A Newcastleben azért rosszul sem játszott Bowy, igaz tényleg nem Leeds szinten, de voltak egész jó periódusai is, csak az ominózus eset Dyerral teljesen kiírta a klub jövőjéből. Én mindig is kedveltem az ilyen stílusú játékosokat.
Hát szerencsére velünk nem gyarapította azon klubjai (amúgy tekintélyes) számát, melyekkel sikerült kiesnie az élvonalból. A többséggel ellentétben én azt gondolom, hogy Quashie-nak is voltak jó meccsei, melyen ha nem is játszott olyan fényesen, de legalább küzdött, hajtott. Vitathatatlan, hogy Noble sokkal jobban játszott a posztján, és nem véletlen, hogy Quashie kiesésével nem Mullins került vissza, hanem Noble kapott lehetőséget, és élt is vele. Remélem a következő szezonban is lesz alkalma a bizonyításra, és hasonlóan teljesít majd. Bowyer egyébként az első 2-3 meccs után azt nyilatkozta, hogy tőlünk akar visszavonulni :-) nem tudom, ez mostanra mennyit változott, és hogy a klubvezetők hogyan gondolkodnak, de szerintem a középpályán erőteljes változások lesznek (mégha Yossi és Reo-C marad is) de meglepődnék, ha Bowyer jövőre jelentősebb szerephez jutna.
Quashie?? Hát ne haragudj, de ő tényleg egy katasztrófa. A rossz nyelvek szerint a West Ham többek között azért is maradt bent, mert az utolsó pár hétre (pont a formajavulás idejére) Quashie kiesett sérülés miatt, Noble viszont kurva jó volt a helyén. Quashie Championship-szint, Bowyer viszont azért tud focizni, még ha nem is azon a szinten, ahogy annak idején Leedsben nyomta.
Talán igen, de - mindazok mellett, hogy a Newcastle-ben sem alkotott maradandót, - az előző idényben olyan 20-25 WHU meccset láttam összesen és vagy közepesen vagy kifejezetten gyengén szerepelt. Ha visszanézed a sportlapok értékeléseit az első 2-3 meccsén kapott 7 körül, a többin 2 és 5 között mozgott. Statisztikák szerint ő adta el a legtöbb labdát. Kívánom hogy ha esetleg nálunk marad játszon úgy hogy bocsánatot kelljen kérnem, de erre nem sok esélyt látok és most még pénzt is kapnánk érte. Quashie pl. sokkal meggyőzőbb képet mutatott. Ez persze nem azt jelenti, hogy Bowyer volt az egyedüli oka a kiábrándító szereplésnek, de szinte semmit nem tett hozzá, hogy jobb legyen. Persze az is előfordulhat, hogy nem fekszik neki a stílus. Az is igaz, hogy Ferdinand és Reo-Coker túl van értékelve, de nekik azért a mérkőzések 50%-ban elfogadható vagy kifejezetten jó volt a játékuk.
Túldimenzionálod ezt a Bowyer-dolgot, egyáltalán nem volt olyan rossz, csak hát nem egy rokonszenves valaki. Én amúgy bírom, inkább egy tapló, de minden meccsen 100%-on pörgő Bowyer, mint a Baby Bentley-vonal minden hátrányát illusztráló lélektelen Anton Ferdinand vagy Reo-Coker, esetleg a szerencsejátékfüggő Etherington.
nem kell még aggódni, azt is vedd figyelembe, hogy: 1. a kluboktól távozó magasabban kvalifikált játékosok első körben a nemzetközi színtéren is érdekelt csapatokat favorizálják jobban 2. még igencsak az átigazolási szezon elején vagyunk és senki nem akarja elsietni a dolgot. Majd augusztus körül kezdődik a nagy hajtás 3. ahogy írtad, a Sheffield kálvária is benne van a pakliban (remélem hamarosan lezárul) 4. mindenki nyaral :)
mondjuk Magnusson elkezdte csesztetni AC-t, hogy jó lenne ha kicsit felpörgetné a tárgyalásokat
Kicsit kezdek aggódni, hogy szinte minden játékos, aki eddig szóba került, szépen lassan kikosaraz(ott) bennünket. Pedig tényleg minden adott: megfelelő körülmények, fix anyagi háttér stb. Az embernek az az érzése, hogy amíg le nem zárul a különmeccsünk a Sheffielddel, addig nagy nevet nem tudunk igazolni, sőt szinte senkit sem. Csak nehogy kifussunk az időből, miközben a kiszemelt játékosok meg máshova mennek...
Várjunk még ezzel a Bpwyer üzlettel, de kül szerintem hiba eladni....eléggé meggyengül igy már a középpályánk ha Reo-Coker, Benayoun, Bowyer is távozik....ez már azér elég erős névsor......
Azt mondják, elképzelhető, hogy cserébe Bellamy érkezhet hozzánk, persze ehhez még hozzá kell tennünk 8-9 millát. Azért ennyit szerintem Bellamy nem ér, és nagyon sajnálnám, ha Benayoun távozna tőlünk...
tudok az eredményekről,örültem is nekik:) attól függetlenül a tehetsége alapján Tevez valszeg nem a West Hamben fog megöregedni... a BL-től meg inkább a Spurs üti el magát,ha továbbra sem igazol senkit..
Szükségem lenne egy West Ham United-es sál ra....valaki tuna segíteni ezügyben? Van valakinek eladó? vagy esetleg ha tud valaki segíteni a beszerzésben kérem szóljon!
OK...én egy szóval nem mondtam hogy játszott.....el kéne olvasni ami oda van írva: ,,Itt az általam vélt legjobb 11 '' ...
Azt írtam fel hogy sztem mi lenne az optimális felállás, upson kül meg volt már szélen nem mondom hogy sokszor, de jól játszott mikor ott játszott...ami meg bowyert illeti...képességei alapján nagyon lazán simán beférne a középpályánkra, az más hogy tudásán alul teljesít...formába kell hozni....
És nem kell gúnyolódni...csak a véleményemet mondtam el
Azért ne essünk át a ló tulsó oldalára :) Reading-West Ham 6-0, West Ham-Watford 0-1, Sheffield-West Ham 3-0, Charlton-West Ham 4-0
ez is elég sok mindent elmond :)
Bowyer? Maga volt az antikrisztus! Az egy dolog hogy az első 2-3 meccsén kívül több kárt csinált mint hasznot. Arányaiban nézve ő adta el a legtöbb labdát (nem egyből gólt is kaptunk) Onnantól kezdve javult a középpályánk amikor Noble kezdett játszani helyette. Szóval szerintem Carollal kézenfogva mehetnek amerre látnak, pl. a Spurshöz...
Nafene....látom nagyon lealacsonyuítják itt a WHU et....nehogy a végén jobb helyezéssel fejezzük be a szezont mint a Tottenham....nem azér de szted ez most gyenge csapat?....nézted te az utolsó fordulókat?.....erről tudsz vmit drága spurs fan? : Man Utd-West Ham 0-1 , West Ham-Man Utd 1-0 , Arsenal-West Ham 0-1, West Ham-Arsenal 1-0.....ezek elég sokmindent elmondanak nem...?
Végezetül itt az általam vélt legjobb 11: ---------------------------Green-------------------------------