Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nálam pont fordítva, az első két évad tiszta nevetséges volt, Governor óta lett a Walking Dead egy kellemes szórakozás - nyilván a látványt leszámítva ez komoly sorozat nem lesz soha.
Ezek a mostani logikátlanságok semmiségek ahhoz képest, amik az első évadban mentek, akkor tényleg csak azért néztem, mert mindegyik részben volt valami hülyeség, amin perceken keresztül röhögtem, például a buszos zombi hentelés, vagy a kútba esett zombi, akit ki akartak húzni, ezeket épp ésszel egyszerűen nem lehetett megmagyarázni, mintha valami paródia lett volna, pedig komolyan gondolták.
SPOILERes értékelés következik, aki esetleg még nem látta, kérem lapozzon!
Sajnos nagyot zuhant a sorozat színvonala az első 2 évad után, ez a félszezon az abszolút mélypont, legalábbis bízom benne, hogy ennél rosszabb már nem jöhet. A fertőzés vitt egy kis színt a börtönlakók életébe, ezzel együtt az első 2 részt untam. A harmadiknál már kezdett felcsillanni valami, a 4-5. kifejezetten ígéretes volt, hogy aztán jöjjön Kormi barátunk és mindent leromboljon, ami addig jó volt.
Ezt a szálat régen le kellett volni zárni a 3.évadban, és bár a mostani finálé biztosan sokaknak tetszett, szerintem az egyedüli pozitívum, hogy végre elhagyják azt a kurva börtönt. Az egyébként is gyengécske színvonalat gyermeteg megvalósítások tarkították. Kormi újdonsült nője tudja, hogy a folyón nem tudnak átkelni a járkálók, erre felül a lakókocsi tetejére és figyeli a folyót, miközben a gyereke (akit előző nap majdnem elkapott egy harapdáló) tőle kilométerekre játszik. Na persze. Governor barátunk pillanatok alatt meggyőzi a kis közösséget, hogy menjenek vele börtönt foglalni, mert az milyen jó. A tankos csávónak kinyírja a testvérét, erre az szinte a nyakába ugrik, és máris megvan a szövetség. Ez nem AMC, sokkal inkább a brazil szappanoperákat idézi. Sajnos.
Rick és Carl már rettenetesen fárasztó és zsibbasztó, a Rick-Governor párbeszédnél már csak legyintettem...
Ezzel együtt maradok a 4.évad második felére, azt gondolom, hogy a következő részeknél fog eldőlni, hogy merre is tart ez a sorozat. A börtön elhagyásával megvan minden lehetőség a javulásra, de ha marad ez a színvonal, akkor nem erőltetem tovább.
én is valahogy így vagyok vele, az első évad után nem gondoltam, hogy a második MÉG jobb lesz, sőt, ahogy kezdődött, hiányérzetem volt, de csak 1-2 részig. Aztán abszolút kedvenccé vált.
Sokkal jobb, mint a Top of the lake-az a hat rész röpkehamar elment, én meg csak ültem a stáblista felett és azt kérdeztem magamtól: mi történt? Hogy történt? Tulajdonképpen semmi nem történt... a világ leglassúbb sorozatainak egyike, de a főszereplő annyira tökéletesen átadja azt, amiről szól... el-ké-pesz-tő. Nézném még hatvan részig.
Jobban tetszett, mint az első (azzal sem volt semmi bajom), főleg azért, mert erősebbnek éreztem a Saga-Martin vonalat, ami ugye jó nekünk. Érdekes volt maga az "ügy" is, és bár elmaradt a WTF a megoldás során, nem is hiányzott, ez a sorozat jóval mélyebb annál, jóval többről szól.
Én most a Low Winter Sunt nyomom, 4 rész után tűrhető, 10/7, valami olyat olvastam, hogy a végére a főszereplő is belefáradt a forgatásba vagy a sztoryba, na majd meglátjuk.