt konzultáltam a gyerekeimmel, hogy gondolkodom a lemondáson. Megelőztek. Sajnálom magamat és őket is, mert még közelről is érint, unokatestvérem az iroda egyik tulajdonosa.:-(
Szia Jutka!:-) Szép napot Neked és Mindenkinek!:-)
Bálintka nagyon szereti, ha társaság van körülötte!:-) Pedig mostanában arról beszélgetnek a szülei, hogy szeptemberben nem viszik bölcsibe! S ha anyukájának elfoglaltsága akad, akkor én nagyon szívesen vigyázok rá!:-))
Lánykámék még nem gondolkoznak a nagy napon!:-)) Lehet, hogy erre is 5 évet várnak?:-)))
Megsúgom -szerencsére nem olvassa a fórumot, legalábbis remélem:))) -, szerintem előbb lesz baba, mint esküvő!:-)) Egyszer megígérte nekem, hogy 30 éves korára lesz, addig pedig már csak bő 9 hónap van hátra!:-)))