Egymillio gratula, mióta várok erre a frissített pályára, egyébként én is elkezdtem egészen Veszprémig építeni, de már egy hónapja abbahagytam, én az alföld pályából szedtem egy két jó objektumot.
átfesteni át tudok, ha gondolod abban tudok segíteni.
azért választottam ezt a helyszínt, mert ez már ismerős, és ennek a kordinátája volt kéznél.
01 - be van rakva martonvasar állomásépület. 02 - kijelölöd, gondolom ezt tudod, egérrel rákattintasz. "beáll hálónézetbe" 03 - megnyomod a harmadik lehetőséget, és megjelenik..."sajnos nem fényképezte le a prögram" egy kereszt, de nyomd le és tarts nyomva a Ctrl billentyűt, és vele egy időben tartsd nyomva az egér jobb gombját, és húzd vízszintesen, ha elmozdul fel-le irányba akkor kissé megsüllyed a talajba, ha nagyon elsüllyedt, akkor kezd újra, gyakorolni kell, nem megy elsőre.
OOO azon en mar reg tul vagyok objektumot is le tudok tenni csak nem ugy all ahogy kene mar probaltam uj palyat epiteni ott naggyabol ugy altak a hazak ahogy akartam forgatni kene oket vagy nem tudom arrebb tenni arrebb tudom oket de az alfoldbe olyan ferden allnak amit berakok.
Az a kérdés, hogy kezdő vagy, vagy netán haladó, esetleg kitanult. Nem szeretném az egész oldalt teleírni, legalább haladó, és tudni kéne megnyitni a pályaszerkesztőt, ahhoz hogy egyáltalán elkezdhesd.
Vasárnap szórakoztam a 16205 számú sebesvonat továbbításával
menetrend szerint kötetlenbe, csak ez a rendkívüli megállás, és a portré fényképek,
7 perc késést okozott, de majdnem behoztam, 3 perc késéssel értem a nyugatiba.
Azt hiszem ez egy Szolnoki torony vagy mi, amit 3-szor vagy 4-szer illesztettem egymásba,
hogy kijöjjön a hossza is, de csak megközelítőleg hasonlít az irodára, de egyébként számítottam erre a kérdésre, úgy hogy oldalról is csináltam egy képet.
Nem rég valamelyik hozzászólásomban említettem, hogy változtattam az Alfold_6 pályán,
Nyíregyháza-Püspökladány szakaszon, az egyik ilyen változtatás, Debrecen előtt lévő asszem irodaház, ami jellegzetesen kitűnik a fák mögül, "igazi" vonatból elég jól látni.
Ezt az irodaházat, és környékét is megpróbáltam leképezni, amennyire sikerült,
annyira jellegzetes, hogy énnekem hiányzott onnan a semmiből, valami konténereket láttam tavaly az udvarán, meg egy-két munkagépet.
Ez a 6. rész betöltőképernyője ez meg az említett jellegzetes irodaház
Kedves morenn! Igazad van a majmokkal kapcsolatban, már én is átgondoltam az egészet.
Openrails-sal menne, de én meg azt javaslom, hogy szerkeszd meg az act-ot,
és ott úgy is látni mi hiányzik, és tegyél be más járatokat.
Ki kell próbálni mindegyik lehetőséget az alábbiak közül is, és amelyik a legjobban színpatikus azt kell csinálni, de általában az atchu pack meg szokta oldani a problémet.
Nem látom a képet. Általában wag file-ok szoktak hiányozni, vagy az activityhez kellene valamelyik consist, ami nincs meg. Conbuilderrel végig lehet menni az összes activity összes AI fájlján, és pótolni a hiányzó kocsikat, de az nagyon időigényes, ezért ajánlom az OpenRails letöltését, az nem ír semmi hibát.
Üdvözlet! Írtam egy emailt, mert lenne egy kérésem. A rossztevőkkel és hülyékkel meg nem éri meg foglalkozni, olvasom a fórumot, sokat segít másoknak. Azért adtam is egy pluszt, hogy ellensúlyozzam a majmot. Jó vasutazást!
Sziasztok! Tegnapi napon feltelepítettem a játékot mellé az Alföld 6 és a Dél-Balaton pályát de valamiért a játék nem ismeri fel. A játék elején kiír egy hibaüzenetet de az Trainset mappára írja nem pedig valamelyik pályára. Mellékeltem a képet is hátha valaki rájön belőle mi lehet a hiba. A segítségeket előre is köszönöm:)
Más játék fut rendesen a gépen, ezt is többször megpróbáltam feltenni, máshonan is leszedtem, de nem lett jobb, az az érdekes, hogy a vezetőfülkében előjön a hiba, egyéb nézetben jó.
Vagy a videóvezérlőd hibás, nem tud megjeleníteni erősebb grafikát, előfordul hogy manuálisan nagyon túlhúznak egy kártya teljesítményét, ha így van vissza kell venni, ha még nem késő.
Vagy a program hibás, nem olvasható. ez még a jobbik eset, ilyenkor újra kell tenni,