Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

szila10 Creative Commons License 2007.09.19 0 0 969

Hei! Mendi89 köszi, megjött a servicebuch :) elolvasgatom majd!

Lámpát sztem nézd meg az aukciós oldalakon is akár! vate*a.hu(r)    teszves*.hu(z)

Tigra Klub: angel lámpát, feketét, mennyibe lehetne okoskodni? at amúgy betudom szerelni, ha nem értek hozzá, vagy szakember a jobb?

Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.19 0 0 968

Szia Robertó!

Pl. ott, vagy ha bontott kell akkor Alexéktől, ha új gyári, akkor pedig picit olcsóbban a "Lámpakirályéktól" tudunk szerezni! Ha tuning kell Angel Eye-s olcsóbban, akkor pedig csörögj rám, beszéljünk! :)

+36-20/438-6136

Üdv.:
Tigra klub Hungary

(Laci)

Előzmény: roberto-77 (966)
Zozzantoz Creative Commons License 2007.09.18 0 0 967
Előzmény: roberto-77 (966)
roberto-77 Creative Commons License 2007.09.18 0 0 966
Sziasztok.

Nem tudom tudna e valaki segiteni?egy jobb oldali elso lampara lenne szuksegem meg egy kodlampara is.hol lehetne olcson beszerezni esetleg milyen arban mozognak?elore is koszi:Roberto
kity13 Creative Commons License 2007.09.18 0 0 965

Laci!

tigra.club@gmail.com-ra vagy a veres.kitty@gmail.com-ra (inkább ide, ezt sűrűbben nézem)

Köszi

szila10 Creative Commons License 2007.09.18 0 0 964

hello! ha rákattintasz a nevemre akkor ott lesz a cimem! kösziiii

s_one Creative Commons License 2007.09.18 0 0 963

Szia Mendi89!

s_one@citromail.hu a címem, és előre is köszönöm szépen!

üdv

Mendi89 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 962
Sziasztok!
Szila10 és s one mondjatok nekem egy email címet és holnap küldöm a service könyvet!
Üdv Mindenkinek.: Mendi
Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.17 0 0 961

Kittyke!

Hívunk szerdán! :)

A szállás még nincs fixálva! Estére többet tudok!
Létszámilag csak azokról tudok nyilatkozni akik nálam jelezték!
Szórólap ügyben..elküldöd a címed a tigra.opel@freemail.hu -ra?!
Köszönöm!
Üdv.:
Laci

Előzmény: kity13 (960)
kity13 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 960

Sziasztok!

Laci! Nincs gáz, csak elfelejtettem, de már teloztam azóta! Hivlak még a héten, de kicsit káosz a köbön....

Most beírtam a naptáramba, de mégegyszer kérlek, hogy hívjatok, ha nem jelenek meg, az azért lesz mert megint elfelejtem...  :(

szila10 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 959
Sziasztok! Mend89 pls küldd el a kézikönyvet! köszönöm
s_one Creative Commons License 2007.09.16 0 0 958

Tigra klub Hungary köszönöm, válaszoltam is Neked.

Mendi89 teljesen üres a tárhely, uh ha elküldenéd, azt megköszönném nagyon!

...és alapból azt is köszi hogy segítetek :)

üdv

Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.16 0 0 957

Sziasztok!

s_one
Ment a levél!

Előzmény: s_one (955)
Mendi89 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 956
Sziasztok!
Én bárkinek szívesen elküldöm a Service könyvet, csak arra kérlek benneteket, hogy a levelező rendszeretekbe csináljatok helyet,mert nem 2 mega,a könyv! És már nem 1szer jártam ugy hogy elkldtem és visszajött az email helyhiány miatt!
Szoval akinek kel és van hely az szolo és már küldöm is!
Üdv.:Mendi
s_one Creative Commons License 2007.09.14 0 0 955

Sziasztok!

Olvastam h valaki keresett és kapott tigrához user manualt. :) Én ma hozom el a tigrámat a kereskedésből, és szeretném énis elkérni ha lehet. Nagyon örülnék neki!! :)

Előre is köszönöm

p.s.: ez a címem: s_one Kúúkkac citromél Pont húú

Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.13 0 0 954

Ez LEMARADT!!!

A tigra.opel@freemail.hu -ra írjátok a választ, mert itt riotkábban vagyok fent!

Köszi!

Előzmény: Tigra klub Hungary (952)
Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.13 0 0 953

Kity13!

Nem jöttél tegnap!
Baj van?

Zyzy nem adja el! :)
Az már régen volt!
Remléjük nem gondolja meg magát!
Ugye Zyzyke?!

Ha mégis megtennéd akkor is zsívesen látunk magunk között, igaza Volt Kity13-nak! :)

Csabi Úr!
Csörögj rám valamikor, ha ráérsz! Kerestelek többször, de azt mondta nem vagy kapcsolható!
Tegnap Te sem voltál, remélem Veled sincs gond!

Köszi:
Laci

Előzmény: kity13 (950)
Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.13 0 0 952

KEDVES MINDENKI!
Sikerült beszélnem a Miskolctapolcai Barlangfürdő illetékesével!
Van lehetőség a szombat éjszakai fűrdőzésre, a következő feltételek mellett!
50 fő jelenléte mellett a következő árakat tudom tájékoztatásul közölni:
-fürdés 2 óra időtartamra 120.000 Ft + 20% ÁFA,
-szaunapark használata 60.000 Ft + 20% ÁFA,
-előcsarnok igénybevétele vendéglátás céljából 85.000 Ft + 20% ÁFA.

zárás után 19 órától csak mi vehetjük igénybe a fürdőt addig, ameddig kérjük!
(senkit ne tévesszen meg, ebben az árban 2 óra foglaltatik, utána felárat kell fizetni!)

Ha csak a fürdőt vesszük, az akkor 50.Fő esetében kb.3.000?,-Ft/Fő-re jön ki.

Viszonyításképpen, normál esetben:
-Felnőtt belépő: 1.800.- Ft
-Éjszakai fürdőzés 1.300.- Ft
-Felnőtt csoportos jegy 20 fő felett 1.600.-Ft

A táblázatban szereplő árakon felül, a 4 óra alapidő elteltével, minden megkezdett óra után
-szezonban 300,- Ft/óra/fő díj,
-szezonon kívül 200,- Ft/óra/fő díj fizetendő.

Az éjszakai fürdőzést 19h- után vehetjük ígénybe (mi határozzuk meg mikortól) 2h-n keresztül!
(Ja?! És max.24h-ig, mert utána karbantartják a medencéket és takarítják!

Nyitvatartás pedig a következőképpen néz ki!:
Minden nap 9h-18h-ig,
Éjszakai fürdőzés esetén pedig (19)20h-23h-ig!

Árak tekintetében itt tudtok nézelődni:
http://www.barlangfurdo.hu/oldal.php?menupont_id=97

Kérdésem a következő lenne!
Ígénybevesszük-e ezt a szolgáltatást, vagy sem?!
Inkább alakítsuk úgy, hogy napközben de.kirándulás és du. fürdőzés, este pedig főzés-sütés, játék, beszélgetés?

Várom mielöbbi válaszaitokat!
Üdv.:
Tigra klub Hungary

(Laci)

Valen87 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 951
Szevasztok én egy amatőt vagyok akinek nincs autója még,és én első autómnak egy tigrát szertnék mert nagyon tetszik meg szeretm az opelokat. és a tigra nagyon bejön ! nem tudom h milyet nézzek azon bellül melyik a legpraktikusabb vagy melyiket ajáljátok inkább?! köszi
kity13 Creative Commons License 2007.09.11 0 0 950

Szia Zyzy!

Csak most olvasom, hogy megválsz a tigridtől!

Nem akarnád esetleg egy másik tigrire cserélni??????

Mindettől függetlenül szerintem nem kell azért kimaradnod a jó bulikból!

Gondolom én hogy mindannyiunk nevében mondom, hogy továbbra is szívesen vesszük, ha jössz velünk a közös progikra!

Holnapi Pesti tali? Arra jössz?????

Kitty

Előzmény: zyzy82 (936)
tcs969 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 949

Sziasztok!

A talival kapcsolatos új infó:  A Tigra tali topicban,akit érdekel jöjjön át oda!

Üdv.: Csabi

Előzmény: Tigra klub Hungary (947)
Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.04 0 0 948

Kedves MINDENKI!

Le kéne adni a rendeléseteket, hogy kinek mi kell bontott alkatrészekből és Tuningból egyaránt, mert elküldeném a megrendelést!
A megrendeléseiteket névvel és telefonszámmal a tigra.opel@freemail.hu -ra tudjátok elkülldeni!

Részben emlékszem, részben nem, de az esetleges kellemetlenségek és keveredések elkerülése végett jó lenne egyeztetni!

Előre is köszönöm!
Üdv.:
Laci

Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.03 0 0 947

http://www.barlangfurdo.hu/

Ide megyünk Veletek Október 13-14! :)

Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.09.01 0 0 946

Szia Szila 10!

Köszöntünk a Tigrások között!
Gratulálunk az új autódhoz és kívánjuk, hogy leld benne nagyon sok örömödet!

Ha bár miben segítségre van szükséged, szólj bátran!
Mi segíteni próbálunk egymáson a.."ha én pórul jártam másnak miért kell?" elven.
Így kiforrott és bevált embereket tudunk ajánlani, segíteni egymásnak.
Kapcsolatban állunk HIFI-szerelővel(Forgalmazó és többszörös díjnyertes szakember..), autószerelőkkel(Szakszervíz, nem a legolcsóbb, de hosszú évek tapasztalata szerint az egyik legjobbak és garanciát vállalnak arra amit csinálnak és még sem márkaszervíz áron!), riasztóssal, fényezővel, műszerfalassal (számlapok/egyediek is/, NAGYON PROFI A SRÁC!!! CSAK JÓT TUDOK MONDANI RÓLA!), tuningbolttal(REMEK EMBER! Színte bár mit meg tud szerezni és bár hova elpostázni!), kárpitossal, alkatrészesünk-bontott is(autókat is hoznak be..), stb..
Szóval, ha segítségre van szükséged, szólj bátran, szerintem Nektek is tudunk segíteni sok mindenben!
Egy új autón biztos sok tenni való van, hogy magad képére formáld és tökéletesítsd!

El tudsz érni bennünket itt is, vagy az iwiw-en a Tigra klub "H"-név alatt, esetleg a +36-20/438-6136-os telefonszámon.

Októberben pedig megyünk kirándúlni(és fürdeni a barlangfürdőbe) Miskolc-Tapolcára! Téged is szeretettel látunk magunk között!
Addig is, a jövőhét utáni héten szerdán ismét összejövetel lesz Újpesten, arra is eljöhetsz!

Üdv.:
Tigra klub Hungary

(Laci)

Előzmény: szila10 (945)
szila10 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 945

Ha vkinek van az autóról leírása, pdf txt vagy doc akkor arra nagyon vevő lennék, illetve a kormány alatti műanyag burkolatra, mert az nemjárt hozzá:) ha vkinek van eladó 'ilyenje' az szóljon pls esetleg bontóbós ismerőse... kössze

szila10 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 944
Hát akkor megnyugodtam! Köszi az infót! Talira meg valszeg megyek ha balcsi part vagy dunántúl vhol játszik! hali
zyzy82 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 943
szila!!!!!ha olvasod a komenteket akkor rájösz hogy ez szerintem tipushiba szoval majdnem minden tiginek ez a baja!!!amugy meg nem árt meegnézetned a kipuffogószondát!!!nekem ettöl rángatott na meg az alapjáraton lehet álitani kell!!!kábelcsere meg szerintem tutti ötlet nekem is az volt az elsö mikor megvettem bár a gyertya is gázos lehet na meg helyedbe kicserélném a bofdeneket és mindent ami elektronikus!!!!szoval mielött elkezded intenziven használni azelött nézesd meg a szép autódat:D!!!és ezer grt hozzá:D
szila10 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 942
Sziasztok! Ma vettem meg a tigrámat, nagyon örülök neki, 95-ös elég fullos, de ahogy vittem haza a kereskedésből kigyulladt egy sárga lámpa kisvillámmal, meg a fordulatszám nagyon zavaróan ugrált, meg a motor kicsit rángatott, de hazaérve (kb 200km) egyből szerelőhöz vitttem, aki megnyugtatott, hogy nem nagy a baja, vmelyik trafó, vagy a gyertyakábel zavar be a lambdaszondának vagy valami ilyesmi, igazából nem értek hozzá, meg lehet nem full ezt mondta, de vmi ilyesmit. na ránéz aztán majd megmondja az okosságot, remélem tényleg nem nagy a gigszer, de aztmondta jó állapotban van amúgy, ki is próbálta, max a kilométerórát tekergették meg benne szerinte. (dehát azt nyilván.... ez Magyarország) Van, ill. volt vkinek hasonló problémája a tigrájával? mondjatok vmi bíztatót!! hali
Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.08.29 0 0 941
Sziasztok!
Este 20h-kor találkozó Újpesten(központnál) a szokott helyen!
Minden kedves Tigrást szeretettel várunk!
Tigra klub Hungary Creative Commons License 2007.08.28 0 0 940

Szia Gergő!

Örülök, hogy tetszett a beszámoló!

Remélem másoknak is! :)
Az, hogy miért nem oda lettek feltöltve, annak  fő oka, hogy ezt kélrték TCSabiék, mert ezt látogatják leginkább.

Nem lenne tisztességes egyedül döntenem ilyen kérdésekben, hiszen arcok is vannak a fotókon, elsősorban beleegyezést kell kérni Tőlük is.

De szerintem rászánok egy kis időt majd és feldobom a képeket oda is, hogy másoknak is kedvezzek vele, csak elöbb ki kell "takargatni" a többi képen található rendszámokat is.: )

Üdv. és köszi az észrevételezést!
Laci

Előzmény: capogery (939)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!