Jó tudni, hogy itt ennyi okos ember van... Miért kell rögtön a másikat bántani??? Persze, rafi1 Te merő jóindulatból hozol fel olyan dolgokat, amiknek a "kiváláshoz" semmi köze! Nem hinném, hogy Pityesz LEV gitártudása miatt hagyta el a FF-ot, és azt sem igazán, hogy ennyire le kell írni egy embert, akinek 10 év munkája van egy zenekarban, (ami minden bizonnyal Neked is tetszik, mert különben nem fecsérelnéd az időd azzal, hogy a fórumot olvasod és bővíted a véleményeddel ,még akkor is, ha csak 2x írtál ide) és nem nyeli le minden alkalommal a rágalmakat és a sértéseket.
Igazság szerint én sem értem, hogy miért a SUN WORKSHOP-os fórumból átmásolt bejelentésből kellett ezt megtudnunk, és azt sem tudom, hogy az amerikai útról miért nem tudunk semmit... Ez inkább foglalkoztat, mint, hogy ki hogy/mikor/mennyit gyúr, gyakorol... Valószínűleg bennem lehet a hiba.
Én sajnálom, hogy Pityesz kilépett, tényleg, bár nem hinném, hogy csak számára volt ez a döntés nehéz. Remélem megfogunk tudni mindent amit megtudhatunk, ami az érintettek szerint még ránk is tartozik, mert azért valljuk be, nem mindenhez van köze a rajongóknak. Gondoljátok Nekik ez nem rossz? Nem hinném, hogy LEV a fórum előtt ülve remeg és a hurok fojtogatná, talán kiváncsi volt, hogy hogyan reagálnak az emberek, minden bizonnyal hatalmas jóérzés önthette el a szívét a megnyilvánulásokat olvasván, hiszen olyan megértő mindenki... Vagy talán nincsen internet hozzáférése per pillanat... Inkább nem találgatok, de egy kicsit próbáljátok már meg őket is embernek tekinteni! Persze rossz a bizonytalanság, de idővel minden kiderül, szerintem senki élete nem múlik rajta; nem lesz holnap FF koncert, hogy izgulni kéne ki lesz a mikrofon mögött, ettől függetlenül azért még én is roppant kiváncsi vagyok... Addig is bemásolok a sziget.hu-ról egy kis szöveget, abból is kiderül ez-az...
"Pár napja zavaros hírek kerengenek a neten a FreshFabrikról és annak énekeséről, Pityeszről, alias Horváth Istvánról. Bár a szerkesztőség újév napja óta tudja, mégis a félreértések elkerülése végett ma, Pityesszel való személyes beszélgetésünk után erősítjük meg a hírt: a zenekar és az énekes útjai elváltak. A FreshFabrik talán a legambíciózusabb rockzenekar ma Magyarországon, a nagy álmok életre keltői ők, mely a tornyosuló feladatok megvalósítása miatt rengeteg feszültséget képes indukálni a tásulaton belül. Pityesz és a FreshFabrik munkakapcsolata egy tavaszi austini fellépés és az új lemez felvétele előtt szakadt meg december 31-én. Pityesz úgy érezte, már képtelen akkora energiát belefeccölni a Fabrikba, amennyi elegendő lenne az új feladatok elvégzéséhez.
Mindez nem jelenti azt, hogy a zenekar leáll: a hírek szerint két új énekessel bővül a FreshFabrik, míg Pityesz is teljes erővel zenél tovább. Február közepétől már a Sun Workshop teljes értékű frontembereként veszi le a terhet Fecske gitáros-énekes-szaxofonista válláról, és ezen kívül egyéb projektek egyik főszereplője is lesz. "
Ennyi! Én sok szerencsét kívánok Pityesznek, gondolom még fogunk vele találkozni; a FF-nak pedig, hogy sikerüljön egy ilyen jó énekest találni, ilyen jó hanggal és szinpadi "munkával"!!!
Én nem sértegetem Leventét,csupán megjegyeztem,hogy nem játszik jól a hangszerén,nem fejlődőképes,neki ez nem fontos,hogy jó hangszeres legyen.Kigyúrt felsőtestre van idő,de leülni gyakorolni,megtanulni rendesen basszusgitározni már nincs.Nekem ő nem basszusgitáros,csak egy faszi,aki prüntyög valamiket qrvára felső fekvésekben pengetővel-azt is elnyomja a groove,és sokszor a sampler "játszik" helyette.Kár a kezébe,nem is használja ki,pózolni bazáros műanyaggitárral is lehet félmeztelenül.Tudom,mit beszélek,zenész vagyok.Ez számára nem lehet sértő,mert ezek a tények,kész slussz-passz.Nem tudom,milyen témát elevenítettem fel,most írok ide másodszor.
Semmi köze ennek ahhoz,hogy Pityesz kiszállt a zenekarból.Egészségére váljék,most már nem kéne engedély egy Faith No More-tribute bulihoz legalább.Nemtom mit kell/ett/ annyit balhézni hogy 1 z.kari tag mit csinálhat,mit nem-leginkább mindenki csináljon amit akar.Elvégre sok akarásnak nyögés a vége-amint látható-,ha meg nem megy a szekér,akkor meg úgyis mindegy.
Na azért lassíts le rafi1. Mivel senki nem tud semmit, azaz az igazi indokot, nem kéne egyből pont a Levente torkának esni és sértegetni! Előbb-utóbb megkapjuk a válaszokat a miértekre, bízom benne! Most mi a francért kell régi beszólásokat "frissíteni"?!?
Leginkább a jövőre lennék kíváncsi. Ki lesz az új énekes...vagy egyáltalán lesz-e új? És USA? Még jó hogy kiderülnek a dolgok így a végére.... És ha a Sun Workshop fórumba nem írja le valaki az infót, vajon mikor derült volna ki?
Mi lesz az új dalokkal? Azok annyira kurva jók!
Könyörgöm írjon már valaki a zenekarból valamit!!!
Levente!
Miért van az,hogy nagyanyám jobban basszusgitározik nálad?Konditeremben több időt töltesz,mint hangszeres gyakorlással,az biztos.Pityesz elhúzott a zenekarból;) hmm..éérdekes....
A nagy LEV körül biztos szorult a hurok! Csak olvasgatja a hozzászolásokat! Nem mersz nyilatkozni LEV? Nyomj egy sajtótájékoztatót a fórumban! Vagy csinálj egy heavy metal bandát!
Igaz, ritkán írok topicokba, de aktív résztvevője vagyok minden FF koncertnek!
Tényleg jó lenne már, ha valaki reagálna az előbbiekre. Most akkor mi van?
Remélem Levente cáfoljátok a "hírt"!!!
Én is olvastam a sun workshop topicban... :(((
Üdvözlet mindenkinek.A hírek amiket a Sun Workshop és Pista kapcsán olvastatok korrektek.A mikénteket magyarázni nem tisztem, hogy eztán a Freshfabrik hogyan s miként, merre, meddig azt sem tudom.Sok sikert kívánok nekik az újévre és drukkolok az Amerikához.Sziasztok.
Szóval emberek!A zenekar nagy változáson esett át az elmúlt időkben.A lényeg, hogy új frontember lett Horváth István (közismert nevén Pityesz) személyében.Ezentúl ő fogja a hangjával elkápráztatni a nagyérdeműt a napműhely élén.A régi darab (közismeretlen nevén Fecske A. azaz én)maradt a háznál vokál és egyebek kiosztásban.Ehhez kötődő koncerthír, hogy 2 koncert, az eheti csütörtöki Marcopolo-s és a veszprémi a két utsó koncert ahol még az eddigi felállásban láthattok minket, utána már Pista fogja majd a mikrofont.Remélem ti is örültök a hírnek.Sziasztok.
és akkor, az esetleges félreértések eloszlatása érdekében:
január 15., szerda, süss fel nap (V. ker., honvéd u.-szt. istván krt. sarok)
az indymedia magyarország bemutatja...
maniFest - békeest a közelgő háború ellen
program:
19:00 a témához kapcsolódó filmek vetítése
20:00 the taktika (dadaista hippimetál)
21:00 flash (punk rock & roll öregrókák)
22:00 dj derwish & csabibácsi (laza hip-hop)
23:00-ájulásig: realistic crew (a progresszív drum'n'bass hazai apostolai)
+ infopontok, jó arcok, emelkedett hangulat.
belépő 500 forint.
a buli célja, hogy - azon túl, hogy jó buli legyen - segítse a kritikusan gondolkodó embereket egymást megtalálni, hogy a közeljövőben aktívan segíthessék egymást és egymás céljait.
minden véleménnyel rendelkező egyednek ott a helye...
további info: 70/2999584 vagy indymedia@indymedia.hu
www.indymedia.hu