Legalábbis többet,mint ami nekem van mostanában a Samuraial.Kezdve onnan,hogy talán a télre csak meglesz a rendszámom is,ha a kib@szott vámhivatal végre ideadja a már ezer éve levámolt autóm papírjait...
Hétfőn meg az utca közepén leállt az autó:vagy a komputer vagy a jeladó ment gallyra.
Mindegy,remélem jó drága lesz és jó sok időbe fog telni mire mondjuk megérkezik hozzám... :-(
Pár hete érdeklődtem itt a Vitarákról egy céges beszerzés kapcsán, és megígértem, beszámolok a fejleményekről.
VW Transporterem lett. Meglesz majd a Vitara is, de nem én kapom. Azért majd ki fogom próbálni.:)
Mégegyszer köszönöm az infókat, azért a céget hozzásegítettétek egy Vitarához!
Szasztok !
92-es SAMURAI 1.3 kapcs. volna egy kérdésem: ha terepen v. csúcsforgalomban szinte álló helyzetben szuszogok/topogok egyre gyatrábban emel ki a kuplungom ráadásul - nem gyengén - átforrósodik a váltó is.
Ha viszont megy a paripa (pl. országút 90-100) semmi hasonlót nem produkál.
Bárki tanácsát/ötletét megköszönném... :-o
Nos a Bécsi útiban 37,5 eFt/db. De találtam egy komplett hidat 50e-ért. Szerintetek melyiket válasszam? Hozzá kell tennem 4 csapágy halott a diffibe is.
HJ azt mondta szerinte az a biztos, amit megcsináltatsz, mert lehet, hogy rádsóznak valami szart. Szerintetek?
Én a Zsoltit a cimborám céges Westeles demókártyájáról szoktam hívni,lévén az ingyenes.Negyed órával mindig lehet számolni,mondjuk egy kérdés esetén... :-DD
Ha netán beszél valaméktek a napokban a klubos fiúkkal, kérdezzen már rá légyen szíves, mi van a honlapjukkal. Hetek óta nem műxik, de csak emiatt nem akarom felhívni Zsoltit.