Keresés

Részletes keresés

k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6291
Nosztalgiának megfele a macskaköves út! Ez igaz, nem vitatom. De ne a forgalmas uton!!!
Előzmény: kdezsoe (6290)
kdezsoe Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6290

Amik, ha a nosztalgiat szolgaljak, tok jo, (nekem ugy altalaban tetszik)  csakhat itt nem arrol van szo...

Előzmény: k i s t e s o (6289)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6289
Az a szomorú, hogy Újpesten akadnak még (és a város több pontján is) macskaköves utak...
Előzmény: kdezsoe (6288)
kdezsoe Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6288

A sineket kicsereltek, de a kockako allapota elkeserito.

Nem tudom, ki jar arra autoval, de kozepen a betonon jarhato csak, ami valoszinuleg plusz terhelest ad a villamospalyanak.

Raadasul, meg a villamospalyan is vigyazni kell, mert a sin ket oldalan, olyan mertekben emelkednek ki a kovek, hogy egy hirtelen kormanymozdularta, siman egy fel meterrel odebb talalja magat a gyanutlan autos.

Csuszos idoben, ezert a vegeredmeny barmi lehet...

A villamospalya mellett, pedig hianyzo kockakovek es akkora melyedesek vannak, hogy az mar szinte balesetveszelyes.

A terheles pedig egyre nagyobb... 

Előzmény: chexum (6282)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6287

Tényleg, mi van a Görgey felújítással?

Az éccerű projekt azt mondja, hogy "azt most hagyjuk ki!"

Még valamikor sok-sok hónapja olvastam, hogy ... akkor egyeztek meg polgármesterileg, ...

Nem idézem tovább! Itt a pont!

nem szeptember elsõ napjait választották a forgalomszámlálásra :)

Néztem volna, ha ennek hatására! :)

Jó is az, amikor egy roncsszállító ...  végigcsattog a sínek mentén éjjel...

Éjszakai csendélet! :))))))

Egy két járdaszakasz idõnként megújul, de ennyi...

Időnként tönkre is megy... :(

Előzmény: chexum (6282)
kdezsoe Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6286
Kisteso, Te torekszel ra? Valoban ugy erzed?
Előzmény: k i s t e s o (6284)
kdezsoe Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6285

"mert  egészségesen "vitatkozni" , véleményt cserélni még tudok, szoktam , -sőt csak erre vagyok hajlandó"

"pipa kivéve...üdvözlöm az újpestieket!"

Az ajto becsapasa a hatad mogott... ez azert, akarhogy is nezzuk, nem kis ellentmondas... :(

Előzmény: milka01 (6281)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6284

Barátaim!

Kéretik kerülni a kellemetlen szituációkat! Törekedjünk a topic életbentartásért!

Köszönettel: k i s t e s o

kdezsoe Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6283

"a pipa kivéve...üdvözlöm az újpestieket!"

:((

Előzmény: milka01 (6281)
chexum Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6282
Görgeybe is olyan megállókat kell építeni, mint az Erzsébet királynén!

Tényleg, mi van a Görgey felújítással? Még valamikor sok-sok hónapja olvastam, hogy amikor átadták a felüljárót (Fóti-Szilágyi), akkor egyeztek meg polgármesterileg, hogy egy év múlva forgalomszámlálás lesz, és ha növekedik a forgalom a Görgey úton, akkor a fõváros felújítja egy éven belül. Vagy valami ilyesmi -- mivel BKV útvonal, nem tudom, miért nem a fõváros újítaná fel (az ilyenek hozzájuk tartoznak). Valószleg az az egy év már jó rég lejárt, és nem szeptember elsõ napjait választották a forgalomszámlálásra :)

Nem is emlékszem ilyen jellegû útra, ahol még macskakõ van. Jó is az, amikor egy roncsszállító (nem tudom, mi a bánat tud ennyire zörögni egy kisteherautón), végigcsattog a sínek mentén éjjel... Mondjuk néha az éjszakai buszok is ki tudnak tenni magukért.

Egy két járdaszakasz idõnként megújul, de ennyi...
Előzmény: k i s t e s o (6280)
milka01 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6281

Kedves Dezső!

Csak szép sorjában, mert  egészségesen "vitatkozni" , véleményt cserélni még tudok, szoktam , -sőt csak erre vagyok hajlandó !

- "harci adalék"- ezt Te írtad nekem  amikor  -a barátaim védelmében- a durva és sértegető hangnemért, a stílusért anno...szót emeltem.

Miután gyerekekkel foglalkozom, ha tetszik finomlelkű vagyok és  "rózsaszínben látom a világot" (hm.. ? vagy csak szeretném ?) ,nem szoktam szándékosan senkit  sértegetni, empátiával és toleranciával, netán még szeretettel is  próbálok mindenkihez közeledni..... :) :)

- a másik nevem jobban tetszik "amelanik".. akkor így is szólíthatsz..

-"semmiről sem szól..." a topik. Nem is nagyon volt itt senki, bár ez lehet azokra nézve bántó akik ebben a ciklusban beírtak...."nevem senki..."mondják, mondjuk majd...oké !

-"nagyjából hárman könnyesre sírtátok a szemeiteket..." nem vagy kissé cinikus ?

Azért annyira nem könnyeztem, CSAK kedves akartam lenni és szerettem volna ha minden a régi lesz, a jó hangulat meg egyebek... és megbékéltek végre, erről írtam Palotának és Kistesónak is...magánban.

-"igényesség" ? az, hogy mindig puffogunk és morgunk valamiért az ezt jelentené ?

Én is arra vágyom, hogy Újpestről szóljon a topik, de ne csak a rossz   dolgokról...nézzük már a jó oldalát is valaminek,vegyük már észre a jót is

- "együgyű gif"stb..."nulla igényesség"? úgy teszel mintha én olyan nagyon topikolos lennék és  max. csak erre terjedne ki  a látóterem, az IQ-m...

-csak az a jó amit kdezsoe csinál, amit ő mond, ír ?.., azt kell követni..?,mert az igényes ??Te sok-sok képet raktál fel és nem csak fotókat,.. szép számmal voltak gifképek is...

-én is emlékszem még arra a találkozóra, ahol nagyon jól éreztem magam...és tényleg jót dumáltunk, vitatkoztunk és..!! szeretetben váltunk el....Nem ismersz még, az a pár óra nem elég csak a megismerkedésre!...Én sem ismerlek még!... Lehet már nem is fogsz, mert nem szeretnék többet vitatkozni és nem  fogok(!!)...én sem itt a "semmitmondáshoz" billentyűt koptatni...

-azért maradjak meg az emlékezetedben...úgy ahogy a talin megismertél (az talán az igazi énem volt) a pipa kivéve...üdvözlöm az újpestieket!

Előzmény: kdezsoe (6256)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6280
Görgeybe is olyan megállókat kell építeni, mint az Erzsébet királynén! Legalább ez segítse az utasok biztonságos le-, és felszállásában!
Előzmény: kdezsoe (6254)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6279
Hát igen, nemcsak a közlekedési kultúrában kell javítanunk, nekünk embereknek...
Előzmény: kdezsoe (6247)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6278

Mekkora kellene legyen az, hogy valami megmozduljon a társadalomban?

Akkora, hogy 1 hétre - jogszabályba foglalva!!! - tiltsák a városi közlekedést autóval! Akkor aztán megérzik, ha megérzik, de hát amilyen a vezetési kultúra olyan a megérzés... :S

Kicsit OFF!

Nem rég volt a szentendrei HÉV felújítás a biztosító berendezések átállása miatt. Ebből kifolyólag a Szentendrei úton busz-sávot alakítottak ki a pótlóbuszoknak. Háát direkt megfigyeltem: 1 perc alatt 4-5 autó ment a bustsávban!!! Ez óránként (csúcsidőn kívül) 300 autót jelent!!!

Előzmény: Palotasziget (6242)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6277

1)

Alternatív útvonalat választ magának és még mindig városba megy autóval... Sajnos!

2)

A hírverés valóban övön aluli volt!

Előzmény: kdezsoe (6241)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6276

Nincs az az elvetemult autos, aki (nehany napos szivas utan) ne latna be,

de sajnos van... :((

Előzmény: kdezsoe (6238)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6275
Hát, valljuk be a Görgey Artúr utcai vágányfelújítás ráfért...
Előzmény: kdezsoe (6236)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6274
Szia dezsoe! :)))
Előzmény: kdezsoe (6235)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6273

Állítólag....

Na ettől vagtyok kész!

Előzmény: Palotasziget (6233)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6272

Pedig, mintha ezt a részt már többször javították volna!

Ez semmi!

Az óbudai Szentlélek teret (ahol bringaút is van) ott évente 4-5x bontják fel! :S

Előzmény: Palotasziget (6231)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6271

Én meg az adott időszakban Kerepesről (Szialsligetről) tartottam autóval Óbuda felé...

Háát az átlagos 30-45 perces menetidőből volt 2 óra is.... :((

Előzmény: milka01 (6229)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6270
Volt is , lesz is ennek viszhangja...!
Előzmény: chexum (6227)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6269
Előzmény: milka01 (6225)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6268

És persze!

virágBoldog szülinapot! :))
Előzmény: k i s t e s o (6267)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6267

Nahát erről is lemaradtam! pfff

Amúgy a pasi finom tortát csinált? :)))))))))))

Előzmény: Szorgos (6224)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6266
Kiállításon nem lehetett fotózni? pfff
Előzmény: Palotasziget (6218)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6265

Bocsánat, hogy eltérek...

A TITANIC- kiállítást láttátok? Én még nem, csak nem tudom, érdemes lenne-e, de az biztos, hogy érdekes!

Előzmény: Palotasziget (6214)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6264
:D
Előzmény: milka01 (6198)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6263

Ahh! Szóval nem voltál... :(((

Sebaj, majd legközeleb! :)

Előzmény: Palotasziget (6194)
k i s t e s o Creative Commons License 2007.10.01 0 0 6262
Hát mit csinálsz éjnek évadján, hogy hajnali 3-kor fekszel le?
Előzmény: Celziusz (6191)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!