Ui ..már több éve keresek egy FILMET,de mindig FALNAK megyek..HA VALAKI TUDNA SEGITENI ..A FILM Mikor felragyog a nap (Il cielo non cade mai) !!!!!!!!!!
Sziasztok!
Eladnám a következő cuccokat:
Blade Runner/Szárnyas Fejvadász 5 Disc Ultimate Edition Blu-Ray Koffer
(sorszámozott/limitált kiadás, BONTATLAN, amennyire tudom a koffer tartalma teljes egészében megegyezik a “sima” kofferrel, de mindegyik lemez Blu-Ray, nincs rajta magyar vonatkozás, a lemezek a film mind a 4 verzióját tartalmazzák)
Szeretem a filmet, de ennyire nem vagyok nagy rajongó, szóval elpasszolnám megfelelő ajánlat esetén. Az irányár 30e Ft.
Farkasok Szövetsége, szinkronos kiadás
Bontott, de nullkilométeres, irányár 500 Ft
Csere érdekel, a következő termékekre értékegyeztetéssel:
Jurassic Park gyűjtemény (magyar digipack)
Továbbá extra (digi/fémdoboz) vagy limitált külföldi kiadású horrorfilmek.
Érd: afireinside@freemail.hu
Én is hasonló problémával állok szemben, az Apád anyád idejöjjön című filmet keresem ami szintén joglejárat miatt nem kapható. Bárki akinek megvan küldjön egy levelet ide: hexenhaft@citromail.hu
Megvásárolnám eredeti LK kiadásban, használtan vagy újonnan A bosszú börtönében-t! Joglejárat miatt már nem találom sehol a boltokban. Tud valaki segíteni? Köszönöm!
Sziasztok!
(sorszámozott/limitált kiadás, BONTATLAN, amennyire tudom a koffer tartalma teljes egészében megegyezik a “sima” kofferrel, de mindegyik lemez Blu-Ray, nincs rajta magyar vonatkozás, a lemezek a film mind a 4 verzióját tartalmazzák)
Szeretem a filmet, de ennyire nem vagyok nagy rajongó, szóval elpasszolnám megfelelő ajánlat esetén. Az irányár 30e Ft.
Fűrész III. 2 lemezes “vértasakos”/Blood Pack kiadás (R3)
Bontatlan, irányár 5e Ft
Alien-fej
Megvásárolnám eredeti LK kiadásban, használtan vagy újonnan a Vörös zsaru és A bosszú börtönében DVD filmeket! Joglejárat miatt már nem találom sehol a boltokban. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Bontatlan, irányár 5e Ft
Alien-fej
Édes Élet 500 Ft (szinkronizált) M - egy város keresi a gyilkost 500 Ft (feliratos) Vándorló Palota 500 Ft (szinkronizált) Sophie választása 500 Ft (szinkronizált) 8 és 1/2 500 Ft (szinkronizált) Sikoly 2 500 Ft (szinkronizált) Csokoládé 500 Ft (szinkronizált) Harmadik Ember 500 Ft (szinkronizált) Órák 500 Ft (szinkronizált) Misszió 500 Ft (szinkronizált) Betépve 500 Ft (szinkronizált) Vágott Verzió 1000 Ft (szinkronizált) Ran-Káosz 1000 Ft (szinkronizált) M*A*S*H 1500 Ft (szinkronizált)
egyben: 7000 Ft
Továbbá eladó egy Neca Texas Chainsaw Massacre - The Beggining filmes ereklye!
Bontatlan dobozában!
7000 Ft
Csere is érdekel, az alábbi kiadványokra, értékegyeztetéssel:
Akira (2DVD digi) WALL°E
Ha valakit érdekli valamelyik kiadvány: gary88@citromail.hu
Édes Élet 700 Ft Vándorló Palota 700 Ft Sophie választása 700 Ft 8 és 1/2 700 Ft Sikoly 2 1000 Ft Csokoládé (szinkronizált) 1000 Ft Harmadik Ember 1000 Ft Órák 1000 Ft Misszió 1000 Ft Betépve 1000 Ft M*A*S*H 1500 Ft Vágott Verzió 1500 Ft Ran-Káosz 1500 Ft M 1500 Ft A Fiúk nem sírnak (szinkronizált) 1800 Ft
Egyben: 10000 Ft 666Ft/DVD
Ha valakit érdekli valamelyik kiadvány: gary88@citromail.hu
Az 50 első randi-1000Ft Terminátor 2. - 1000Ft A skorpiókirály - 400Ft Kincs,ami nincs - 400Ft Nincs kettő négy nélkül - 400Ft És megint dühbe jövünk - 400F Különben dühbe jövünk - 400Ft A passió - 400Ft A múmia visszatér - 400Ft A 13.harcos - 400Ft Sose halunk meg - 400Ft Magyar népmesék 1.-2.-3. - 400Ft/db
Sziasztok!
Bontatlan, irányár 5e Ft
Alien-fej
Sziasztok!
Szeretem a filmet, de ennyire nem vagyok nagy rajongó, szóval elpasszolnám megfelelő ajánlat esetén. Az irányár 30e Ft, de aki többet ad, az viszi, 2 hétig várok ajánlatokat.
Bontatlan, irányár 5e Ft
Alien-fej
Harry Potter és az azkabani fogoly (2DVD)-1250Ft Leon,a profi (2DVD-s bővített vált.)-1250Ft A Karib-tenger kalózai 1. (2DVD-s vált.)-1000Ft A Karib-tenger kalózai 2. (2DVD-s vált.)-1000Ft A gyűrűk ura 1.-A gyűrű szövetsége (2DVD-s változat)-750Ft A gyűrűk ura 2.-A két torony (2DVD-s változat)-750Ft Gyaloggalopp (2DVD-s vált.)-1000Ft Az 50 első randi-1000Ft Bad Boys 1.-750Ft Bad Boys 2.(2DVD)-1000Ft Shrek 1. - 1000Ft Shrek 2. - 1000Ft Terminátor 2. - 1000Ft A szikla - 750Ft A nagy balhé - 500Ft A skorpiókirály - 500Ft Az oroszlánkirály 1.(2DVD-s vált.) - 750Ft Kincs,ami nincs - 500Ft Nincs kettő négy nélkül - 500Ft És megint dühbe jövünk - 500Ft Bűnvadászok - 500Ft Good Will Hunting - 500Ft A passió - 500Ft A múmia visszatér - 500Ft A 13.harcos - 500Ft
Sziasztok!
Szeretem a filmet, de ennyire nem vagyok nagy rajongó, szóval elpasszolnám megfelelő ajánlat esetén. Az irányár 30e Ft, de aki többet ad, az viszi, 2 hétig várok ajánlatokat.
Bontatlan, irányár 5e Ft
Harcosok Klubja 2 lemezes, magyar feliratos kiadás
Bontatlan, irányár 2e Ft
Alien-fej
Vissza a jövőbe trilógia (magyar digipack)
- Captivity (fémdoboz, 2 lemezes extra változat, a fronton mozog a homok, magyar vonatkozás nincs) - 5000 ft. - Total Racell - Az emlékmás (fémdoboz, 1 lemezes változat, magyar vonatkozás nincs) - 3000 ft. - Hellboy - Pokolfajzat (fémdoboz, 1 lemezes, magyar vonatkozás nincs) - 4000 ft.
- A három fémdoboz együtt 10.000 ft!!
- Jóbarátok - A teljes harmadik évad (3 kétoldalas dvd, szinkronizált, vígjáték) - 4000 ft. - Bölcsőd lesz a koporsód / Öld meg Rómeót (Twinpack, 2 DVD) - 1200 ft. - xXx / xXx 2 (Twinpack, 2 DVD) - 1200 ft. - Szerelem és egyéb katasztrófák (szinkronizált, romantikus, vígjáték) - 2000 ft. - I.e. 10 000 (szinkronizált, akció, kaland), bontatlan - 2500 ft.
- A tökéletes pasi (szinkronizált, romantikus, vígjáték) - Asterix és Obelix - A Kleopátra küldetés (szinkronizált, vígjáték) - Nagy franc a kis francia (szinkronizált, vígjáték) - Yamakasi (szinkronizált, akció, krimi) - Háború a Földön (szinkronizált, sci-fi) - Mimic - A judás faj (szinkronizált, horror, thriller) - Oroszlánszív (szinkronizált, akció) - A tinizombik visszatérnek (szinkronizált, horror, vígjáték) - Démoni harangok (szinkronizált, akció) - Addig jár a korsó a kútra (szinkronizált, vígjáték) - Szó nélkül (szinkronizált, akció-thriller) - El Charro átka (szinkronizált, horror) - A halál ára (szinkronizált, thriller) - Apokalipszis most - Rendezői változat (egylemezes kiadás) (szinkronizált, háborús) - Absolon - Vírus a jövőből (szinkronizált, sci-fi, akció) - Belphegor - A Louvre fantomja (szinkronizált, misztikus-thriller) - Az ígéret megszállotja (szinkronizált, akció-thriller) - Reszkess Amerika (szinkronizált, vígjáték, fantasy) - Magasfeszültség (szinkronizált, horror, thriller) - Emelt fővel (szinkronizált, akció, dráma, thriller) - Éjjel-nappal fiatalok (szinkronizált, vígjáték)
Érdeklődni a kaszajoco@citromail.hu e-mail címen lehet!