a feleséged előfordul itt közöttünk? mármint szokott netezni, be szokott írogatni ide? mert ha igen, akkor talán azért nem barátnőzik irl, mert van társasága, ha nem, akkor nem tudom.
Diagnózisom szerint a feleségem is GYES betegségben szenved. Most éppen jobb a helyzet, de nagyon érdekes számomra, hogy hiába győzködöm arról, hogy járjon el régi barátnőihez.
3 barátnője is volna, akik szintén GYES-en vannak, de mindig ürügyeket, kifogásokat keres, hogy miért nem megy el. Ugyanez van a barátnőkkel is, ők sem jönnek el még a megbeszélt időpontokban sem, szintén átlátszó kifogásokra hivatkozva.
Mielőtt ezt leírtam, beleolvastam a topic-ba, és mintha itt is ezt látnám: a találkozó nagyon nehezen jön össze, és ha mégis, akkor sokan lemondják.
Piglet le fogja harapni a fejemet, mert tobbszor is a lelkemre beszelt, es meg is gyozott, hogy menjek, de ma derult ki, hogy a ferjem holnap delutanos (en ugy tudtam, szabadnapos, tehat nyolcra hazaerhet), ami altalaban azt jelenti, leghamarabb tizre esik haza, szoval probalok beszelni vele, de nem valoszinu, hogy emberi idoben odaerhetek...Bocs...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, semmi, csak a szokásos.
Sokat sétálunk, sok órát tartok, ezért a délutánjaim ugrottak a net előtt. Holnap jön anyukám, ilyankor takarítani KELL.
sziasztok! :) ide is leírom, hogy nyitottam 1 topicot, Kórházak, orvosok, körülmények címen. Oda leírtam, hogy miért. Kérlek nézzétek meg és szóljatok hozzá, köszi :)
Sziasztok!
Piglet
Elnézést, hogy nem jeleztem vissza a mail-re. Sajnos ez a tali (is) kimarad az életünkből:o(
Remélem a következőre friss térddel, lélekkel mehetünk-tek. Jó mulatást Mindenkinek
csók
v.
Jó napot, nem kell ahhoz gyes-betegnek lenni, hogy valaki eljöjjön bulizni, elég ha van egy bébije, vagy ha az sincs, akkor csak ne derogáljon a társaság. Nemdebár?
kedves Gyes-betegek!!
Egyik szemem sír, a másik nevet. Annyira keészültem erre a talira, hogy el sem tudjátok képzelni... (megvót mán szervezve minden!) Erre tegnap jött egy emil, hogy pénteken jön hozzánk egy baráti házaspár, akiket évek óta nem láttunk, mert külföldön dolgoznak. Nagyon régóta készülünk már összejönni velük( a kislányomat még nem is látták.)Nem tehetem meg velük azt, hogy első este magukra hagyom őket.
Egy reményem van: az, hogy a mostani tali sikerén felbuzdulva szerveztek egyet augusztusban is, és arra elmegyek, még akkor is, ha fene fenét eszik!!
Csajok! Gondoljatok rám is pénteken!!
(Irígy vagyok...)