Keresés

Részletes keresés

zee944 Creative Commons License 2006.04.26 0 0 9905
Ez valami vicc? Mi az, hogy névjegykártya alakú CD?
Előzmény: Törölt nick (9904)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.26 0 0 9904

Ahoj!

Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hol lehet névjegykártya alakú írható CD-t kapni? Előre is köszönöm.

SZBGY Creative Commons License 2006.04.20 0 0 9903

Kedves Zee944!

A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, viszont volna nekem is egy kérdésem amire "hivatalos" oldalakon, leírsokban, sehol nem kapok választ.

Kérdésem pedig a következő. Mivel eléggé "kötött" és szűkös hejjel gazdálkodom

az irÓasztalomon, mindenképpen szükségem van az alábbi adatra. Azt nem találom sehol, hogy az IP5200-nál a felső tálca teljes kinyitásakor mennyi a max. magasság egészen a nyomtató aljától a kinyitott felső tálca legfelső pereméig? Tudom, szokatlanul hangzik a kérdés de én nem tudok utánajárni mert helyhez kötött vagyok, viszont nálam a felső magassági határ nem a csillagos ég egy adott felső polc miatt. Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Egyáltalán ha én az első

vízszintes tálcát használnám adagolónak, hogy felülről dobja ki a papírt akkor is ki kell a felső tálcát teljesen nyitni?

Üdv.SZBGY     

Előzmény: zee944 (9867)
downer Creative Commons License 2006.04.10 0 0 9902
Én képfelírásnál tapasztaltam ezt. Új összeállítás - Nyitás - megírja, aztán ugyanez, de a lemez jó.
Előzmény: rage (9901)
rage Creative Commons License 2006.04.09 0 0 9901

Tapasztalta már valaki más is a következő problémát:

Nero 6.6.1.4

Ha CD-t vagy DVD-t másolok, az írás végén, mikor kiírja, hogy az írás

sikeresen befejeződött, ezt a képernyőt leokézom, most kellene ugye

a DONE gombra kattintani, hogy kiadja a lemezeket - de a gomb nem aktív, mint

ahogy a Nero képernyőből semmi sem.

A task managerből kell bezárjam, ekkor írja, hogy nem válaszol, majd bezárja

Előző verziókkkal ilyen gond nem volt.

ToM Creative Commons License 2006.04.08 0 0 9900
Hmm... bocsi, azt hittem a képet is fel tudom tenni....
ToM Creative Commons License 2006.04.08 0 0 9899
Hali!
Egy ISO fájlt szeretnék kiírni Cd-re és a következő ablakokat dobja fel a Nero.
Ha meg eldobom és kiírom így, akkor üresnek látszik a lemez. Valamit be kellene írni a 0-k helyébe valószinű, de mit?

potika Creative Commons License 2006.04.05 0 0 9898
Nem túl jó ötlet, reindexelni kell, és nem fogja key frame-nél vágni.
Előzmény: Törölt nick (9896)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2006.04.05 0 0 9897
Ha teljesen korrekt melót akarsz, akkor goto DVD írás tapasztalatai-topik; néhány hsz-el ezelőtt nicko szépen, részletesen leírta, hogy hogyan megy ez a VirtualDub-bal...
Előzmény: nagyferike (9894)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 9896
Total Commander-el meg tudod csinálni. Fájldarabolás, majd kiválasztod mekkora méretűre akarod és már csinálja is. Ha nincs ilyen progid, akkor egy rakás helyről ingyenesen le tudod szedni ( keress rá ).
potika Creative Commons License 2006.04.05 0 0 9895
Virtualdub - direct stream copy
nagyferike Creative Commons License 2006.04.05 0 0 9894
Köszönöm Zolcsi Baba!Már csak az lenne a kérdésem,hogy írás elött,hogy vágjam ketté,és milyen progival csináljam?Elöre is köszi!
Zolcsi Baba Creative Commons License 2006.04.04 0 0 9893
Spacc linkjén kívül még esetleg az IsoBuster vagy CD/DVD Diagnostic.
Előzmény: ENGINEER (9888)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2006.04.04 0 0 9892
1 gigánál nagyobb fájlokat nem játszanak le az asztaliak (szabványhatár), így 1 gigáig játsza, aztán kakutty.
Vágd ketté, úgy írd ki, és simán menni fog mindegyikben.
Előzmény: nagyferike (9891)
nagyferike Creative Commons License 2006.04.04 0 0 9891
Sziasztok!Problémám a következő:Divx film írásakor amely nagyobb mint 700Mb(álltalában 1,36GIB)asztali lejátszón nem hajlandó végig játszani a filmet(a vége elött tíz perccel kikapcsol),de viszont a számítógépben végig megy?!Három készülék van itthon egy asztali lejátszó,egy házimozis,és egy hordozható,mind a három Divx-es,és mind a háromban ugyanaz a probléma.Az írással lehet baj?Néro 7-est használok,beállítási gond lehet?
downer Creative Commons License 2006.03.30 0 0 9890
Szívesen. :)
Előzmény: doki64 (9887)
spacc Creative Commons License 2006.03.30 0 0 9889
Előzmény: ENGINEER (9888)
ENGINEER Creative Commons License 2006.03.30 0 0 9888

Sziasztok!

Már írtam az XP-s fórumba, de lehet itt lesz meg a megoldás.

Elég nagy bajjal küzködöm. Megdöglött a HDD-m, és a mentésem pedig két olyan CD-RW lemezen van, amit az Easy CD Creatorral gyorsformáztam. Az adatok nem DirectCD-ként voltak rátéve, és a formázás is gyorsformázás volt. Azóta nem nyúltam a lemezekheu, így üresnek látja a rendszer. XP alá volna szükségem valamilyen progira, ami visszaállítja a fájlokat.

Előre is köszi a tippeket.

E.

doki64 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 9887
Szia!
Köszönöm szépen sokat segítettél, most talán megértem min is alapszik a cd -dvd írás.
Üdv :doki
Előzmény: downer (9886)
downer Creative Commons License 2006.03.29 0 0 9886
Van erről egy könyv is, feltöltöttem neked pdf-ben:
http://dl2.filehd.com/1/799632116/files/CDDVDN6.rar
Előzmény: doki64 (9885)
doki64 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 9885

Sziasztok!  Néró 6-s verzió. Azonban valószínű megtaláltam a bibit mert hiányzik a pipa a gyorsmásolásból. ahogy Írtad utánna olvastam és ténleg jobb és biztonságosabb ha bemásolja és onnan kerül írásra. A naplózást hol lehet beállítani?

Mikor a lemezt csak félig írta meg akkor gyorsmásoláson volt és 32x -seb írta. Most olyat is olvastam, hogy minimum 2x-s sebeséggel kell olvasnia mint írja .Ezt a néró beállítás menüjében találtam. Nem lehet,hogy adat elfogyás miatt lett hiányos az írás, az ujraírhatót már 10x-s sebeséggel írta és azt előtte bemásolta és jó lett. Gondolom lemezfüggő az írás sebesége. Ha butaságot véltek felfedezni a hozzászólásomban elnézést kérek de most kezdtem az írással foglalkozni és minden tanácsot szívesen fogadok.

Üdv.doki

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 9884
Progi nevét leírtad, verziót már nem.

Akkor mégegyszer:

Nero Express verziója?
DVD lemez márka?

> A végén kiírta "sikertelen írás,, Ez vajon miért van ?

Előtte is szokott kiírni dolgokat.
Úgy, hogy "bepöccensz", és entert nyomsz nem tudod mire, senki nem fogja tudni megmondani, miért nem sikerült az írás.
Lehet, hogy rossz volt a lemez, de az is lehet, hogy PEBKAC, vagyis monitor és szék között van a gond.

Logolást/naplozást bekapcsolni.
Progit, legálább alapszinten attanulmányozni.

> Az az bemásolja az ideiglenes mappába,majd onnan írja meg.

Pedig ez jó modszer, tisztább, szárazabb érzés, ha továbbra is ezt használod.
Előzmény: doki64 (9881)
potika Creative Commons License 2006.03.28 0 0 9883
Most látom, hogy Nero express. Ott nem tudom. Próbáld rendes Neroval.
potika Creative Commons License 2006.03.28 0 0 9882
Az, hogy bemásolja imidzsbe és utána abból írja ki, nem olyan nagy baj, én is így csinálom néha, bár inkább EAC-val. Neroban az imidzsbe írást itt tudod kikapcsolni : CD-Copy - Copy options - On the fly - ezt pipáld be. Ha a forráslemezen hiba van, rontani fog.
doki64 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 9881
Szia!

Pioner mid az olvasó és az író is .
Szinte ujjak alig írtam vele mivel eddig nem volt rá szükség de már volt használva és jó volt. Most is megírta az ujraírhatót csak azt nem tudom,hogy alapból csinálja -e a cd-kép készítést. Az az bemásolja az ideiglenes mappába,majd onnan írja meg. Eddig ez a funkció nem volt látható,csak beraktam cd-ket és teljes másolást csináltam. Most meg állandóan bemásolja. Néró expressel csináltam.
Ha abban tudnál segíteni hol lehetne kikapcsolni a bemásolást jó lenne. Alapbeállításon van gondolom én , mivel ez idáig nem piszkáltam a beállításokat csak most bepöccentem és entert nyomtam de nem tudom mire.
Üdv.doki
Előzmény: Törölt nick (9880)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 9880
Milyen Cd/DVD íród van? Hány éves/mennyit írtak vele?
Milyen lemezre?
Milyen programmal?
Milyen beállitások mellett?

Nagyon javaslom megkeresni az író progiban valami loggolási/naplozási lehetőséget, és azt beikszelni, hogy későbbi gikszernél lehessen látni ki, mit csinál.
Előzmény: doki64 (9879)
doki64 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 9879

Sziasztok!

Segítséget szeretnék én is kérni mint kezdő aki írni tanul. Teljes lemez másolásakor az írható lemezt csak félig írta meg ,az az  a 18 zenei számból csak 9 került a lemezre. A végén kiírta "sikertelen írás,, Ez vajon miért van ? A másik ,hogy ezekután beraktam egy újraírhatót amit szintén teljes lemez másolással indítottam de először amit korábban nem csinált elkezdi csinálni az"Íráshoz cd-kép készítést,, Majd megírta a lemezt sikeresen. Minden szám rajta van. Kérdésem mit állíthattam el ,hogy most mindíg cd -kép készítéssel kezdi az írást. Mielőtt valamit elállítottam simán csak cd-k be teljes másolás és már írta is .

Előre is kőszi  :doki

Mindez néró íróval.

Dedkov Creative Commons License 2006.03.27 0 0 9878
Sziasztok.Akövetkező lenne a kérdésem:neroval mikor aviból dvd-t konvertálok szeretném ha a feliratot ráégetné.Azt hallotam,hogy van egy pluginja erre a neronak.Esetleg tudtok-e valamit erről?
zömi Creative Commons License 2006.03.18 0 0 9877

Sziasztok!

Köszi a segítséget, sikerült megoldani a problémát, :)

potika Creative Commons License 2006.03.18 0 0 9876
A cue-bin a CDRWIN natív formátuma, esetleg próbáld meg azzal. www.goldenhawk.com
Előzmény: zömi (9874)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!