Keresés

Részletes keresés

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 358
kék-fekete társaimat a csapatod hülyeségei miatt. Nem gondolhatod komolyan, hogy a diplomáciában mindig hihetetlen erős Inter elintézi magának, hogy ne büntessék meg. Minket rúgtak volna ki elsőnek, ha kiderül bármi a csapattal kapcsolatban. Ez egy igen komoly ügyészi vizsgálat volt! Örülj annak, hogy nem az albán 6. Ligába soroltak vissza titeket. :-) Na üdvözlünk benneteket! Inter Eterno! Grüß
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 357
inspirálni fog titeket egy jó kis beszélgetésre, anélkül, hogy én lennék a térítő, a békítőshow műsorvezetője. Na. Eme pár sor gépelése közben lassan be is ér a vonat Pécsről. :-) Remélem mihamarabb találkozunk, beszélhetünk végre. Emőkére is kíváncsiak vagyunk. Azt hiszem mindent leírtam, bár sosem áll be a pofám, úgyhogy lelövöm magam. Te meg ne írj az Inter fórumba! Világos? :-) Ne baszogasd
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 356
mikor, kivel beszélhetek, találkozhatok, stb... Tiszteletben tartom mindenki párját, és Te se csodálkozz azon, hogy a Fecó is az Andi mellé áll, ha arról van szó. Én is a Réka mellé állnék, mert vele élek együtt, ez így természetes. Legyen bennetek annyi, hogy leültök és megbeszélitek ezt az egészet, tönkre mennek a kapcsolataink! Ez nem játék! Vaffanculo! Remélem a Fecó is elolvassa soraim, és
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 355
ide, ha minden barátom itt van, és az sem érdekel, ha 0 lány van jelen. Én nem fogok hallgatni, és homokba dugni a fejem, azt mondani, mint Ti, hogy ha Ő nem, akkor én sem. Én akarom látni a rohadt pofátokat, ha tetszik, ha nem. Aztán amikor már jól felhúzott mindenki, akkor jöhettek Pestre, ha látni akartok! Én szeretlek benneteket, és ne hozzatok olyan nehéz helyzetbe, hogy választanom kelljen
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 354
asszisztálok olyan témában, amelyben a kompetenciám igen csekély. Amit gondolok, azt ki is mondom, és inkább az ember szemébe, mint a háta mögött. Hidd el, hogy van nem kevés sejtésem, hogy mennyire őrlődsz és mennyire gyötör a tehetetlenség, de attól még nem rejtem véka alá az érzéseim és azt, ha valami rosszul esik. Még valami olyan utalást is tettem a Zolinak, hogy legközelebb csak úgy jövök
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 353
Kit érdekel, hogy amikor megjönnek, akkor felálltok, és hazamentek. Sőt. Ezzel demonstrálhatod, érzékeltetheted, hogy mennyire nem jó az, ami kialakult és talán elgondolkodnak emberek egy kicsit. Nincs igazad, hogy ki milyen az Eszterrel szemben előtte, vagy nem előtte. Messze nem olyan a kapcsolatom vele, mint 1-2 éve. Már tavaly is többször megbántottam, ennek tanúja is lehettél, de nem
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 352
A csütörtökről annyit, hogy bármilyen hihetetlen, nem sértődtem meg. Nem is ismerem ezt a szót. Valóban nem esett jól, de azt hiszem ez érthető. Nem esett jól, hogy nem hívott fel a Zoli, és az sem, hogy nem jöttél, jöttetek le. Mert akár mindketten lejöhettetek volna. Egyébként fél 10 körül jöttek meg, és én még 8 előtt szóltam neked. Nem kevés idő lett volna beszélgetni, és bizony jó lett volna.
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 351
az már nekem is magas, hogy értelmes felnőtt emberek, miért nem tudnak leülni megbeszélni valamit annak érdekében, hogy ne tegyenek tönkre évtizedes kapcsolatokat. Persze, mint mondtam nem az én dolgom, és közöm is vajmi kevés. Mindez nekem mégis fájó, hisz ha tehetem, akkor megyek Oroszlányba, és nem tudok leülni minden barátommal úgy, ahogy szeretnék. Nekem pedig ez így NAGYON NEM JÓ!!!
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.16 0 0 350
Szevaaaasz! Hát nem semmi levelet pöttyintettél ide Barátom! Csak a tisztánlátás miatt én is gépelek néhány sort, persze nem lesz egyszerű, mert a telefon nem számítógép, ráadásul vonaton ülünk. Kezdem azzal, hogy sajnálatos, hogy így alakultak a dolgok, és én a barátságra gondolok. Nekem ne sok közöm van az egész ügyhöz, ezért nem is tudok, nem is akarok belefolyni az Eszter-Emő vitába. Azonban
Előzmény: Oroszlány (349)
Oroszlány Creative Commons License 2006.07.15 0 0 349

Fú, de nem volt időm mostanába írni ide!

Szégyen!De ennyit tesz az elfoglaltság...

Naszóval....., a csötörtöki napról szeretnék egy pár sort irní, mert úgy érzem kicsit felhúztad az orrod amiatt, hogy nem mentem le!S mert szerintem az egész lassan kezd abba az irányba átfordulni, hogy előttem mindenki tök moscos az Eszterrel, mögöttem meg, ki tudja...

Mindenesetre tök fura, hogy ő mindenhol ott van, miközben én(mi!!!), mindenből kimaradunk!Persze lehet erre azt mondani, hogy mert mi nem akartunk a Volt-ra menni!Meg hogy anyagi, meg minden!De kérdem én, hogyan éreztük volna magunkat a Volton(főleg Emőke) egy olyan Andival, aki szegény Apád temetése napján a tropiban még csak nem is köszönt az Emőkének, s soha sem váltanak egy büdös szót sem, mert ugye ha az Andi szóbaállna vele, az az Eszterre nézve sértő lenne!Szerinted milyen lett volna nekünk így a Volt?Szerinted hogyan jön ki az, hogy a Fecó emiatt a dolog miatt inkább nem hív, inkább dobja a barátságunkat, mert nem néz szembe ezzel az egtész szarral!Egyszerűbb neki úgy csinálni, mintha semmi gond nem lenne, csak egy pajtást veszít el, a többi mindenki megmarad, s a nőjének is megfelel!Tudja hogy ez a dolog áll közöttünk jó ideje,de képtelen rendbe tenni a dolgokat, s én úgy gondolom, ha neki ennyit ér az egész, akkor nekem is!Én biztosan nem hagynám az Emőkének hogy valamelyik barátommal, vagy akár annak barátnőjével ne legyen jóba, s hogy emiatt valakivel meg kelljen szakítani a kapcsolatot!Persze az Andival nem lehet jóba, a fentebb említettek miatt!Pedig ő mindent megtesz!Hiába!A Fecóék szerint nincs gond, minden tök jó, biztosan néha mikor szóbakerülök, akkor az jön ki a végén, hogy"nem jár sehová, mióta menyasszonya van", vagy valami ilyesmi!Pedig ez kurvára nem így van!Rohadtul hiányzik mindenki,a társaságotok, a hangulat, még ez a fasz Fecó is, de egyszerűen nem mehetek oda, ahol a páromat valaki(Andi) valaki miatt(Eszter) ki nem állhatja!Én teljes mellszélességgel Emőke mellett vagyok,ha tetszik ez valakinek, ha nem, s szerintem itt aki tehet ennek az egésznek a megmentése(ha még lehet) érdekében, az a Fecó+ az Andi!A Fecó külömben iszonyatosan nagy pipogya!Nem hittem volna soha ezt róla!Hogy ennyire ne vegye fel hogy totál kiiesek(kiesünk) miattuk a társaságból!!!???Nem is értem!!!Tudod hogyan esett nekem ez a csütörtöki dolog is??????????Picsákat tudod!Honnan tudnád?Majd szátvetett a tehetetlenség, a düh, meg mittudom én micsoda!Ugorjak le gyorsan, még nem jön a "mindent tönkretévő eszterke", s ha jönnek, lépjek le!Szánalom!S mellette még te is kiakadsz, hogy nem könyörögsz nekem, meg stb, megsértődsz, vagy mittomén, ez is kurva jó volt még ráadásnak!S az előzmányekről nem is beszélve, hogy buli készül, a Zoli álítólag mindenkinek szól, kiivéve nekem(nekünk)!Persze a Fecó már értesítve, rajta kereszül az Andi is, tehát az eszter is!De állítólag mindenkinek én vagyok a fontosabb a társaságban, nem az eszter!Állítólag!

Én már kezdem az egészet feldolgozni, s kiszállni ebből az egészből!Ugyanúgy szeretlek benneteket, s persze ugyanúgy találkozgatunk, meg minden, de ha valahová én nem kellek, nem kapaszkodom, ha valaki fontosabb, főleg a (volt) legjobb barátomnak, akkor ezt tiszteletben tartom!Most arra nem térek ki, hogy miért tartom a Fecót az egész szar kialakulásában a főkölömposnak, mert semmi kedvem hozzá!Csak röviden a tisztánlátás miatt!Emőke-eszter ellentét miattam!Fecó összejön Andival, Andi legjobb barátnő eszter!Fecó jóbarátja eszter!Fecó választ;------eszter,mint barát marad, Andi szerelem megmarad,s a társaság is megmarad------Sanyi+ Emőke+ társaság,Andi+eszter nélkül!Nem nehéz eltalálni melyiket választotta!Pedig meglehetett volna mindkettő, ha nem ilyen pipogya, s kiáll a barátságunk mellet, amódon ahogy fentebb írtam!

Node!!!!!

Mielőtt azt hinnéd hogy panaszkodom;

Remekül vagyunk,minden jó alakul a munkahelyemen, s itthon is!Csak nagyon hiányzik a társaság!Talán megszokom!Vagy meglátjuk!

Remélem érted mit akartam mondani ezzel a "pár" mondattal!:-)

Na csók a nagy hasadra!

S bocsi a csütörtökért, de pótoljuk majd!

Locsifecsi

Előzmény: Attilio Dolcetti (348)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.07.12 0 0 348
Hallo..!!
Oroszlány Creative Commons License 2006.05.25 0 0 347
Grazie!
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.05.25 0 0 346

Remélem azért fogsz még máskor is írni, nem csak azért, mert fontos bejelenteni valód van. Nekem egy szimpla hétköznap is a barátom vagy, és érdekel, hogy mi van vele(tek)d, úgyhogy leszel szíves néha idetolni a pofád és begépelni pár sort...

Szóval beszéltem a Rékával és azt mondta, hogy szívesen elvállalja a sofőr szerepét ama nagy napon, melyre az egybekelést terveztétek. Úgyhogy ezzel kalkulálj, és eme gondolat mentén szervezd a dolgokat a szájad ízének megfelelően.

Egyelőre ennyi, remélem szombaton összefutunk pár szóra, addig is:

Ciao Amico!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.05.24 0 0 345

Vakkantok vazze, itt vagyok.

Nem olyan egyszerű az élet, van rengeteg dolgom mostanság, ráadásul egyedül vagyok munkában, mert a kollégám kivette a hetet pihenés céljából. De jó neki mi?

egyébként pedig ez egy olyan téma, amit meg kell beszélni, meg kell rágni, inni rá egy nagyot, vagy kettőt... nem de?

Szóval! Én nem nagyon akartam polgári esküvőt, és meg is mondtam, hogy ezt Apu miatt gondoltam így. Sőt, én az esküvőt magát is el akartam tolni, mert egyszerűen így érzem, hogy nekem most nem menne úgy a dolog, ahogy egyébként szeretném. Valahogy nem tudnám függetleníteni magam a történtek után, közel érzem az egészet. Ennek ellenére is úgy gondoltam, hogy ha nincs ott senki, csak Ti és mi, akkor talán menne, de nem vagyok biztos benne, hogy így lenne.

Aztán Réka is elmondta a véleményét, és Ő egyértelműen azt mondta, hogy ha polgári esküvő is lesz (nagyon akarja, hogy legyen), akkor nem akarja mindezt a családja nélkül megtenni. Így én sajnos azt kell mondjam, hogy szerintem nekünk szeptemberben nem lesz megejtve a dolog. (Itt még hozzéteszem, hogy a Réka szerintem tuti Fehérváron akarja véghezvinni a történetet, persze ehhez még nekem is lesz 1-2 szavam..)

Persze mindezektől függetlenül mi örülnénk, ha Nektek meg lenne tartva, és el is mennénk rá, amennyiben hivatalosak lennénk, úgyhogy Ti ne csüggedjtetek azért, mert mi nem ugyanazon napon kelünk egybe, mint Ti.

Remélem, hogy nem törtelek le benneteket a híremmel, mert mondom, mi szívesen (akár) asszisztálunk is életetek ama nagy napján, amennyiben úgy gondoljátok,  és legyen az az esküvő akármely városban is.

Megjegyzem még, hogy szerintem az a 3 hónap próbaidő, amelyet Emőka emlegetett szerintem csak 1. Nekem logikusabb is az egy, de lehet, hogy ezt Ő jobban tudja.

Amennyiben pedig így van, akkor lehet, hogy sikerül meggyőznöm magam és a Rékát is, hogy egyszerre legyen az a nagy nap mindkettőnknek, mert az nekem nagyon tetszene, ha az egyik legnagyobb Barátommal egy napon történik...

A megírtak tekintetében várom válaszod, remélem hamarabb fog érkezni, mint az enyém.

Minden jót Nektek, és ne befolyásolja döntésedet a "levelem"!!

Inter Eterno!!

Előzmény: Oroszlány (344)
Oroszlány Creative Commons License 2006.05.23 0 0 344

...na mi van???

Pampogok h sürgős, te meg nem is vakkantasz?

Vagy nem dolgozol?

Vagy mi a szösz???

Oroszlány Creative Commons License 2006.05.21 0 0 343

Ciao!

Rég írtam már ide wazze!

Na szóval az lenne a mondandóm tárgya, amiről tegnap(szombaton),beszéltünk a tropiban, miszerint ha már ilyen szerencsésen(?) közeli a két esküvő, tartahatnánk egyben is!S amiről beszéltünk, nem sok időnk van bejelenteni ezt, attól függetlenül, hogy hol lesz!Arra szeretnélek kérni, hogy beszéld meg ezt részletesen a Rékával, mert nekünk nagyon fontos lenne, arról hogy hol, azt meg megbeszéljük!

Csak arra kérnénk választ max 2-3 napon belül, hogy akkor jó-e nektek a sept.9, s hogy lehetünk-e egymás tanúi!Mert mi ezt szeretnénk, de mint mondtam be kell jelenteni hamarosan, s ha ti azt mondjátok hogy ok, akkor megbeszéljük a helyszínt,aztán lekonkretizáljuk!

Na egyelőre ennyi, várom hogy mihamarabb írj, mert igyekeznünk kell a bejelentéssel!

Na sokszor puszilunk benneteket!

Forza Milan!

Előzmény: Attilio Dolcetti (342)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.05.06 0 0 342
Tudom, hogy focizni voltál, mert a Zoli hívott kb. 2 órája, hogy lent van a tropiba, egyelőre önnön magával... Nem tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel, ráadásul itt vagyok ebben a kisvárosban, és sokszor tök egyedül. Igazából azt sem tudom, hogy miként fogok ezentúl Oroszlányba menni... Remélem azért nem hajtod magad és nálatok minden O.K. Nem hiszem el, hogy sosem látom ŐT többé! :-(((((
Előzmény: Oroszlány (341)
Oroszlány Creative Commons License 2006.05.06 0 0 341
Bocs hogy csak most írok, de sajna nagyon kevés időm van!
Most is Zoli csalogat a tropiba, egyébként nemrég jöttem meg fociból!
Gondoltam hogy sehogy sem vagy, de ez valahogy érthető is!Nagyon együttéreztem veled az elmúlt pár napban!
Mint ahogy kérted tippeltem, remélem tudok segíteni a Rékának, bár az elmúlt két fordulóban nem küldtem, így nagyon elmaradtam!
Fel a fejjel barátom!

Puszillak
Előzmény: Attilio Dolcetti (340)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.05.05 0 0 340

Most elindulok, de ha írsz, akkor a telefonomról válaszolok.

Ciao!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.05.05 0 0 339

Szóval úgy vagyok, hogy nem vagyok sehogy.

Már rég otthon kellene lennem, de még inkább itt nyomatom, mert a Réka is csak fél 7 felé ér haza.

Nem fogommagam könnyen túl tenni ezen az egészen, és ilyenkor sajnálom rohadtul, hogy mentem többször Apuhoz!

Persze, ha tudtam volna, hogy mi fog következni, akkor minden percet vele töltök, amennyit lehet.

Most már ez van, mondja mindenki, hogy előre kell nézni, de sajnos nem olyan könnyű az.

Jövőhéten csak hétfőn dolgozom, szerdán van a temetés, de hétfőtől minden nap Oroszlányban vagyok, hogy hol alszom, azt még nem tudom.

Lehet, hogy majd a Réka muterjától mászkálok át minden nap, majd valahogy megoldom.

Elég feszült vagyok, mindenféle kísérő jelenségekkel (mint szúr a mellkasom, zsibbad a kezem, stb...), persze majd csak lesz valahogy.

Lehet, hogy jól be kellene basszak, és akkor legalább nem gondolok RÁ!

Hát így vagyok!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.04.27 0 0 338

Na mondomm ár írok valamit, mert asszondja a Zoli, hogy tegnap benéztél a forumra.

Jöttök majd hozzánk, vagy inkább toljam én a belem Oroszlány felé.

Nem tudom, hogy mikro tudnék elmenni, úgyhogy egyelőre nem is ígérem, csak kérdezem.

Na most elhúzok haza, aztán majd írok még, de te is így tegyél vazze!

Mi a helyzet veletek?

Grüß

Előzmény: Oroszlány (337)
Oroszlány Creative Commons License 2006.04.17 0 0 337

Csáo!

Bocs hogy csak most írok, de mindíg rohantunk az ünnepek alatt!Már kezd elegem lenni belőle, de nagyon!Jó lett volna ha átjöttök ünnepekkor, de sztem mi nem nagyon tudtunk volna találkozni, hisz alig voltunk itthon!Na mindegy!

Az a lényeg hogy levertünk benneteket a bajnokságban, s bár elismerem az x igazságosabb lett volna, nekünk nagyon jót tett, mert egyrészt kell az önbizalomnövelő a Barca ellen, másrészt pedig 5 pontra jöttünk a Juvéra, s még van 4 forduló.....Ki tudja, talán meglehet!S ha ide beleveszem még azokat a dolgokat, hogy pl hányadjára nyert vagy szerzett pontot a Merda az utolsó utáni percekben, óriási mákkal..S mi mondjuk nem basszuk el a Lencse elleni meccsünket...

Nem nehéz számolni, ha mi 2 hete leverjük a lencsét, s mondjuk a Merdával nem rugatnak ehéten is egy gólt a 96.percben. akkor 1(azaz egy)ponttal lennénk a Gobbók mögött!Csak hát az a sok ha...

Na mindegy, én még mindíg látok reményt!

Remélem amúgy jól vagytok odafennt a nyagyvárosban, s már kihevertétek a vereség okozta sokkot:-)

Egyszer szívesen meglátogatnánk benneteket, merre is laktok!

Na majd karcolj valamit, a Réka meg érrezze magát meglocsolva ilyen távolból is!

Remélem azért szánt nekem egy pirostojást!

Méghacsak virtuálisan is!

Na puszi nektek!

Ciao

Előzmény: Attilio Dolcetti (336)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.04.12 0 0 336
Közben arra gondoltam, hogy bár most voltunk Oroszlányban, beszélek a Rékaval, hogy elmennénk megint. Elvileg most a húsvét miatt a muterjáékhoz megyünk, szerintem már pénteken. Úgyhogy elvben belefér, a gyakorlatban pedig majd kiderül. Pedig de jó lett volna, ha együtt nézzünk, ahogy szétveritek a pofánkat pénteken...
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.04.12 0 0 335

Nekem a Zoli barátunk mondta, hogy Romániában vagy, úgyhogy nem is próbálkoztam.

Pedig valóban jó lett volna egy kis duma, jól esne.

Na majd kitalálunk alamit, hogy ne legyen hiányérzetünk.

Az elég egyértelmű, hogy némelyek kakilnak a fejedre, ahogy az enyémre is, bár neked nyilván szarabb érzés, mint nekem.

Na most hazamegyek, mert ebben a k**va városban 50 perc az út hazáig vazze!

Légy jó, aztán beszéljünk..

Ciao!

Előzmény: Oroszlány (334)
Oroszlány Creative Commons License 2006.04.12 0 0 334

Háát én pont aznap jöttem meg, de talán azért összefuthattunk volna!

De persze nem tudhattam hogy itt vagy!Nagyon jó lett volna pedig, mert a többiek totál elhanyagolnak, egyedül a Zoli nem, de az meg folyton dolgozik!

A Supi 100%-osan szarik rám, a Fecó mondjuk csak 97%-osan!

Szóval röviden ennyi, a héten úgy néz ki itthon vagyok, a Zolival már le is beszéltünk egy kis hétvégi ivászatot, a tobbiekre megy szarunk!

Na jó légy barátom a nagyvárosban!

Ciao-mio!

Előzmény: Attilio Dolcetti (333)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.04.11 0 0 333

Látom meggyűtté...

Én pedig pont aznap voltam Oroszlányban, amikor ezt az üzit írtad.

Jól be is b@sztunk a Zotyóval, megittunk egy liter pálinkát vazze, plusz 3 üveg bort.

Nem szarakodtunk.

Zotyó barátunk annak rendje szerint el is aludt eredményesen. :-)

Na majd írok egy hosszabbat, mert most megyek haza.

Addig is minden jót Nektek, aztán teperjetek, mert előzünk...

Ciao Amico!

Előzmény: Oroszlány (332)
Oroszlány Creative Commons License 2006.04.08 0 0 332

Szevasz!

Na most értem haza a nagy Romániából, úgyhogy kivagyok mint a liba!

Hát sajnos ti elbúcsúztatok a BL-től azt hiszem, úgyhogy ismét szoríthatsz értünk!Odakinnt nagyon-nagyon kellett könyörögni a pincérnek a szálloda restaurantjában  hogy kapcsolja be mert megy a meccs, ugyhogy alig láttam belőle valamit, az utolsó 10 percet már odafennt a szobámban néztem, s mikor Pippo bekotorta a másodikat, akkora hangorkánban törtem ki, hogy mikor reggel mentem le a recepcionál  mindenki ujjal mutogatott rám, hogy ott az a bumburnyák olasz gyerek, aki csinálta a fesztivált az étteremben, éjjel meg üvöltözött a szobában!

Na mindenesetre nem volt semmi, de megvan egészbe videón, s ma este szép nyugodtam megnézem elölről az egészet, úgy hogy nem dumál közben egyszerre vagy 89 szöröstalpú!

Bezzeg mikor csütörtökön este Steaua-Rapid volt az UEFA kupában, megállt az élet szerte az országban!Buta egy banda!

Na majd írj valamit!

Üdvözlünk benneteket!

Ciao

Előzmény: Attilio Dolcetti (331)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.03.31 0 0 331
Szevasz Faszikáám! Épp a buszon ülök, és látom, hogy itt nyomatod a tippeket. Hát nem voltatok valami hű de nagyok szerdán. A mi meccsünk most jobb volt, persze ettől még ugyanúgy titeket ad a tv kedden is. Na majd írj vmit. A Volton gondolkodtál már? Gruß
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2006.03.25 0 0 330

Szasz!

Nem semmi út lehetett, lassam jobban ismered Romaniat, mint Pannoniat.

Vazze!

Én is remélem, hogy mihamarabb összeüthetünk valamit, de tudod, hogy nekem súlyos egy kicsit a dolog, mert költözés, nyelvvizsga, miegyéb.

Úgyhogy hacsak Te nem jössz hozzám, nem nagyon találkozunk mostanában.

Azzal nem is dicsekedtél, hogy milyen mocskos módon levertelek a ligában vazze!

Juhhhhhééé!

Ráadásul idegenben!

Na ennyi!

Remélem most már elkapom a fonalat, és megtapadok az 5. helyen, kis szerencsével 1-2 helyet még javíthatok is.

Na jól van Faszikám, most megyek, mert 1000 a dolog.

Üdv. Nektek a nagyvárosba, és majd gondolj ki valami lehetőséget a meetingre....

Ciao Amico!!

Előzmény: Oroszlány (329)
Oroszlány Creative Commons License 2006.03.24 0 0 329

Na szasz!

Most tértem haza a Marosvásárhely-Beszterce-Máramarossziget-Ploiest-Bukarest-Focsani-Ploiest-Marosvásárhely állomásokból álló utamról!

Dög fáradt vagyok!

Nagyon köszönjük a jókívánságokat,igazán rendes húzás volt, mindegy is hogy pontosan mikor!

Remélem már mihamarabb meg is ünnepelhetjük, fizikáliosan is!

Ciao

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!