Keresés

Részletes keresés

Axióma Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2658
OFF ha csak fole allsz egerrel a "kuld" feliratu linknek, es be van kapcsolva a bongeszodben a statuszsor (alapbol szokott), akkor latod benne ott bal also sarokban a cimet a "mailto:" resz utan; szoval nem kell outlook ahhoz hogy ki tudd a linkbol olvasni. FF, IE alatt tuti megy igy. Hatha maskor hasznodra lesz. ON
Előzmény: hiteltelen :) (2656)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2657
kolerix@t-online.hu
Előzmény: hiteltelen :) (2656)
hiteltelen :) Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2656
Kéne a privátod, mert outlook-om nincsen, köszi :D
Előzmény: bankvilági idegenvezető (2655)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2655
Dehogy tartozol,inkább örülök neki,hogy időben tudtam szólni. Így talán megúsztad,hogy még nagyobb bajba kerülj.

Annyira nagy a kaka,hogy biztosan nem lehetne normális banki megoldást találni?

Ha itt nincs kedved közzétenni,küldj egy levelet a privátomra és vázold le,hogy mi a helyzet nálad. Nem ígérek semmit de hátha tudok segíteni.
Előzmény: hiteltelen :) (2654)
hiteltelen :) Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2654
Ólomlábú tartozom Neked!!! :)

Utánakérdeztem pszaf-nél, nem felügyel(het)ik őket, mert nem pénzügyi szolgáltatók, hanem fogyasztói csoport.....itt egy cikk,amiben jó alul szerepel is a cég neve, érdemes elolvasni, és nem beleugrani:

http://koklerbroker.blog.hu/2010/04/02/vasarloi_csoportok_group_saving_euro_correct_invest_holding_hungarian_economy_partners
Előzmény: bankvilági idegenvezető (2647)
pgyafi Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2653
Ha "erősködsz" akkor elmondja telefonba is, hogy mit akar. Nekem ilyenkor mindig valami régen meglévő dolgukat akarták húde újnak eladni; pl. kamatbiztos betét, vagy térjek át kötvényekre...  Semmi extra vagy egyedi dologról nem volt szó.
Előzmény: petike23 (2642)
Picardia Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2652
A legújabb variáció!
Az a bizonyos, sokak kedélyét borzoló "megsegítés" egész másról szól, mint eddig.
Holnapra lehet, hogy lesz egy újabb variáció.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.egyaltalan_nem_lesz_vonzo_az_allami_segitseg_-_interju_bencsik_janossal.158005.html
Axióma Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2651
Van egy pici eselye akkor, hogy jo lesz amit ajanlanak, de meg mindig nagyon magas a valoszinusege, hogy - akar jo ajanlatban - olyan termeket ad, amelyik neked most eppen nagyon nem aktualis.
Előzmény: petike23 (2649)
petike23 Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2649
Helló,

náluk van a folyószámlám, a befektetési számlám, náluk volt a lakáshitelem, egyszóval kb. minden. :-)

Marhára bosszant, hogy telefonban nem monta el, hogy kb. mégis miről lenne szó.. nem nagyon van időm becaplatni hozzájuk.
Előzmény: Axióma (2644)
hiteltelen :) Creative Commons License 2010.07.09 0 0 2648
Nem azt mondtam, hogy belemegyek, hanem hogy tovább megyek, kérek cégkivonatot, aláírás címpéldányt, működési engedélyt.....azért a közjegyző csak nem kockáztat, meg az ügyvéd, egy ügyvédi, közjegyzői praxis csak sokba kerül nem??? Mindennek utána fogok járni...többször beszéltem már velük, különböző ügyiztézőkkel, különböző telefonszámokról...azért tudod, ha nagy a sz@r, mert viszik a házat, kocsit, mindent, lehet, hogy egy ilyen kétes kimenetelű ügyletbe is bele kell hogy menjen a paraszt, mert a megmentés helyett kaptam most is 226 Ft-os CHF -et a múltkor....és sima CHF lakás és autóhitelem van.
Előzmény: bankvilági idegenvezető (2647)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2647
Félelmetes,hogy még mindig vannak emberek,akik bepalizhatóak és belemennek egy ilyen elképesztő bizonytalan kimenetelű dologba.

Mit gondolsz,miért nem találsz róluk semmilyen információt? Se neten se sehol....

A szerződést,amit alá akarnak majd veled íratni,előtte tanulmányozzátok át egy ügyvéddel,ha már ilyen őrültségre adod a fejed. Ha ezt nem akarják engedni,akkor biztos lehetsz benne,hogy öngyilkosság- :)
Előzmény: hiteltelen :) (2646)
hiteltelen :) Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2646
Bogyóbogyó nem tudom, hogy még aktuális e, de utána jártam én is mert pont ekkora összeget szeretnék, és én el is mentem az irodájukban, ami van vidéken is, Db-ben. Nem áll mögöttük bank, magántőkéből hiteleznek, a 16.260 Ft. 25 éves futamidőre ennyi, és fix és Ft. Ezt közjegyzői okiratba foglalják. Egyetlen hátulütője a banki ajánlatokkal szemben, hogy ezt a 16.260 Ft* 300 hónapot, abban az esetben is meg kell fizetni, ha 3 nap múlva akarja az ember visszafizetni, azaz nincs napi kamat, ha egyszer felmarkoltuk a 3.000.000 -t akkor 4.878.000 Ft-ot kell visszafizetni, történjen bármi, akár 1 óra múlva is. Neten én sem találtam róluk többet, sajnos, de mikor viszem a papírjaimat, kérek egy cégkivonatot, egy működési engedélyt az irodára, meglátjuk...
Előzmény: bogyóbogyó (2518)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2645
Nem fogsz meglepődni,mert teljesen igaz,amit írsz. A döntő többsége a bedőlt hiteleknek a tisztán fedezet alapú(Jövedelem vizsgálat nélküli) vagy a minimálbéres konstrukcióknál következett be.

Ezt a társadalmi réteget,nyílván kilehetne szociológiai szempontból elemezni,érdekes tanulmány lehet,valszeg.

Persze a bankokat sem kell félteni,nyílván kellettek hozzá,hisz nem volt kötelező ilyen konstrukciókat kínálni. A verseny azért érdekes dolgokat produkál.

Szoktam mondani,hogy tanulni kell még ezt a kapitalizmust,hisz rengeteg olyan buktatója van,amit sajnos nekünk nem sikerült megismerni. Talán a jelenlegi 20-30 éves korosztály,már nem esik bele ebbe a csapdába,okulva az előzményekből. (Talán...)
Előzmény: Axióma (2643)
Axióma Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2644
Van naluk valami termeked? Ha nincs, szinte biztos hogy valamelyik biztositos agat fogja nyomni. Ha van, akkor lehet cegen beluli termek is. Tapasztalatom szerint (KH, CIB) a reklamszovegesek NEM latjak a szamlaim allapotat, csak a telszamot, tehat teljesen inadekvat termekre is megprobalnak siman rabeszelni.
Előzmény: petike23 (2642)
Axióma Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2643
En szerintem szinte soha nem voltam az illetekes korhazban (max. veletlen), eddig meg ellattak. Szakorvosi rendeloben is. Korzetit eleve valaszthatsz. Szoval ezt a reszet nem (sem) ertem. Maganrendeloben se jartam ismeros fogorvoson kivul, mindent TB alapon, ha mar annyit fizetek oda (igen, a ket szulesem is ugyeletesnel volt). Kiveve a segelykerdest, amirol nincs tapasztalatom, a tobbit felesleges nagyotmondasnak tartom, ami rontja a hitelessegedet. Persze mindent lehet ugy is megelni, hogy teged meg az ag is huz, es 'biztos' elhajtananak.
Nagyanyamekat ha mar kipecezted, elszedtek toluk allamositaskor amit lehetett, a haz (falusi tipikus hosszu elrendezesu) megmaradt. Szoval ez nagyon ongol volt... inkabb az ovodadat epitettek reszben, nem pedig te fizetsz nekik.
Kikoltozest elhiszem, hogy konkret esetben igy volt, de valoszinu, hogy kivetel. Meg fugg a melohely jellegetol, mert ugye ha az egyetemen vagy professzor, akkor valoban utazgatni kell, de ha ennel elterjedtebb tipusu a munkahely es munkakor, akkor - hosszutavon - nem feltetlen (legalabb az egyik felnek nem).
Amugy a bedolo hitelekrol szivesen olvasnek egy statisztikat, hogy milyen szamban vannak az olyan hitelek, amik 2005-ben nem mentek volna at a hitelvizsgalaton (nem vagy csak nehezen, nagyobb fedezettsegre adtak min.beres hitelt, a fizu 30(!)%-a vagy max. 40 lehetett a torleszto, es max. 60%-a lehetett a lakasnak a hitelosszeg). 2007-8-ban rengetegen - raadasul meg erosebb forintnal - ennel sokkal jobban eladosodtak. Meg lennek lepodve, ha nem utobbiak lennenek a bedolo hiteleknek legalabb 3/4-e mogott.
Előzmény: azul (2637)
petike23 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2642
OFF:
hívott az ERSTE Banktól egy nagyon kedves fiatal hölgy, hogy különleges ajánlata lenne a számomra.
Mondja.
Telefonon nem mondhata el, fáradjak be.
Abban maradtunk, hogy majd felhívom, ha lesz rá felesleges időm.

Nem tudjátok, mit akarnak ajánlani ?
petike23 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2641
Nyilván nagy társadalmi probléma, ha 200-300 ezer ember anyagilag ellehetetlenül, de egy piacgazdaságban nem azokkal kellene megfizettetni az ő hibás döntésük árát, akik nem vállaltak ilyen kockázatot.

Ha a közpénzből, adóból, a bankok más ügyfeleitől származó pénzekből segítenék meg a bajba jutott devizahiteleseket, akkor joggal lennének felháborodva azok, akik épp a kockázatok miatt nem vettek fel devizahitelt. Ráadásul ők többen is vannak, mint az előbbiek.

Kérdem a megsegítésen gondolkodókat, hogy azokat is megsegítenék-e, akik a tőzsdén kötöttek ráfizetéses üzletet ?

A devizás hitelek felvevői nem tettek mást, mint tőzsdéztek - arra spekuláltak, hogy egy bizonyos deviza forintárfolyama nem fog egy bizonyos értéknél magasabbra emelkedni.

/HVG, 2010 07 03, 23.sz./
Előzmény: Törölt nick (2640)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2640
Azt mindenki elfelejti, hogy a 2003-tól laza fiskális (kormány), és szigorú monetáris (mnb) politika eredményezte azt a piaci szereplők (vö. hitel nyújtója, és felvevője) számára, hogy el kell tolódni a forinthitelektől a devizahitelek irányába. A növekvő arányú devizaadósság a piac által a pénzügyi kormányzat politikájára adott volt.

Tehát igen is kutya kötelessége az elhibázott kormánypolitika miatt beavatkozni, mert miatta IS történnek a jelenlegi kedvezőtlen folyamatok. továbbá igen, le kell fölözni a kormány részéről azt, hogy a bankok teljes egészében áttolják a másik félre az árfolyam-, és kamatkockázatot (banki különadó).
Előzmény: petike23 (2607)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2639
Axioma szigoruan penzugyi-matematikai alapon szamol, es az o szempontjabol igaza is van ( tobbnyire.. mar ami a sajat lakas-alberlet dolgot illeti ).

Viszont a mai magyar gazdasagi, tarsadalmi viszonyokat - es legfokeppen a hagyomanyokat, miszerint az vagy, amit megeszel, es az a tied, amit megveszel - sokszor figyelmen kivul hagyja.

Nem a tamogatott hiteleseket kell ekezni, hanem azokat, akik lehetove tettek, hogy egy hihetetlenul szar, bar legalabb ennyire nepszeru konstrukcio jojjon letre, es a mostaniak meg reszben ezert szopnak.

Ugyanigy nem kellene azokat sem ekezni, akik chf-ben adosodtak el, mert sokszor nem volt mas valasztasuk.

Ettol persze egyiket sem kell megmenteni, es a mostani elkepzelest, mely szerint a marzsot eltorlik, jonak gondolom ugyfel-oldalrol. Hogy a bank mit fog szolni hozza, az majd kiderul, ha egyszer megkerdik oket.

De nem fogjak..
petike23 Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2638
Magyarországon az albérletnek egyszerűen nincs hagyománya, és (egész életen át) nincs realitása sem. (Az átlagjövedelemhez képest nagyon drága!)

Magyarországon a saját lakás jelenti a biztonságot, az "alapot".

azul Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2637
Első axióma, albérletbe nem engednek bejelentkezni (ideiglenesen sem), ami valószínűleg a sok rossz tapasztalatnak köszönhető, így valahol megértem, de meg is szenvedem. Igazából léteznek olyan kiadó lakások, ahol lehetőség van rá, de ezek ára jócskán megdrágul emiatt.
Az albérlet jelenleg nem reális alternatíva egy családnak, hanem kényszermegoldás, annak minden hátulütőjével. Aki albérletben lakik, az kvázi hajléktalan, hiszen állandó lakcímként egy fiktív cím szerepel, ha ugyan talál valakit, aki hajlandó ilyesmire a kedvéért, mi pl hivatalosan több száz km-re lakunk egymástól. Nincs tehát normál lakhely, az csak egyetemistáknak van. Ezért nehezített az iskolaválasztás, a kórház pedig a bejelentett lakcímedhez tartozó illetékes ellátóhely, amitől te esetleg több száz km-re laksz, egyéb hivatalos ügyben úgyszintén a területileg illetékes hivatalban kopogtathatsz (és itt nem az okmányirodára gondolok!). Belőlem aztán nem hiányzik a mobilitás, de ez csöppet sem olcsó dolog ám. Olyan úri huncutságról nem is beszélek, hogy az embernek igénye van a biztonságra, meg szeretne sajátjának tekinteni legalább egy pár négyzetméternyi területet. Gondoltuk utóbb, hogy mivel nincs járható út a hitelfelvételhez jelenleg, akkor kicsit többet utazunk, kijjebb költözünk, ami jelentene havi húszezer körüli megtakarítást, plusz a költözéssel járó azonnali kiadásként kb 300000 Ft-ot. Igenám, csakhogy a bérlet azonnal drágul, és pont a megtakarítás összegével. A munkahely fizetné ugyan, de csak állandó lakcím és munkahely között. Tehát pénzben ugyanaz, de időben -2 óra. Megéri, nem?
A hitelen ugyan buksz mindenképp, de az kevésbé húsbavágó, mint az albérletet fizetni ilyen hosszú távon, nálam ez már egy lakás ára volt eddig. A szerződésekben egyébként harminc nap van felmondásként az első nemfizetéstől, és mivel az albérletet előre fizeted, az kvázi az adott hónap vége, és nincs átütemezés, meg futamidő hosszabbítás, csak a főbérlő jóindulata. Szerencsésnek mondhatod magad, mert a nagyszüleid jóvoltából, akik gondolom lottón nyerték a lakásukat,nem pedig az akkor szokásos módon jutottak hozzá (tehát nem én fizetem még ma is az adómból), szűk rálátásod van a mai magyar társadalom azon szegmensére, akiknek esélye sincs, hogy saját erőből megteremtsék a hátterüket. Ma ezeknek az embereknek dől be sorra a hitele, mert erőn felül vállaltak, amiben partner volt anno a hitelközvetítő, és a bank is, de most már csak ők a hülyék egyedül, és meg is isszák ennek a levét, de legalább felszínre kerül a probléma, amit eddig ezek a hitelek elfedtek.
Előzmény: Axióma (2634)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2636
Járaiék megúszthatják a bankadót

Ez mekkora pofatlansag mar..
Picardia Creative Commons License 2010.07.08 0 0 2635
Egy újabb, sokakat érintő cikk, érdemes elolvasni a hozzászólásokat is.

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100707-devizahitel-svajci-frank-svajci-szovetsegesei-vannak-a-magyar-hiteleseknek.html
Axióma Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2634
"Fizeted az albérletet, plusz a rezsit, amiből az albérleti díj kiteszi egy hitel havi költségét, de ott legalább nem az ablakon dobálom ki a pénzt."
A rezsi mind a sajat tulajdonuban benne van, mind az alberletben, sot egyes teteleket csak a tulaj fizet (ingatlanbiztositas, az ingosag nelkuli resz, valamint a karbantartas/felujitas).
Az alberleti dij - keves kiveteltol eltekintve - olcsobb, mint a lakas ertekenek beteti kamata. Ket hibat kovetsz el a szamitasban: 1. a hitel "csak kicsit" dragabb az 20% felett is lehet 2. nem szamolod bele azt, hogy mennyi kamatot buksz a sajat tulajdonu lakasban az onero belerakasa miatt. Egy "hibat" kovetek el en: a brutto beteti kamatrol beszelek, nem a nettorol. 10M lakast nem kapsz havi 50e alatt, az 6% kamat, nem tul egetvero.
Egyebkent egyetemistakent laktam alberletben is, felnottkent tenyleg nem, bar jobb lett volna ha igen (nagyszuloi hagyatekbol fizettuk a lakasbeugrot).
"Albérletbe nem lehet bejelentkezni, még a gyereked sem tudod beíratni a körzeti suliba, oviba a kórházasdiról nem is szólva."
Bejelentkezni azert lehet, legfeljebb ker a tulaj egy szivessegbol bentlakasit alairni, hogy adocsalhasson papir szerint. Viszont gyereked nem tudom hany van, es a korzeti oviba vagy suliba jar-e, az enyemet konkretan nem is vettek fel a korzeti oviba, hanem a tavolabbiba (a bolcsi miatt - a kisebbikem oda is kenytelen volt tobb mint 1 evet jarni - nagy mazlival visszakonyorogtem ugyan, de a lenyeg hogy az oviban semmi kotelezettseg nincs). Iskolaba meg nagyon lutri, hogy melyik a korzeti, nalunk van akinek a korzeti van messzebb, na meg a szulok nem is iskolat, tanitonot valasztanak a gyerekeiknek, ami ritkan pont a korzetiben talaltatik meg.
"Te simán besétálsz az önkormányzathoz, hogy nem tudod fizetni a rezsit, gázártámogatásért, meg mindenféléért, egy többtízmilliós ingatlannal a hátsód alatt,"
Na alljon meg a menet! Soha semmi raszorultsag alapon jaro tamogatast nem kertem, kezdve az egyetemi szoctamtol a kerni kellett gazartamogatasig. De inkabb beszelgettem volna meg partiz evet a nagymamammal, elhiheted!
Az igaz, hogy azzal nem szamoltam, hogy nem kaphat gazartamogatast valaki alberletben, ha nem engedik atirni a kozmut, de a tobbit azert nem ismerem el, mert majd besetalhat az alberletes a normal lakohelye szerinti onkorihoz...
Egyebkent konkretan volt olyan idoszak, hogy folyamatosan kolcson kellett kernunk 1/2 - 1 - 2 honapokra, mert a nagyerteku ingatlanra nem adnak nekunk se kenyeret. De en legalabb nem ugy hasznaltam el a szocpolt, hogy eladaskor a ketszereset bukom, mert olcso telekre gagyi hazat epitek. Nem beszelve arrol, hogy nem tudhatod, hogy milyen oka volt (van) annak, hogy partiz km-en belul kellett maradnunk egy bizonyos ponthoz kepest, es itt nem nagyon szornak az arak.
Azt meg el se hiszem, hogy ha nem jelentheted be magad azaz nem adozik a tulaj neked meg szerzodesed van, akkor kitesz 2 napon belul (ld. apeh meglebegtetese), de azt se hiszem, hogy ezt nem lehet elore latni a szerzodeskor, hogy kivel szabad kivel nem szerzodni. Raadasul meg csak nem is ritka, hgoy alberletben elnek csaladok, megelegedesukre, meg akkor sem, ha en eppen nem vagyok erre alkalmas pelda.
Egy kicsit ugy erzem, hallgattal volna bolcs maradtal volna esete...
Előzmény: azul (2632)
azul Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2632
Hány évet laktál albérletben, mert hogy ilyen bölcsen ajánlgatod egy saját tulajdonú lakásból. A lópikulát olcsóbb. Fizeted az albérletet, plusz a rezsit, amiből az albérleti díj kiteszi egy hitel havi költségét, de ott legalább nem az ablakon dobálom ki a pénzt. Ha akkor, amikor először albérletbe kényszerültem kapok egy jó kondíciójú hitelt, már visszafizettem volna, és én is irtanám a csalánt mások nemi szervével. Albérletbe nem lehet bejelentkezni, még a gyereked sem tudod beíratni a körzeti suliba, oviba a kórházasdiról nem is szólva. Te simán besétálsz az önkormányzathoz, hogy nem tudod fizetni a rezsit, gázártámogatásért, meg mindenféléért, egy többtízmilliós ingatlannal a hátsód alatt, mert csak a bevételedet nézik, a vagyonodat nem, albérletből meg még azt se tudod érvényesíteni, ami jogszerűen jár neked. Totálisan kiszolgáltatott vagy, nem eladják pár hónap alatt a fejed felől a lakást ha baj van, hanem simán mehetsz az utcára két nap alatt. Lehet, hogy létezik a világban használható bérleti rendszer, de ez itt nem az, sose bírsz kimászni belőle ha anyuciék nem dugnak egy kis lét a zsebedbe.
Előzmény: Axióma (2628)
petike23 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2631
"Nem olvastal, 2006 dec.-ben vettem a ceget, 2007 jan.-ban a hitelt. Mit vittem volna, 0-as jovedelemigazolast? "

2006 okt-nov-dec -ről nem fogadták volna el ?
Előre nem tudtad, hogy hitelt fogsz felvenni? :)
Előzmény: Törölt nick (2626)
Axióma Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2630
Jogos, bocs, a sima alkalmazotti m.helyvaltas az mas. Az az en ismeretsegi koromben volt...
Előzmény: Törölt nick (2629)
Axióma Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2628
2007-ben nem volt annyira forro a talaj, hogy ne lehetett volna 3 ho fizut kivarni az igenylessel, ha nem valamiert spec. ragaszkodtal az adotthoz (na igen, kulonleges helyzetekkel a mat.statisztika - az adosminosites az - nem tud mit kezdeni, ertem ezalatt a m.helyvaltas koruli hiteligenylest). Mellesleg korabbi hsz-odban azt se ertem, hogy milyen bank az, amelyik 2007-ben adott piaci dev.hitelt, de tam. forinthitelt nem? Vagy csak a jovedelem oldal miatt volt hogy az egyik atment a masik nem?
Amugy udito, hogy vegre valaki igy ervel, hogy nem erne meg csalni.
Előzmény: Törölt nick (2626)
Axióma Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2627
Bocsanat, mar megint beleestem abba a hibaba, hogy a koznapi ertelemben hasznaltam az alberlet szot. Termeszetesen a tulajdonostol az egesz lakas berlesere gondoltam. Ekkor a tulaj aki karbantart, es megis kevesebb az albidij, mint a lakas ertekenek a beteti kamata. Igaz, a tobbseg ott se fizet adot (marmint aki kiadja).
Teny, hogy esetleg koltozkodni kell, ha a tulaj a lakassal mast tervez, de nem hiszem hogy 1-2 km-es korzetben olyan gyakran elofordul, hogy nem lehet masik hasonlo alberletet talalni (Bp., de szerintem a tipikus videki alberletekre is igaz). Az ar inkabb a kornyektol szokott fuggeni, es egy kornyeken a lakasok tipusa is igen hasonlo szokott lenni.
Előzmény: Törölt nick (2622)
petike23 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 2625
"(Raadasul csak par bankbol valaszthattam, ahol nem zavartak el a jovedelemigazolas hianya miatt.)"

Válalkozóként hogy vetted ki a pénzt, hogy nem volt róla jövedelemigazolásod..? :-o
Előzmény: Törölt nick (2616)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!