Mantona!!!
Szasz.Ugye még nem adta el a haverod a spoilereket?Igényt tartok még rá.Nem sokára elviszem a hátsó szárnyat.
Meg a lécet is a lámpák közé.OK?
Én is a gyári közeli autókat szeretem, szolidan "csinosítva" és nem olyan szolidan tuningolva :). Mi gyártunk egy csomó féle spoilert, lökhárítót, küszöböt, szélesítést, múanyag sárvédőt, kerek lámpa keretet, 4 kocka lámpás homlokfalat stb. Szerintem mielött véglegesre veszed a design-t, érdemes megnézni, hogy mik vannak. Ha érdekel a dolog szólj, megbeszélhetünk egy talit és megmutatom, hogy mik vannak.
A talira a clubtagok közül is sokan jönnek más autóval, mert még nincsenek kész a téli upgrade-el. Mind1 mivel jönnek az emberek, nem az a lényeg. A régiek úgyis ismerik egymást, az újak pedig megismernek minket, mi őket, eldöntik, hogy tetszik-e nekik a "clubozás". Ha tetszik nekik és továbbra is látogatják a clubot, akkor előbb-utóbb úgyis meglátjuk az "igazi" autójukat, ha pedig nem tetszik nekik, akkor valószínüleg, úgyse látjuk őket többet.
Úgyhogy inkább ne kapkodd el a lakatolást, legyen jó az autó!
kell akkro a Manta spoiler előre hátulra? mikorra szervirozzam? :-))
léc a két lámpa közé?:-))
amugy tigris..király hogy Te lány vagy..nem tudom miért:-))
Tom!
kár hogy elmentetek olyan hamar pedig nemrég visszajött az Ati csak beszart a Colt amit szereltek...
én meg jól odavágtam a kezem a satuhoz illetve a 2 méteres száztonnás pajszer verte oda amint leszedtük a gömbfejet:-)) a Bélával verte a hosszu:-)) most majd leesik ak örmöm is nemsokára:-))
Dehogy sértődök, csak én szeretem az egyszerű dolgokat...Talán pont ezért tetszett. Vagy csak azért, mert fekete volt :-) (kocsiban ugyanis nagyon tetszik a fekete, a sötétkék, meg a bordó)
Viszont az tetszett benne, hogy nem volt agyonspoilerezve... De az enyém biztos szebb lesz idővel.
Tényleg úgy néz ki, hogy el van adva az Ascona, és talán már a hét végén meg tudom venni a Mantát. Most még elküldtem a srácot egy kompresszió mérésre, és megkértem, hogy intézze el az eredetvizsgálatot, mert én nem akarok vele szórakozni. Mondtam, hogy meg akarom venni, de úgy, hogy a kezembe veszem a papírokat, és elmegyek átíratni, ennél többet nem akarok foglalkozni a papírmunkával... Azt mondta, Ok. Ha ezt elintézi még ezen a héten, akkor már a hétvégén meg is lesz. De szerintem a lakatolás még nem lesz meg a találkozónkig :-( Bár szeretném.
Aztán majd jól belépek a Manta Klubba, úgyhogy találkoznunk kell (ha jól gondolom) :-))
üdv mindenkinek,
dRm
ui.: Jó itt, mert a barátaim már beszóltak, hogy ne beszéljek ennyit a Mantáról :-))
Nehogy megsértődj !!! :))
Nem akartalak megbánatni azzal, hogy legagyiztam a neked tetszó autót, de az tényleg nem nagy szám. Gyorsba kilakatolták és lefröcskölték valami olcsó cuccal, eladásra. Sima karbis 1.6-os motor, 4-es váltó, lelakott belső. Azért mondom, mert ismerem az előéletét.
Szívesen küldök képeket, mindenfélét, clubos és külföldi Mantákról is ha kell.
A topicot olvasva ez abba a kategoriaba esik, amire meg 400E-ret kell kolteni[persze ebben nyilvan benne van nemi Manta-fanatizmus..:) ], hogy jo legyen. Ha ez igaz, akkor nem vennem meg, de ha megbiztattok hogy azert meg eldocogok par kilcsit igy is a geppel, vagy valaki ismeri ezt az autot, akkor szivesen megneznem, mert mostanaban indult be egy _regebbi_auto_vasarlasi_projekt_ ugy 300E-koruli arral.
Udvozlettel:
Firefly
U.i.: Biztassatok, es akkor en is mantas leszek...:)
Ja, már tudom mire gondolsz. Pont az tetszik, az elég gagyi. Nincs róla képem. Épp most beszéltem a GSI.hu-s fiukkal, holnaptól a galéria rovatban lesz egy olyan, hogy a Manta Club autói, ott sok Manta lesz.
Nekem megvan a film, de már nem túl jó minőségben (agyon lett nézve :))
Ja! És még egy kérdés! Kinek van meg az Opel Manta (vagy Manta Manta) c. film? Mert kéne nekem...Régn már láttam, de most aktuálisabb, mint valaha :-)))
Egy gyönyörű félvér lányra...na jó, csak vicceltem :-))) Egy fekete Manta, se szárny, se semmi, de nekem nagyon tetszett...Csak én kocka lámpát akarok majd rá...
Hétvégén a manta berhelésnél állt hátul egy fekete kicsike. Tudnál nekem képeket szerezni róla? Azt egy elérhető célnak tartom a közeljövőben, és szeretnék ábrándozni egy kicsit :-))
Csalódást okoztam?:)) Dehát tényleg lány vagyok:) Tom igazolhatja:)
Egy éve vettük a Mantát a párommal. Nekem kellett vmilyen nagyobb autó (eladtam Ivánka nevű kispókomat), és kimentünk az autópiacra. Egyáltalán nem volt kedvem menni, úgyhogy húztak:), esett az eső, hideg volt. Amúgy is fázós vagyok:))500e.-től többet nem akartunk áldozni kocsira, mert van egy másik autónk amit szintén le szeretnénk cserélni.
A párom meglátta a Mantát, és onnantól semmi mást nem volt hajlandó megnézni sem.:) Csendesen bevallom, hogy én egy régi fekete BMW mellett álltam ki, de az 800e. volt:)(sicc):)
Körbejártam a Mantát, és nem tudtam én sem belekötni, tényleg szép volt. Elkértük a telefonszámát a tulajnak, és hazamentünk. Ezután minden beszélgetésünk végét a párom zárta, hogy szerinte vegyük meg a Mantát.:)
Én nem ismertem a Manta történetét, nem rajongtam az ötletért. Nagyon lapos volt nekem ez a kocsi:))) Tudom, ez a lényege...:)
Végül belementem, úgyis ő jár vele. Én az ő Puntójával járok a városban. Persze egyre gyakrabban kötöm el a Mantát, de nehogy azt higyjétek hogy ideadja a saját autómat!:)) Addig tekeri a dolgokat, míg végül megint én maradok a Puntóban:))
Tom!
Azt mondja a párom hogy sokkal jobban megy, és jobban fogyaszt a gép, mióta levetted a lefojtó bizbazt róla.
Pénteken mikor vagy otthon? Szeretne átmenni hozzád vmilyen alkatrész ügyben.
Te lány vagy?!?!? Ez nekem új...De akkor úgy kell(ene) kinéznie a dolognak, hogy:
- Szia dRm vagyok :-))
- Szia, én meg tig_ris :-))
(...És puszi-puszi...)
Mert azt így illik...vagy így kell...vagymi :-)))
Mindenki:
Úgy néz ki, hogy megkaparintom addig a Mantát...Talán még ki is lakatoltatom addig, de ez utóbbira már kisebb az esély, mertnem fog beleférni az időbe. De ott leszek...Pontosan mikor is lesz? Délelőtt, délután...írjatok pontosabb infot...(nem kell nagyon pontos, csak úgy nagyjából... hh:mm:ss...vagy ilyesmi :-)))