Hát Szaki, hogy ez a két általad említett csapat nem fog feljutni, az tuti. A foci nem csak arról szól, kinek van a legjobb csapata (na nem mintha nekik lenne), újabb Pesti nem kell az első osztályba... Amúgy mit szeretsz annyira ezeken a közlekedési vállalatokon?
Balna, nem vasárnap lesz ám a meccs, mint azt máskor írtad, hanem természetesen szombaton, remélhetőleg addigra a hó is eltűnik. És T. Gy. újra betalál...
Azért vagy még egy csapat akivel, ha hazai pályán játszik elég kemény lesz mindenki, méghozzá a Fót. Sok olyan focista van benne akik korábban már vagy játszottak a Vác színeiben az elsőosztályban. Ők mindenképpen veszélyesek lehetnek.
Tibi! A zért az egymás elleni eredmény is sokat számít majd, hiszen pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény dönt! Vagyis a március végi és a június eleji két meccsnek döntő szerepe lehet!
Igen a Toth Gyurit nagyon salnájuk mert az egyik legnagyobb értéke volt a Csongrádnak, fiatal, és nagyon tehetséges ! Tavaly a Bcsaba-Csongrád meccsen ő lőtte a mi gólunkat, tudod amikor a félpályáról kicselezett mindenkit és a kapus mellett elrúgta a labdát! Udvari se rossz csak mindig kiállítják így gyakrabban van eltiltva mint amennyit játszik! Hajrá Csongrád !
nem voltál kint véletlenül a DVTK elleni edzőmeccsen? mert akkor mesélhetnél...
bőcsi hír: most jönnek haza a spanyolországi edzőtáborból, utolsó meccsükön 5:1-es vereséget szereztek egy orosz (fogalmam sincs, milyen osztályú) csapattól. Sivák továbbra is sérült. az edzőtábor érdekessége, hogy vitték magukkal a megye II-es Abaújszántó csapatát is...
Szerintem a Csongrád legjobban az edzőjében bízhat. Magyarország egyik legfelkészültebb edzője Sándor Pista. Nagyon kedvelem, csodálatos dolgokat művelt nálunk a csapattal a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején.
Biztosan jó kis csapatot hozott össze most is.
Amúgy is, ha megfigyelitek, ebben a csoportban most elég jó edzők gyűltek össze. Hiszen Garamvölgyi, Sándor, Nagy László, Dajka mind jó nevű. És ott vannak a fiatalabb generáció jelöltjei Csábi, Simon.
Ha mindannyiuk csapata nem is akar feljutni, ők azért szeretnének majd az elsőosztályban dolgozni, szóval le kell tenniük valamit az asztalra.
Tibi! Visszaszívom a mocskolódás szót,lehet,hogy túlreagáltam a dolgot. Győzzön a jobb!!!
Egyébként mi már a BKV-t már megvertük itthon,még a rájátszás valamelyik első meccsén.
Balna, a Tóth Gyuri nevezetű srácot nem jól emlékszem, hogy Csongrádról hoztuk? Úgy látom egész jó focista lesz belőle, őt azért sajnálhatjátok. Meg persze Udvarit, aki szintén nálunk rúgja a bőrt.
A KUTE jó, hogy megszűnik, mert mindig megvert minket...
Kedves csongrádi barátaim, el kell keserítenem Titeket, de a Békéscsaba most nagyon jó (egy játékos kezdőa abból a csapatból, amit utoljára Csongrád ellen láttatok...)! Ráadásul most remélhetőleg törlik a Kunszentmárton elleni vereségünket, úgyhogy ha jól startolunk még a végén feljutunk!
Tibi!
Ha Szpari drukker vagy a te véleményedet is várjuk! Tudom hogy ez nem a hajrá Nyírség topic de a véleményedet az nb1/B ről ide is várjuk hiszen mi is elmondjuk és ezzel leszünk 'információ gazdagabbak '! Remélem nem vagyok sértő, de mint ellenfeled szúrkolója érdekel a csapatof, mint érdekel a monori,csabai,böcsi vélemény is.
Hajrá CSONGRÁD !
Az összes csapat közül ti voltatok ott a legnagyobb számban, bár vszínüleg azért mert az volt a nyitómeccs! Annak azért örülök hogy tőletek nem kaptunk ki 1szer sem pedig magasan a ti csapatotok volt a legerősebb!
Részben sérült volt,aztán meg úgy tudom a Nagy Laci a fiatalabb csatároknak akar több lehetőséget adni/ Kalina,Gyánó,és akkor még ott van a Váczi Zoli is/Én egyébként sajnálom,mert a játéktudása mellett nagyon rendes ember is.