Pl. ott, vagy ha bontott kell akkor Alexéktől, ha új gyári, akkor pedig picit olcsóbban a "Lámpakirályéktól" tudunk szerezni! Ha tuning kell Angel Eye-s olcsóbban, akkor pedig csörögj rám, beszéljünk! :)
Nem tudom tudna e valaki segiteni?egy jobb oldali elso lampara lenne szuksegem meg egy kodlampara is.hol lehetne olcson beszerezni esetleg milyen arban mozognak?elore is koszi:Roberto
A szállás még nincs fixálva! Estére többet tudok! Létszámilag csak azokról tudok nyilatkozni akik nálam jelezték! Szórólap ügyben..elküldöd a címed a tigra.opel@freemail.hu -ra?! Köszönöm! Üdv.: Laci
Sziasztok! Én bárkinek szívesen elküldöm a Service könyvet, csak arra kérlek benneteket, hogy a levelező rendszeretekbe csináljatok helyet,mert nem 2 mega,a könyv! És már nem 1szer jártam ugy hogy elkldtem és visszajött az email helyhiány miatt! Szoval akinek kel és van hely az szolo és már küldöm is! Üdv.:Mendi
Olvastam h valaki keresett és kapott tigrához user manualt. :) Én ma hozom el a tigrámat a kereskedésből, és szeretném énis elkérni ha lehet. Nagyon örülnék neki!! :)
KEDVES MINDENKI! Sikerült beszélnem a Miskolctapolcai Barlangfürdő illetékesével! Van lehetőség a szombat éjszakai fűrdőzésre, a következő feltételek mellett! 50 fő jelenléte mellett a következő árakat tudom tájékoztatásul közölni: -fürdés 2 óra időtartamra 120.000 Ft + 20% ÁFA, -szaunapark használata 60.000 Ft + 20% ÁFA, -előcsarnok igénybevétele vendéglátás céljából 85.000 Ft + 20% ÁFA.
zárás után 19 órától csak mi vehetjük igénybe a fürdőt addig, ameddig kérjük! (senkit ne tévesszen meg, ebben az árban 2 óra foglaltatik, utána felárat kell fizetni!)
Ha csak a fürdőt vesszük, az akkor 50.Fő esetében kb.3.000?,-Ft/Fő-re jön ki.
Viszonyításképpen, normál esetben: -Felnőtt belépő: 1.800.- Ft -Éjszakai fürdőzés 1.300.- Ft -Felnőtt csoportos jegy 20 fő felett 1.600.-Ft
A táblázatban szereplő árakon felül, a 4 óra alapidő elteltével, minden megkezdett óra után -szezonban 300,- Ft/óra/fő díj, -szezonon kívül 200,- Ft/óra/fő díj fizetendő.
Az éjszakai fürdőzést 19h- után vehetjük ígénybe (mi határozzuk meg mikortól) 2h-n keresztül! (Ja?! És max.24h-ig, mert utána karbantartják a medencéket és takarítják!
Nyitvatartás pedig a következőképpen néz ki!: Minden nap 9h-18h-ig, Éjszakai fürdőzés esetén pedig (19)20h-23h-ig!
Árak tekintetében itt tudtok nézelődni: http://www.barlangfurdo.hu/oldal.php?menupont_id=97
Kérdésem a következő lenne! Ígénybevesszük-e ezt a szolgáltatást, vagy sem?! Inkább alakítsuk úgy, hogy napközben de.kirándulás és du. fürdőzés, este pedig főzés-sütés, játék, beszélgetés?
Várom mielöbbi válaszaitokat! Üdv.: Tigra klub Hungary
Szevasztok én egy amatőt vagyok akinek nincs autója még,és én első autómnak egy tigrát szertnék mert nagyon tetszik meg szeretm az opelokat. és a tigra nagyon bejön ! nem tudom h milyet nézzek azon bellül melyik a legpraktikusabb vagy melyiket ajáljátok inkább?! köszi
Le kéne adni a rendeléseteket, hogy kinek mi kell bontott alkatrészekből és Tuningból egyaránt, mert elküldeném a megrendelést! A megrendeléseiteket névvel és telefonszámmal a tigra.opel@freemail.hu -ra tudjátok elkülldeni!
Részben emlékszem, részben nem, de az esetleges kellemetlenségek és keveredések elkerülése végett jó lenne egyeztetni!
Köszöntünk a Tigrások között! Gratulálunk az új autódhoz és kívánjuk, hogy leld benne nagyon sok örömödet!
Ha bár miben segítségre van szükséged, szólj bátran! Mi segíteni próbálunk egymáson a.."ha én pórul jártam másnak miért kell?" elven. Így kiforrott és bevált embereket tudunk ajánlani, segíteni egymásnak. Kapcsolatban állunk HIFI-szerelővel(Forgalmazó és többszörös díjnyertes szakember..), autószerelőkkel(Szakszervíz, nem a legolcsóbb, de hosszú évek tapasztalata szerint az egyik legjobbak és garanciát vállalnak arra amit csinálnak és még sem márkaszervíz áron!), riasztóssal, fényezővel, műszerfalassal (számlapok/egyediek is/, NAGYON PROFI A SRÁC!!! CSAK JÓT TUDOK MONDANI RÓLA!), tuningbolttal(REMEK EMBER! Színte bár mit meg tud szerezni és bár hova elpostázni!), kárpitossal, alkatrészesünk-bontott is(autókat is hoznak be..), stb.. Szóval, ha segítségre van szükséged, szólj bátran, szerintem Nektek is tudunk segíteni sok mindenben! Egy új autón biztos sok tenni való van, hogy magad képére formáld és tökéletesítsd!
El tudsz érni bennünket itt is, vagy az iwiw-en a Tigra klub "H"-név alatt, esetleg a +36-20/438-6136-os telefonszámon.
Októberben pedig megyünk kirándúlni(és fürdeni a barlangfürdőbe) Miskolc-Tapolcára! Téged is szeretettel látunk magunk között! Addig is, a jövőhét utáni héten szerdán ismét összejövetel lesz Újpesten, arra is eljöhetsz!
Ha vkinek van az autóról leírása, pdf txt vagy doc akkor arra nagyon vevő lennék, illetve a kormány alatti műanyag burkolatra, mert az nemjárt hozzá:) ha vkinek van eladó 'ilyenje' az szóljon pls esetleg bontóbós ismerőse... kössze
szila!!!!!ha olvasod a komenteket akkor rájösz hogy ez szerintem tipushiba szoval majdnem minden tiginek ez a baja!!!amugy meg nem árt meegnézetned a kipuffogószondát!!!nekem ettöl rángatott na meg az alapjáraton lehet álitani kell!!!kábelcsere meg szerintem tutti ötlet nekem is az volt az elsö mikor megvettem bár a gyertya is gázos lehet na meg helyedbe kicserélném a bofdeneket és mindent ami elektronikus!!!!szoval mielött elkezded intenziven használni azelött nézesd meg a szép autódat:D!!!és ezer grt hozzá:D
Sziasztok! Ma vettem meg a tigrámat, nagyon örülök neki, 95-ös elég fullos, de ahogy vittem haza a kereskedésből kigyulladt egy sárga lámpa kisvillámmal, meg a fordulatszám nagyon zavaróan ugrált, meg a motor kicsit rángatott, de hazaérve (kb 200km) egyből szerelőhöz vitttem, aki megnyugtatott, hogy nem nagy a baja, vmelyik trafó, vagy a gyertyakábel zavar be a lambdaszondának vagy valami ilyesmi, igazából nem értek hozzá, meg lehet nem full ezt mondta, de vmi ilyesmit. na ránéz aztán majd megmondja az okosságot, remélem tényleg nem nagy a gigszer, de aztmondta jó állapotban van amúgy, ki is próbálta, max a kilométerórát tekergették meg benne szerinte. (dehát azt nyilván.... ez Magyarország) Van, ill. volt vkinek hasonló problémája a tigrájával? mondjatok vmi bíztatót!! hali
Remélem másoknak is! :) Az, hogy miért nem oda lettek feltöltve, annak fő oka, hogy ezt kélrték TCSabiék, mert ezt látogatják leginkább.
Nem lenne tisztességes egyedül döntenem ilyen kérdésekben, hiszen arcok is vannak a fotókon, elsősorban beleegyezést kell kérni Tőlük is.
De szerintem rászánok egy kis időt majd és feldobom a képeket oda is, hogy másoknak is kedvezzek vele, csak elöbb ki kell "takargatni" a többi képen található rendszámokat is.: )