Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Enyhe ir-em van, de a ciklusaim általában mindig 28 naposak, eddig max 32 volt a leghosszabb. Most a 35. napnál tartok, a teszt negatív. Mi tévő legyek szerintetek? Várjak, menjek orvoshoz, menjek vérvételre hcg-t nézetni. Szerintetek van remény? Az a baj, hogy ráadásul most csüt mentem volna hsg-re, de így ez is ugrik..
sajnos nem tudom, annyira car lett a progeszteronom hogy most megint szedtem bogyit és újra megyek vv-re hónap elejént remélem megy fel egy kicsit. ha nem akkor nem tudom mi lesz :(
Gerbera: Köszi, és hajrá éles bevetés, küldöm hozzátok (is) a gólyákat!!! :-))
Vasbab: Neked is köszi! A "jósnő" dr. Hajdú Krisztina volt, állítólg az ő tippjei be szoktak jönni (a medence formájából is következtet), de persze nem mondta biztosra, így mi sem vesszük annak. Egy kislány is nagyon szuper lenne, szóval bárhogy alakul, örülni fogunk. :-)
:) de aranyos!!! gratulalok es sok sok egeszseget nektek!!!
Allia: 20tol kerek egy uj ciklust...
ja es haza jott a ferjem a mult heten, ugyhogy a vackolosbol atmennek a probalkozosba... remelem, hogy most mar rendesen szamba vesz minket is a golya:)
Hétfőn voltam kombinált teszten, hoztam két képet az aprólékról. :-) 80%-ra fiúnak tippelték, hát kíváncsiak vagyunk, tényleg így van-e, de persze fülig ért a szánk. :-))
szóval amikor a peteérésem régebben volt, mert most mittudomén, ebben az új, másodikgyerekutáni életben, szóval a 14-15-16. nap körül, akkor ugyan tettünk is az ügy érdekében, de az lh teszteket nem néztem, hogy valóban akkor volt-e...
viszont most csináltam egyet, a 21. napon, és vagy az van, hogy MOST van peteérésem, vagy kimutat egy alig pár napos dolgot? mondjuk 6 naposat? nem tűnik reálisnak... akkor inkább az van, hogy ma is ügyesnek kell lenni, ugye? :)
sziasztok, az hogy is van, hogy az lh teszt kimutatja a nagyon korai terhességet? vagy valamit anno félreolvastam? sose éltem ezzel a lehetőséggel, de most érdekelne egy nagyon-nagyon korai:)
Allia: látom a táblát eléggé elhanyagoltam.... baba nincs, de volt egy új ciklusom aug 26-án és szept 23-án. most várom a következőt. légy szíves javíts a táblában engem is. köszönöm szépen.
Allia: tegnaptól (11.)kérnék szépen egy új ciklust és ha lehet maradnék a 4.-nél, mert az utolsó ciklusom nem volt próbálkozós betegség miatt. Köszönöm!
a nődokim nézi (ő szúrta ki a problémát is), de az endokrinológusom nem kérdezi. Vele egy éve telefonon értekezem, bemondom, hogy legutóbb mi volt, most mi van, ő mondja, hogy merre módosítsam az adagot...
Nemlajos, nálam 1 évbe telt, hogy beállítsák szülés után, pedig nem is szoptattam, végül gyógyszert válthattam, a kezdeti 50-ről, napi 125-nél járok, lehet, hogy inkább a zűrzavar az általános. De milyen laza helyek ezek, T3, T4-et nem néznek?
Na hát igen, bizonyára nem tesz jót a gyógyszerbeállításomnak, hogy harmadik trimeszteres terhes voltam, mikor kiderült, hogy szar a tsh-m, azóta meg ugye szültem, szoptattam, és most újra terhes vagyok.
Pajzs legyen, aki ezt követni tudja a mirigyek közül!:)
igen mert a terhesseggel a hormonrendszered ismet megzavarodott kisse, az elso 3 honap utan talan rendezodik... szoritok neked... lassan mar te is atmesz a sikertablaba :) gratulalok neketek es problemamentes babavarast kivanok neked...
Kicsit irigykedem is, mert nekem még az előző terhességem óta nem sikerült beállítani a gyógyszert (L-tiroxin) :(
Amikor lement 2 alá (0.02-re...), az endokrinológusom bólintott a babaprojektre, én két hét múlva terhes lettem, rá két hétre 3 fölé ment a tsh-m, legutóbb 8 felett volt:S
Úgyhogy most megint emeltük az adagot... (mostantól 100-at szedek naponta)