Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Mint írtam korábban aac-ben, az import menüben van az aac-t választva egy podcast minőség, ami "optimized for voice". Ez egy aac 56kpbs minőség, beszédhangok frekvenciáját emeli ki, nagyon használható. Korábban (4.9 előtt) is aac-ben tömörítettem, szöveghez elég a 32kbps is. Podcast : nem tudom vindózban hogyan lehet, macen szerintem egyszerűbb, majd jön ghost és séróból nyomja:-)
a realaudiot nem szabad konvertálni, csak meghallgatni:-) Winamp plugin van, ami lejátszik realaudiot, ugye olyan plugin is van, ami mp3ba menti az éppen hallgatott műsort, el sem tudom képzelni, mi történik, ha egyszerre használod a kettőt :-))) de a gugli a barátod, tudod:-)
Ami nekem pont elég :-) Mivel nem EU-ban vettem az ipodokat, igazság szerint az eupodban az a funkció kapott meg, hogy beállítható az is, hogy az aksi töltöttségi szintjét számokkal jelezze, a default ceruzaelem képe nem túl informatív.
Komoly előny, hogy olyan rádió műsorait szeretem hallgatni, amelyik a honlapján letölthető formában kiteszi az egész műsorát. A Magyar Rádió realaudioban ment, ott van egy kis munka a fájlokkal. Ha nem letölthető, akkor léteznek olyan programok, amikkel stream-et lehet rögzíteni, a végeredmény ua. -> konvertálni aac formátumba.
Egy plusz pirospont az itunesnak, hogy a 4.9-ben van egy előre definiált profil podcast néven, ami 56kpsb+optimized for voice (30 perc ~14MB). Régebben is aac-be konvertáltam, a telefonomra, csak ennél is rosszabb minőségben, mert a hely ugye korlátozott.
Hi! Csak azért írok, mert van egy tök jó program az ipodhoz amiről még nem olvastam a topicon, de minden eus lejátszóhoz nélkülözhetetlen. http://gopod.free-go.net/index_en.htm <-- Kiszedi az Eus hangkorlátozást. Hangosabb lesz sokkal! Like in the U.S.
Remélem még nem volt...
UI. Meghalt az iPodom...:( Motorbaleset... Nagyon rossz érzés, senkinek sem kívánom.
ahol alul szabad a dokk csatlakozo, az ember nem nagyon hord ovon dokkot :D
Nem a dokk miatt, hanem hogy tölteni/szinkronizálni tudjak vele anélkül, hog ykivenném a tokból. Láttam párat, olyasmi, mint a pda, csak kíváncsi lennék gyakorlati tapasztalatra is.
Az nekem is tetszett, de már nem adnak hozzá, és nem volt éppen olyan, amibe a 60-as belement volna. Vettem hozzá Marware Sportsuit Sleeve-t, elég egyszerű, de baromi jó a minősége (főleg az árához képest). És nagyon biztonságos, dobtam már le vele (MuzXnak majd nem említjük:-)).
en az enyemhez az Apple altal hozzaadott original tokot hasznalom, az tartja a cuccot a legszorosabban. szerintem nem nagyon talalsz olyat, ahol alul szabad a dokk csatlakozo, az ember nem nagyon hord ovon dokkot :D
Most már tényleg kell nekem egy Mac:-)) Egy nagyon kedves viszonteladó jóvoltából volt szerencsém egy GarageBand demóhoz, nagyon durva, hogy mit meg tudnék csinálni otthon, egy programmal, amit a géphez adnak (ingyen)...