A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, viszont volna nekem is egy kérdésem amire "hivatalos" oldalakon, leírsokban, sehol nem kapok választ.
Kérdésem pedig a következő. Mivel eléggé "kötött" és szűkös hejjel gazdálkodom
az irÓasztalomon, mindenképpen szükségem van az alábbi adatra. Azt nem találom sehol, hogy az IP5200-nál a felső tálca teljes kinyitásakor mennyi a max. magasság egészen a nyomtató aljától a kinyitott felső tálca legfelső pereméig? Tudom, szokatlanul hangzik a kérdés de én nem tudok utánajárni mert helyhez kötött vagyok, viszont nálam a felső magassági határ nem a csillagos ég egy adott felső polc miatt. Válaszát és segítségét előre is köszönöm. Egyáltalán ha én az első
vízszintes tálcát használnám adagolónak, hogy felülről dobja ki a papírt akkor is ki kell a felső tálcát teljesen nyitni?
Hali! Egy ISO fájlt szeretnék kiírni Cd-re és a következő ablakokat dobja fel a Nero. Ha meg eldobom és kiírom így, akkor üresnek látszik a lemez. Valamit be kellene írni a 0-k helyébe valószinű, de mit?
Ha teljesen korrekt melót akarsz, akkor goto DVD írás tapasztalatai-topik; néhány hsz-el ezelőtt nicko szépen, részletesen leírta, hogy hogyan megy ez a VirtualDub-bal...
Total Commander-el meg tudod csinálni. Fájldarabolás, majd kiválasztod mekkora méretűre akarod és már csinálja is. Ha nincs ilyen progid, akkor egy rakás helyről ingyenesen le tudod szedni ( keress rá ).
1 gigánál nagyobb fájlokat nem játszanak le az asztaliak (szabványhatár), így 1 gigáig játsza, aztán kakutty. Vágd ketté, úgy írd ki, és simán menni fog mindegyikben.
Sziasztok!Problémám a következő:Divx film írásakor amely nagyobb mint 700Mb(álltalában 1,36GIB)asztali lejátszón nem hajlandó végig játszani a filmet(a vége elött tíz perccel kikapcsol),de viszont a számítógépben végig megy?!Három készülék van itthon egy asztali lejátszó,egy házimozis,és egy hordozható,mind a három Divx-es,és mind a háromban ugyanaz a probléma.Az írással lehet baj?Néro 7-est használok,beállítási gond lehet?
Már írtam az XP-s fórumba, de lehet itt lesz meg a megoldás.
Elég nagy bajjal küzködöm. Megdöglött a HDD-m, és a mentésem pedig két olyan CD-RW lemezen van, amit az Easy CD Creatorral gyorsformáztam. Az adatok nem DirectCD-ként voltak rátéve, és a formázás is gyorsformázás volt. Azóta nem nyúltam a lemezekheu, így üresnek látja a rendszer. XP alá volna szükségem valamilyen progira, ami visszaállítja a fájlokat.
Sziasztok! Néró 6-s verzió. Azonban valószínű megtaláltam a bibit mert hiányzik a pipa a gyorsmásolásból. ahogy Írtad utánna olvastam és ténleg jobb és biztonságosabb ha bemásolja és onnan kerül írásra. A naplózást hol lehet beállítani?
Mikor a lemezt csak félig írta meg akkor gyorsmásoláson volt és 32x -seb írta. Most olyat is olvastam, hogy minimum 2x-s sebeséggel kell olvasnia mint írja .Ezt a néró beállítás menüjében találtam. Nem lehet,hogy adat elfogyás miatt lett hiányos az írás, az ujraírhatót már 10x-s sebeséggel írta és azt előtte bemásolta és jó lett. Gondolom lemezfüggő az írás sebesége. Ha butaságot véltek felfedezni a hozzászólásomban elnézést kérek de most kezdtem az írással foglalkozni és minden tanácsot szívesen fogadok.
> A végén kiírta "sikertelen írás,, Ez vajon miért van ?
Előtte is szokott kiírni dolgokat. Úgy, hogy "bepöccensz", és entert nyomsz nem tudod mire, senki nem fogja tudni megmondani, miért nem sikerült az írás. Lehet, hogy rossz volt a lemez, de az is lehet, hogy PEBKAC, vagyis monitor és szék között van a gond.
Az, hogy bemásolja imidzsbe és utána abból írja ki, nem olyan nagy baj, én is így csinálom néha, bár inkább EAC-val. Neroban az imidzsbe írást itt tudod kikapcsolni : CD-Copy - Copy options - On the fly - ezt pipáld be. Ha a forráslemezen hiba van, rontani fog.
Pioner mid az olvasó és az író is . Szinte ujjak alig írtam vele mivel eddig nem volt rá szükség de már volt használva és jó volt. Most is megírta az ujraírhatót csak azt nem tudom,hogy alapból csinálja -e a cd-kép készítést. Az az bemásolja az ideiglenes mappába,majd onnan írja meg. Eddig ez a funkció nem volt látható,csak beraktam cd-ket és teljes másolást csináltam. Most meg állandóan bemásolja. Néró expressel csináltam. Ha abban tudnál segíteni hol lehetne kikapcsolni a bemásolást jó lenne. Alapbeállításon van gondolom én , mivel ez idáig nem piszkáltam a beállításokat csak most bepöccentem és entert nyomtam de nem tudom mire. Üdv.doki
Milyen Cd/DVD íród van? Hány éves/mennyit írtak vele? Milyen lemezre? Milyen programmal? Milyen beállitások mellett?
Nagyon javaslom megkeresni az író progiban valami loggolási/naplozási lehetőséget, és azt beikszelni, hogy későbbi gikszernél lehessen látni ki, mit csinál.
Segítséget szeretnék én is kérni mint kezdő aki írni tanul. Teljes lemez másolásakor az írható lemezt csak félig írta meg ,az az a 18 zenei számból csak 9 került a lemezre. A végén kiírta "sikertelen írás,, Ez vajon miért van ? A másik ,hogy ezekután beraktam egy újraírhatót amit szintén teljes lemez másolással indítottam de először amit korábban nem csinált elkezdi csinálni az"Íráshoz cd-kép készítést,, Majd megírta a lemezt sikeresen. Minden szám rajta van. Kérdésem mit állíthattam el ,hogy most mindíg cd -kép készítéssel kezdi az írást. Mielőtt valamit elállítottam simán csak cd-k be teljes másolás és már írta is .
Sziasztok.Akövetkező lenne a kérdésem:neroval mikor aviból dvd-t konvertálok szeretném ha a feliratot ráégetné.Azt hallotam,hogy van egy pluginja erre a neronak.Esetleg tudtok-e valamit erről?