Holnap délután az RTL Klub Bud Spencerrel és Terence Hillel ünnepli a március 15-ét, ugyanis 13:10-től a Vigyázat, vadnyugat!, 15:45-től pedig az örök klasszikus Nincs kettő négy nélkül lesz látható. :) Aki teheti, nézze.
Megint én vagyok :) Tegnap megvettem TErence Hill életrajzi könyvét és ott azt írják, hogy Olaszországban él.....szóval még van remény "összefutni" vele :)
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az Alpesi Őrjárat c. filmet még mindig forgatják?
Én is úgy olvastam korábban, hogy Amerikában él visszavonultan a családjával. De közben itt van a Hegyi Őrjárat amit Olaszországban forgatnak.
Őszintén szólva nagyon szeretnék vele találkozni. Ha tudnám, hogy hol van Olaszországban és lehetőségem engedné, elmennék. Amerikába már nem tudok sajnos elutazni :-(
Régebben mindig Amerikát jelölték meg, hogy ott és nagyon régóta visszavonultan. Eleve sokkal szerényebb csávó volt annál mint amilyen szerepeket játszott, aztán magánéleti dolgok is sújtották.
Kincs ami nincs intercomos kiadásban jelent meg vhs-en nem moképesen ennek is 2 verziója volt az egyik a TV-s a másik a VHS verzió aztán vágta meg az rtl meg a dvd kiadás
morcos misszionáriusok mindkét szinkron Bujtor-Újréti és mindkettő 1992-ben készült a 2 szinkron 2 fajta filmváltozathoz készült egyik a moképes a másik a tv-s verzió
Ördög jobb és bal keze. Kereket cserélnek a kirablásra szánt szekéren. Spencer tartja a szekeret, Hill viszi kereket. Vidáman odaszól a feszülő Spencernek:
- Hú de nehéz ez a kerék !
Első rész végén, testvéri szeretet és betyárbecsület. Spencer elindul Kaliforniába, Hill nélkül. Jön a sánta serriff:
- Nem látta ezeket a banditákat ?
- Dehogynem mind a hármat. Még a csizmámat is elvették ! - mutatja Hill olyan elkeseredetten és felháborodottan, hogy itt szűnni nem akaró röhögés fogott el.
Nekem az a jelenet is nagyon tetszett Terence Hill-től (csak nem emlékszem már, hogy melyik rendőrös filmben, talán a "Szuperhekusok"-ban van-e benne ez a jelenet), amikor a bandatagokat elkapja autós szabálytalanságokért, és negyedórán belül kétszer szívatja meg őket a rendőri intézkedés során, először agyontornáztatja őket, másodszor pedig (vagy fordítva van a sorrend?) rájuk szól:>> "Most pedig angyalkát fogunk játszani! -- "Az mit jelent???!" -- "Angyalkát fogunk, játszani, fiúk, vagyis fél lábra állunk, és repdesni fogunk a szárnyainkkal, így ni!", látjátok?:>>> és egy kis bemutatót tart nekik... . Ezután negyedórán át ugráltatja őket fél lábon, tanítgatja őket "repülni, verdesni a szárnyaikkal", és miután így már jól holtfáradtra ugráltatta nőket, gúnyos udvariassággal megígérteti velük, hogy:>> "Ugye, nem lesz többet gyorshajtás???!", vagy valami efféle hasonló dörgedelem hangzik el részéről, és majdcsak miután már holtfáradtan kilihegik, hogy: "Nem, nem lesz több, biztos úr, csak engedjen legyen szíves már el... .. !", azután engedi őket útjukra nagy "udvariasan", a tetejébe még "Kellemes utat!" is kívánva!!! :))) :)) :-DD :-D
Igen, mindegyik szinkronnal megvannak. A misszionáriuson, hogy ki olvassa fel a stáblistát azt nem tudom, de a kiadott dvd-n összekeverték a címeket és a szinkront.
A sokadik megnézés után esett le, hogy annak a jelenetnek tulajdonképpen semmi köze nem volt a cselekményhez. Csak egy plusz bunyó és még több poén, ennyit tett hozzá.:D
Nem csak az a nagy poén ám benne, amire kitérsz, az is persze, de a jelenet csak akkor válik aztán igazán kacagtatóan komikussá, amikor a először jól ráijeszt úgy, hogy majd összecsinálja magát a félelemtől:--> -- "Héé, haver, tiszta a körmöd??!" -- "Miéért?!" -- "Na, ne félj, neem bántalak.. :)!" -- "Ööhééhhh... .., .. ...tegnap váágtam le a köörmöm.. .:(:( (félelmében az ujjait befelé hajlítva dugdosni kezdi egymásba és a zakója >>"alá"<< a két kezét...)" -- Azután meg megnyugtatja, hogy ne legyen már annyira betojva (a pálcáktól), hogy elérhesse nála, hogy újra előhúzza mindkét kezét:-->"Néézd... ..((közben megnyugtatásként eldobja a(z egyik[!!!]) pálcát, de a másik pálcát[!!],.... ... azt viszont a jobb kezében a háta mögött ügyes ravaszdisággal rejtve hagyja)), naa, mutaasd" -- "Eehhh... :( :(" -- (ekkor előkapja a pálcát, és teljes erőből jól többször rávág mindkét kezére) -- "Áu!!!!... Auúvááááááá!!!" -- azután egy villámgyors jobb egyenessel hirtelen "elintézi"!!!
Persze ez a film nemcsak poénokkal van tele, hanem egyben vonzóvá teszi az a jelenet, amikor a kis szőke hölgy igyekszik összebarátkozni Johny-val, akibe szinte első pillantásra beleszeret. Kár, hogy a film legvégét úgy rendezték el, hogy az egész nyeremény az árváknak jusson, és emiatt Johny nem tudta többé a nőéért kifizetni az óvadékot...!