Édesem :-))) Annyira aranyosan őszinték ezek a kölkök!
Igen, most, japcsik leléptek már fél7-kor. Nálunk jövő szerdán-csütörtökön audit, szerdán reggel 9-től ÉJFÉLIG, arra készülünk. De szerencsére hétvégén nem kell bemennem.
Felhívtam Balázst, mielőtt ment aludni, következő párbeszéd, a részleteket Apa mondta el utólag:
A: - mit csinálsz Balázs, hallom, nem fogadtál szót Apunak?
B: - nem kiszakítottam azt a zacskót és most eszem a tejberizst.
A: - hú, tejberizst eszel, tényleg?
B: - ikken
A: - és finom?
B: - ikken
A: - és hagysz belőle nekem is egy kicsit?
nagy csend, majd hallom: cupp-cupp
Szóval vett egy kanálnyi tejberizst, odatartotta a telefonhoz és dobott mellé két puszit. Hát nem aranyos?
Basszus, MOST???!!! A japcsiknak órájuk nincs vagy péntekjük?!
Nem mutattam meg senkinek, ez este 8-kor történt, de amúgy Panadollal együtt se aludt el csak este 10-kor, addig ugrált mint gey nikkelbolha, és alkudozott apjával, hogy még kolánvan. Szal nagy baja nem lehet:)
Viszont az nagyon durva volt, hogy ütlünk az asztalnál és vacsoráztunk még f9-kor, és mondja apja, hogy mintha menne lejjebb a púp. Erre Encsi a következőt mondta: "Menjen lejjebb púp, múljon el a sok sílás." Na ERRE bőgtem...
Angi, hypermarketes hus bio eredetét fenntartással kezelném, nemrég volt botrány (sztem corás volt az is), hogy ellenörzéskor kiderült, a mangalica néven árult husok mittommilyen eredetiségszámának köze nem volt mangalicákhoz...
Amúgy a kevés, de jó, és rendben tartott játékok híve vagyok. Csak így látom értelmét. És ajádékozáskor meg szoktak kérdezni, h mi kell Virágnak, és ez így nagyon jó.
Kezdlek sajnalni. A tejjel nincs gond, minden gyereked egeszseges, illetve beteg de az most eppen jo, min fogsz te parazni, te arva lelek? :))) Majd torom a fejem, segitek valami paraznivalot talalni, jo? :)))
Eloszor 3 kerdojellel akartam irni h minek oltatod be ha mar atesett rajta, aztan leesett h marhaskodsz. Hanyszorosat koltod te arra a gyerekre a 6e forintnak? ;) Jatekot veszel neki esetleg??? :)))
Voltam ma a Corában. Nem szoktam oda menni, de egy kabátot mentem volna kicserélni (amit otthon hagytam, nem érdekes:) ). Éééééés, lehet kapni ott olyan baromfihúst, ami jórészt kukoricán nő fel, és nem kap antibiotikumot. Kb 10%-kal drágább, mint a bolti csirke, pulyka. Annyira örülök:). Ja, mert ugye a biocsirke itt 2ezer ft felett van, nagyon horror...
Uhh, Lányok, én ma este túl vagyok már 2 kör bőgésen...
Du elugrottunk testületileg nagybevásárolni, majd itthon én nekiálltam elpakolni a javakat a helyükre, amíg férj és ded lent maradtak a garázsban szöszmötölni, ahogy szoktak.
Egyszer csak hallok egy óriási csattanást, majd az én sosem síró gyerekem egetverő visítása.
A vér meghűlt bennem, rohantam le a lépcsőn mint egy őrült.
Képzeljétek el, Eni bemászott a könnyebbik babakocsiba, felállt benne, belül fogta a tetejét, majd úgy ahogy volt, kocsistul eldőlt és homlokra csattant a garázs betonján.
A kezével tompítani nem bírt, mert belül voltak a kezei, de a bizti kedvéért azokra is ráesett.
A bal szeme felett a homlokán van egy 20 Ft-osnál is nagyobb, kábé HÁROM CENTI MAGAS púp, aminek a közepén keresztben felrepedt a bőr, az egész udvara lila és nedvedzik.
Miután megnyugtattam a gyereket, leteszteltem, hogy lát -e rendesen, stb, elmentem bőgni, felhívtam a dokinénit, hogy micsináljak úgyamúgy, majd újra elmentem bőgni, meg most is bőgök.
Pedig valójában NAGYON olcsón megúsztuk, kutya baja, de ránézni ijesztő, és annyira, de annyira megijedt szegénykém...