A mostani állapotban (játékengedélye kiváltva) már nyilván az az ésszerű, ha még a paksi Gulyás elleni brusztolásból és faultokból is kiveszi a részét. Közben viszont gőzerővel kell keresni egy minőségibb centert, mert hogy ebből a kutyából nem lesz szalonna, az zicher. Ha nem találunk, akkor is lapát, és hajíthatjuk Tibikét a mélyvízbe. (Aztán lehet, hogy tévedek. Nem szoktam :-)
na ebben igazad van. el is felejtettem. csak a mester már olyan rég elment, hogy az elvei kezdenek kikopni. télleg, mi lehet vele? még mindig a spliti házában pihen?
Boozer nagyon gyenge. Akkorát emelkedik, hogy egy vastagabb papírt nem lehetne áthúzni a talpa alatt. Nem hiszem el, hogy ennyit Szabó Tibi ne tudna, és ő még magasabb is. Miért erőltetjük ezeket a negyedosztályú légiósokat (nemoccsó játékengedélyeket kiváltva), mikor van egy nagydarab fiatal centerünk, aki esélyt se kap? Nem kellett Góbi. Biztos volt oka a döntésnek. Gémes Lecsó szerintem logikus lett volna, talán már Beetee is belátja. :-) Viszont ezekkel a "fekastulgákkal" csak égetjük magunkat. Még azt is megértem, hogy iderepültetjük, saját szemekkel meggyőződni a tudásukról, de 1-2 edzés után játékengedélyt kiváltani pénzpocsékolás.
A meccsről: Szerencsére az ellenfél nálunk is rosszabb volt. Ami feltűnt, a rengeteg eladott labda. A Zete ellen koncentráltabban kell. Bradford mindenképpen nyereség. Bár néha agyatlannak tűnik, de azért, mert rendkívül gyorsan játszik. Mindenképpen vezér-típus, szerintem jó értelemben. A reklamálásait viszont csökkentenie kéne, mert előbb-utóbb technikai hibákkal fogják honorálni. Radovics kezdi a bírók tekintélyét is kivívni, Ő a legjobbunk. Simivel is minden rendben. Chaden látszott, hogy nem 100%-os, az okát tudtuk. Zé tényleg harcosabb volt a megszokottnál. Mindig így kéne, bravó! Dávid és Soós hasznos kiegészítőemberek. Már csak azt nem értem, hogy Hanga miért nem játszott. Tudja valaki? (A Dombesz elleni után meg azt nem értettem, hogy miért Simi fogta Englisht még akkor is, mikor az már kétszer megverte 1-1-ben.)
A hosszú cserepad csak akkor ér valamit, ha kihasználják, ld. Pécs.
Csak az a gond, hogy a vezetőség már arra is rájött, hogy extre kezdő öt plussz hosszú kispad kell a bajnoki címhez.
És papíron nekünk ez mind meg is van!
Melyik poszton gondolod, h nem vagyunk a legjobbak között a kezdő tekintetében?
Simon? - azért a sokhibájával együtt is, a legjobb magyarok közé tartozik.
Bradford? - Nem egy Spivey, de azért össze tudja szedni a pontokat, és védekezésben talán jobb is mint Jay.
Radovic? - Ne hülyéskedj már, legjobb 3as az országban ;)
Chad? - Nem a régi, és a próbajátéka óta nem csinált szenzációt, de képes rá, azt mind tudjuk, és reméljük, hogy hozni fogja magát (Hernandeznél már csak a védekezése miatt is jobb)
Z? - Ok ő szar. De hány jobb 5ös van az országban? Gulyás, 1-2 jól védekező külföldi... aztán ennyi.
padunk is nagyon erős: Nuber, Hanga, Soós, Dávid, Boozer
Jó lesz ez a csapat, playoffra összeáll, és bajnokok leszünk 8. helyről ;)
Azért ha Boozer helyett sikerülne olyan centert hozni, aki egyértelműen Z elé való a kezdőbe, akkor nyugodtabb lennék.
Ehh, Chadet ne akarjuk már elküldeni egy olyan meccs után, ahol úgy játszott, hogy lépni alig bírt. De JÁTSZOTT!
Éppen ez az, amiben az utolsó 6-7 év csapatától különbözik ez a mostani társaság, fejben és küzdeni tudásban nagyon erős.
Simi, Bradford, Borko és Chad biztos, hogy egy pillanatig sem adja fel, Soós és Dávid Geri is megy, mint a meszes. Zolinak kellene általánosítani azt a harcosságot, amit Kaposváron mutatott és akkor nagyon szép év elé nézünk.
És végre minőségi játékosaink vannak!
Ha ez a keret összeáll a rájátszásra, bármi lehet!
majd meglátjuk mit ér az extra kezdő 5-ös a rájátszásban, amikor 2-3 naponta lesznek élet-halál meccsek (elég egy kis fáradtság vagy sérülés, és game over)
A centerkérdésről csak annyit: Mclendon, Boozer, és Nuber árán könnyebben találnánk egy igazán jó centert.Remélem ha ebben a szezonban már nem is, de a következő csapat kialakításánál rájönnek a vezetők hogy teljesen felesleges a "hosszú kispad" Extra kezdő öttel bajnokságot lehet nyerni!Gazdálkodj okosan!
...arany barátom, előtted ülve ajánlgatva English barátnőjét....Neked meg egy sörös nyakonöntés a válaszod....ez biza nem szép.....ezért nyerünk ellenetek .....simán....bocs Simivel......
...az előttünk ülő fehérváriak az edzés alapján lehurrogtak, de nem sokat bizonyított a meccsen, mondjuk az első félidőben 1 percet kapott, és késöbb is csak Bencze 4. faultja után játszhatott. Az volt a benyomásom Miljkovicsnak nem kell.
Hát jan. 31.-ig mindenképpen tartsátok meg, és sokat játsszon a Paks ellen! :o)))
Szerintem -ha nem is egy Stulga- elég esetlen, és méreteiben sem felel meg a centerekkel szemben támasztott elvárásoknak. Nemtom nálatok volt-e téma a melegítés, már az alapján ezt tárgyaltuk, az előttünk ülő
Góbit nem pótolja, csak Bencze ijesztegetésére jó, bár arra a célra lehet, hogy nektek megfelel, mert rendesen tekert Zé szombaton.
Maga a meccs kellemes levezetés volt a dombóvári izgalmak után, egyszer volt talán a vége felé esélye kicsit ( -10-nél) beljebb jönni a Kaposvárnak, akkor elcseszték, egyébként sima ügy volt.
Radovics nekem továbbra is tetszik, Bradford még mindig nem önbizalomhiányos, Simon is hozta magát. McClendon eddig nem győzött meg - persze nem is engem kell -, hogy érdemes volt Hendersont elküldenetek.
A sört sajnálom, főleg, ha már kiborítom legalább valami haszna akkor is legyen, egy Alba szurkolót csak nyakon kellett volna önteni...
Látatlanban megmondom, hogy a falcos Harvey-jal jobban járnánk. Őt láttam a tévés közvetítésben, és állítólag az orosz maci felépülése után elküldik. Csak hát bahamai az ipse, Boozer meg euspanyol is.