Keresés

Részletes keresés

pennant Creative Commons License 2002.07.26 0 0 247

pedig az új lp a postrof se rossz. sőt! szerintem jobb, mint a vafalungo. több rajta az ötlet, színesebb a zene. helyenként duhajabb is. ha nagyon nem tudsz kit megkérni rá, hogy beszerezze neked akkor talán össze tudunk szervezni egy átírás-elküldést.
Előzmény: wrí (246)
wrí Creative Commons License 2002.07.26 0 0 246
bakker.
mar nem volt ott az utolso ot szam :/, a 10-es, a babilonia meg megvan.
a legjobban a vafalungorol a sonajeros es a les ampolles jon be.
'sooonaaajeeeros, de coloooooooooooooooooreeeees!'
.
Előzmény: wrí (245)
wrí Creative Commons License 2002.07.25 0 0 245
hali.
a sziget telleg jon/megy, nem leszek, sajnalom is rohadtul, ehelyett itt ucsorgok ausztraliaban es szetfagy a seggem.
NADE!
dusminguet nagyon jo! jo ez a topik es orulok neki, hogy olvaslak titeket.
a dusminguettol a 'vafalungo'-t hallgattam meg, a neten fenn van valahol, maskepp itt eselyem nem lenne megkapni. esetleg haveroktol, megkerni oket, hogy vegyek meg a waveben/indigoban magyarorszagon vagy hasonlok..
.
http://www.radiochango.com/espanol/agenda/julio_2002.php3?pays=HU
.
radiochango szerint juliusban lesznek zenekarok, de augusztusra:
.
http://www.radiochango.com/espanol/agenda/agosto_2002.php3?pays=HU
.
..senki nincs kiirva :/
dusminguetet csak kiirnak, vagy sem?
.
BagolyMondja Creative Commons License 2002.07.23 0 0 244
A P18-at ne hagyd ki. Komolyan. Nagyon allat zene. Veri a Tarifat is IMHO. Kerd meg az IndieGoban vagy a Wave-ben, hogy tegyek fel egy kicsit.
A Sziget veszesen kozeleg, ellenben hetvegen nem vagyok. Ha hetfon tudunk egy kicsit osszgyulni, az jo (hol, mikor?), kedden en mar Szigetelek (kicsit civil is vagyok allitolag) - masolni utana is van ido.
Előzmény: pennant (243)
pennant Creative Commons License 2002.07.23 0 0 243

csoki!

bocs srácok, hogy folyamatosan nem válaszolok a mélekre, de az Outlook az otthoni gépemen döglődik, meg mostanában ritkán jutok este gép elé (most melóhelyről stb.)

asszem mindenképpen jó lenne, ha még a Sziget előtt össze tudnánk futni másolgatás ügyben, mert én pl. attól teszem függővé a P18, vagy a Radio Tarifa megtekintését, hogy előtte tudtam é vajjon magamba színi belőlük valamit.

majd írok, addig is csatlakozom az előttem szólókhoz, tillik jószerivel csak a Dusminguet kedvéért mentem volna csak ki a Szigetre. (meg persze Iggy:). igazi szórakoztató, örömzene. jól összegyúrt az igaz, mindenféle anyagból, de hogy túl eklektikus lenne azt nem hiszem. tudod, hallgatod és ott a vigyor a szád szélén. persze van egy-két lassabb folyású nóta is. egy szó mint száz: recommended!!

break2 Creative Commons License 2002.07.23 0 0 242
off
pennant, valaszolj az emailre amit kuldtm valaszkent a tiedre.
/off
.hun Creative Commons License 2002.07.23 0 0 241
Ezek ilyenek...nem írnak jót, csak nem rosszat...:)
Előzmény: Eördögh (240)
Eördögh Creative Commons License 2002.07.23 0 0 240
Kicsit mintha lesajnáló jellegű lenne ez a cikk. Tiltakozom! A Dusminguet többet érdemel!

(viszek például BagolyMondja kartársnak CD-n, ha kér olyat, cserébe kérek egysmást én is. Majd megy mail)

Előzmény: BagolyMondja (239)
BagolyMondja Creative Commons License 2002.07.22 0 0 239
koszi :))
Ez esetben ha megis vannak a Szigeten, akkor begyujtjuk.
Előzmény: break2 (238)
break2 Creative Commons License 2002.07.22 0 0 238
>ket szot errol a Dusminguet

Ime nehany szo roluk magarol a sziget honlapjarol:
http://www.sziget.hu/fesztival/program/fellepok/15255.html

Dusminguet (E)

Ez a katalán zenekar 1994-ben iratkozott be Vafalungo című albumával a Mano Negra-iskolába.

A patchanka stílus trendjét követve a latin rockot ötvözte rumbával és flamencóval, majd továbblépett: a 2000-es Postrof felvételeit Marokkóban és számos latin-amerikai, észak-afrikai, illetve kelet-európai közreműködővel követte el. Afféle bulizene ez, amely kevésbé a mélységgel vagy az eredetiséggel, inkább a maga alá temető lendülettel s a gyúlékony érzelmekkel operál szóval semmi ok elugrani előle.

Előzmény: BagolyMondja (237)
BagolyMondja Creative Commons License 2002.07.22 0 0 237
Majd szoljatok ket szot errol a Dusminguet vagy micsoda egyuttesrol, mert nekem semmit sem mond a neve...
Pontositas a Marcel...-lel kapcsolatban: fenn vannak a Mano Negra-valogataslemezen, bar epp egy nem olyan jo szammal, nem hangulatrontasnak mondom :)) Lassan megulepedek itthon, lehet gondolkodni taliban.
pennant Creative Commons License 2002.07.22 0 0 236

kutyaütők! a sziget-estben egy szót nem ejtenek róla.... köcsög kis diszkódzsonkik:)
Előzmény: Eördögh (235)
Eördögh Creative Commons License 2002.07.22 0 0 235
Hát én ezt nem értem. Most megint kint van a Dusminguet, de egy másik zenekarral együtt. Még mindig nem döntötték el, hogy ki fog játszani és ki nem?
Előzmény: pennant (234)
pennant Creative Commons License 2002.07.19 0 0 234

csá! jó, hogy megjöttél! találkozót összeorganizáljuk. zeneéhségem fokozhatatlan! phfujjjj (sőt:@#&/%#*) Sziget!!! nem jön a Dusminguet!!!!
Előzmény: BagolyMondja (233)
BagolyMondja Creative Commons License 2002.07.18 0 0 233
Ja es a leggyorsabb tubas zenekar versenyere benevezem a csak fuvosokkal nyomulo, most lassan felfutoban levo francia El Zef-et, abban a tubas meg ugral is, tubaval a nyakaban.
BagolyMondja Creative Commons License 2002.07.18 0 0 232
Na befutottam Frankhonbol, hoztam a lemezeket is. Nem vettem meg az uj P18-at, mert a vegen szamolgattam a penzt, meglesz az az IndieGo-ban a Szigeten a szinpad mellett, leertekelve, remelem. Koncerten sem voltam a vege fele mar, sok vedes meg ilyen kozepette.
Nem tudom, nekem szolt-e a "francias zeneszakerto", de azt tudom, hogy osszes ismeretem a Marcel...-rol az, hogy egy nagyon helyes lany nagyon jo alakjan volt a poloja egy meleg majusi napon a Saint-Michelnel. Van egy dub-zenekar a francia fellepok kozott, az tutira jo, minden francia dub-zenekar allat, elen a Zenzile-lel. Szoval ezek nem ismerosok. De ha osszeszedunk valami bulit, akkor hozhatok Mano Negra-osszest, a feldolgozaslemezt, Hurlements-osszest es egy-ket hasonlot.
break2 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 231
Nem ertem miert keritek tolem ketten is a masodik P18-at amikor irtam, hogy az nekem nincsen meg. (De valamikor majd meglesz ...)

A hivatalos P18 honap itt van:
http://www.p18international.com Mondjuk ott is csak realaudioban van de legalabb minden szam vegig.

Eördögh Creative Commons License 2002.07.12 0 0 230
Ja úgy. A kereső megtalálja, az előlapon azóta más van kint. :-(
Előzmény: Eördögh (229)
Eördögh Creative Commons License 2002.07.12 0 0 229
Melyik színpadon?
Én itt néztem, és nem találtam.
Előzmény: pennant (228)
pennant Creative Commons License 2002.07.12 0 0 228

aug. 5. hétfő. dusminguet.
a sziget.hu honlapon még ott díszeleg a három lókötő csapatának a neve. itt vmi titok lappang...
vafalungo egyre jobban bejön. macondoban esik.
Előzmény: Eördögh (227)
Eördögh Creative Commons License 2002.07.12 0 0 227
WAZZZZ... most látom, hoyg a Sziget-programból kikerült a Dusminguet, és az eddigi helyén Baba Yaga van... Kapják be.
.hun Creative Commons License 2002.07.12 0 0 226
Real Audio...az itt bent sajnos nekem nem megy...én is inkább meghallgatnám a CD-ket, ha megoldható.
Előzmény: break2 (224)
pennant Creative Commons License 2002.07.12 0 0 225

asszem megnézném a teljes lemezeket. ha nem baj. hogy oldjuk meg?
Előzmény: break2 (224)
break2 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 224
>új p18

Annak is bele lehet hallgatni az elso 5 szamaba itt:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000062VY0

Előzmény: pennant (223)
pennant Creative Commons License 2002.07.11 0 0 223

nem szeretem az mp3-at, szerintem rosszabb a minősége, meg persze a cd játszóm se nagyon csipázza. bár, ha csak abban van meg valami csemege (pl zebda koncert, halálosan jó), nem mondok nemet.

linket köszi. megnézem.

az indigóban egyébként megvan (egy hete még megvolt) az új p18 csak az alapján amit elsőre hallottam nem mertem megvenni.

Előzmény: break2 (222)
break2 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 222
>p18-tól mellik van meg?

A regebbi, az Urban Cuban. Az ujjal meg nem is talalkoztam sajnos.

>átvennéd nekem?

Te MP3-zel vagy egy az egyben kellene?

> tarifa dolog

Hallgass bele a szamok elejebe itt. Nekem ez, a linkelt CD van meg.

Előzmény: pennant (221)
pennant Creative Commons License 2002.07.11 0 0 221

eegen. olyan álmosító, gondolkodtató zene. az erő az, a sodrás, ami szerintem hiányzik belőle. de mondom, ezt csak a cd boltban állva, fülhallgatóval a fejemen éreztem így. lehet, hogy csak jobban neki kell ülni. fene tudja. begyorsulni attól sem fog.

p18-tól mellik van meg? átvennéd nekem? cserébe említettek közül bármelyiket én is szívesen (dusminguet, flor del fango, fermin muguruza, tonino carotone, les hurlements stb.). meg lehet, hogy ez a tarifa dolog is érdekelne. hacsak le nem beszélsz róla.

Előzmény: break2 (219)
break2 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 220
5 perces online "kutato munkaval" megleltem a 3 zenekar honlapjat:

UHT

Cosmik Connection

Marcel et son Orchestra

break2 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 219
p18 nekem nagyon bejon. elektronika keverve kubai filinggel de remekul.

Radio Tarifat egy baratom ugy jellemezte, hogy a leggyorsabb zenekar, melyben tuba van. En ezzel nem ertek egyet (mert szernitem nem tul gyors), de nekem csak egy CD-juk van meg.

Előzmény: pennant (218)
pennant Creative Commons License 2002.07.11 0 0 218

csatlakozom kérdezőhöz.
radio tarifa, belehallgattam, de nem tetszett. p18 úgyszintén. tudna valaki néhány ajánló sort írni, ami miatt érdemes értük kiadni 5-6 ezer forintot, vagy érdemes egy másolatért kuncsorogni.

Eördögh koma. nem válaszoltál a listás levélre. első Dusminguetet végül is megvettem és nem is bántam meg. szenzációs.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!