Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2008.01.16 0 0 6329
de Kreiter marhajófej srác volt. én csíptem. emlékszem mikor egyszer panaszkodott, hogy képzeléjük el, ő itt küzd meg edz meg minden, szinte ingyen (havi 10e) és erre hoznak a nyakára egy ugyanakkora görbehátú gyereket, négyszer annyiért!!!. na ez a görbehátú volt Zé. :))
Előzmény: Törölt nick (6327)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.16 0 0 6328
Az a baj, hogy egy "hormonzavaros zsiráfból" mindenhol a világban tudnak egy gyenge közepes centert faragni - lásd Stulga vagy Boozer, csak kis hazánkban nem.
Ez nem a zsiráfokat minősíti.
Előzmény: Törölt nick (6327)
Redick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 6326

Igen..

Szép nagyra nőtt gyerek volt..

Ott van Lánczos Sanyi, aki a következő nagy Albának a vezéregyénisége lett volna.. (Legalábbis annak volt kitalálva)

Meg MiZo, aki nagyon jó keze volt, már edzésen, mert a meccsen nem nagyon ment be neki semmi..

(nála megvolt a magasság, a jó kéz, sőt még a kellő akarat is, hogy jó bedobó

legyen, mégse lett)

Meg Nunez Martin.. (Az ő példája okán féltem Hangát is)

Előzmény: Törölt nick (6325)
beetee Creative Commons License 2008.01.16 0 0 6324

Én 3-4, talán 5 meccsét láttam az utánpótlásban.

Már akkor sem hittem benne, hogy belőle az NB1/A-ban játékos lesz. Ettől a személyes benyomástól függetlenül minden tiszteletem az edzőké. Legalább megpróbálták.

Előzmény: Redick (6323)
Redick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 6323

Nem értek egyet, márhogy egyet értek, de ez most nem kivitelezhető. :-)

Szabó jelenlegi állapotában marha messze van egy 37 éves, lelassult Góbi Ricsitől is. És nincs benne meg az a keménység ami mondjuk egy Feigl Imrében megvan. Nekünk meg készen kellett egy brusztolós ember a palánk alá, jelen állapotban nincs időnk próbálgatni. Egyébként meg itt volt a lehetőség Tibi előtt, látva Bencze szenvedését, hogy kezébe vegye a sorsát. Ha az edzésen olyan kőkeményen, ellentmondást nem tűrően odatette volna magát, hogy Goran látta volna, hogy ez a gyerek jó lesz 10-15 percre, mert védekezik, kizár, pattanózik, üt vág, akkor nem hoztak volna új cserecentert. Ezzel nem azt mondom, hogy Szabó nem csinált meg mindent edzésen, amit kellet, de az a mindent elsöprő akarat (lásd megintcsak Feigl Imi) amivel lehet pótolni a hiányosságokat, nem volt meg benne. 

Így lehet, hogy ez az utolsó Albacompos szezonja.

Előzmény: Törölt nick (6322)
13bodiferi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6320
Ezt még meg kell beszélnem búzerrel, meg bredforddal
Előzmény: Redick (6319)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6319
lecsapnék rá!
Előzmény: 13bodiferi (6318)
13bodiferi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6318
Van még egy hely, úgy tudom.
Előzmény: Redick (6307)
beetee Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6317
Kíváncsi voltam ki csapja le. (Nem tévedtem)  :)))
Előzmény: AlBaPaPi (6313)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6316

Csodálkozom is, hogy nincsen Fehérváron kb. száz 8-10 év körüli fekete kölök. :-))

(Egyébként, ha jól tudom Shannon már 16 évesen apa lett in Júeszéj, ami szerény számításaim szerint azt jelenti, hogy a fia a 21-dik életévében van. Meg kéne nézni!)

Előzmény: GordonGekko (6315)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6315
ne legyé már olyan türelmetlen. Robi ugye 96ban jött hozzánk, tehát magjának első gyümölcse 97 magassában születhetett (többesszámba is átrakhatod) azaz még min 4-5 év hogy "látható" legyen az "eredmény". :))
Előzmény: Redick (6312)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6314
Te biztos több meccsen láttad.
Amit én tapasztaltam, hogy bemelegítésnél hülyére zsákolja magát. Látható, hogy élvezi, csillog a szeme meg vigyorog, aztán meccsen már nem lubickol annyira.
A Dombesz ifi minden volt, csak magas nem, de azért nem centereztük szét az agyukat.
A másik, hogy nem véletlen Hanga kapott több lehetőséget a nagyok között.
Tény, hogy tehetséges Keller is, de sokat kell még fejlődnie a felnőttekhez, - Redickkel egyetértve - főleg dobásbiztonságban.
Előzmény: Redick (6312)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6313
De mennyivel osztod? Ha kettővel, akkor csak féligazságokat tartalmaz.
Előzmény: beetee (6311)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6312

Ahhoz azért (még) nem elég jó.

PaPival nem értek egyet, szerintem "elég néger", azaz kiváló rugói vannak és nagyon atletikus. A magassága is megvan, hogy villámgyors-mozgékony 4-est játszon.

Ifimeccseken eléggé hisztis, le kellene higgadnia, mert ilyenekért a felnötteknél, csak úgy röpköd a tekó. 

Rá kellene gyúrnia a dobásra is, hogy középtávolról is veszélyes legyen.

Felkészül: Antal Szabolcs

(szóval tehetségek dolgában jól állunk és tényleg öröm, ha saját fiatalt láthatunk a csapatban, de jó lenne kinevelni már egy meghatározó, meccset eldöntő pléjert is, mondjuk olyan Shannon-félét ;-) )

Előzmény: GordonGekko (6310)
beetee Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6311

Osztom ezt az észrevételt.

Előzmény: GordonGekko (6310)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6310
Keller pedig jó lehet. de ehhez pl max a köv évet töltheti nálunk, utána mennie kellene, délre vagy nyugatra, novo mesto, bologna, valami.
Előzmény: AlBaPaPi (6309)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6309
Szabóból nem lesz Novicki, de VargaJózsi, Stulga, Boozer!!!, Czigler még lehet.

Keller nem modhatja két hét múlva Gulyásnak: Robi vigyázz, mert nemsokára megnövök!
Bár szerintem nem fog. Vele pont az a gond, mint pl. Góbival, Dávis Gerivel stb., hogy ötös centernek alacsony/súlytalan, négyesnek meg nem elég néger.
Na majd meglátjuk.
Azért a mostani keret biztatóbb, mint az év eleji.
Csak Hangáról ne feledkezzen meg a májsztró.
Előzmény: fefe22 (6308)
fefe22 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6308

Én is láttam Szabót játszani, de nekem reménytelennek tűnt :D

Szerintem Keller is lesz olyan magas, és sokkal jobb mozgású, ügyesebb gyerek. Ha fiatalt centert akarunk erőltetni, erőltessük inkább őt. Szerintem.

Előzmény: AlBaPaPi (6302)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6307

Az isteni BódiFecótól kérdezném, hogy nem-e lenne-e egy hely-e pénteken az autóban?

redmiller Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6306

Ritkán egészségesen is előfordult ilyen hiba Chadnél... Én a túlzott akarás számlájára írtam, a végén már a beleszaráséra, mikor belátta, hogy egyedül nem tud semmit sem tenni az Univerért...

Előzmény: Törölt nick (6301)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6305
pl. :)
Előzmény: Redick (6300)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6304

:-))

Ez azért erős. Sajnos a csapat még nincs abban az állapotban, hogy egy meccs után ezt mondhassuk. (Ezután a meccs után meg pláne nem)

De én hiszem, hogy lesz!

(Na ez az optimizmus!)

Előzmény: isz-akos (6303)
isz-akos Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6303

Pont annyit adtunk ki magunkból, ami a sima győzelemhez kellett. Persze lehetett volna itt is parádét rendezni meg több mint 40 ponttal nyerni mint Nyir1 ellen, de a fiúk okosak voltak és most tartalékoltak az energiával, így nem is lesz vereség Zegen, mint nyir1 után Szolnokon.

(legalábbis igy azért jobban hangzik, mint úgy h csak azért nyertünk mert a kvár még nálunk is gyengébb volt...o-p-t-i-m-i-z-m-u-s)

Előzmény: Törölt nick (6301)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6302
Biztos így volt, de ha Goran komolyan gondolta volna a fejlesztését, akkor percekre játszatta volna.
Láttam Szabó Tibit játszani, és nem tűnt reménytelennek.
A tipikus "buta" ötöscenterhez szinte csak az adottságokra van szükség, ami nála megvan: magas, nagydarab, súlyos. Támadásban elzárás, védő lassú betolása, sarkazás, ziccer, lepattanó (ha a kezébe esik), védekezésben ha beáll középre keményen, az már félsiker. Kb. ennyi.
Amire Boozert használni fogjuk (remélem találunk jobbat), Szabó is képes lenne:
Bencze helyett, pihenése alatt faultokat gyűjteni.
Előzmény: Törölt nick (6299)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6300

A vezetésre gondolsz?? ;-O

Előzmény: GordonGekko (6298)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6298
bizonyos élethelyzetekben ez kifejezetten előnyös, úgyhogy köszi a bókot. :) mit iszol?
Előzmény: AlBaPaPi (6297)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6297
Okos vagy, csak lassú. :-)
Előzmény: GordonGekko (6295)
Redick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6296
Magyar szinten Boozer is használható..
Előzmény: GordonGekko (6295)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6295
ha nem játszatjuk, sose derül ki mire képes. ha viszont nem alkalmas, mindek szívatjuk napi két edzéssel meg utazgatásokkal. szerintem amúgy magyar szinten igenis használható lenne a Tibi.
Előzmény: Törölt nick (6293)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.15 0 0 6294
"Tibike jelen állapotában szerintem hat perc alatt kipontozódna, ellenben nem tudja megfogni a labdát támadásban."

Ez feltételezés, ui. egy mp-et sem játszott ebben a bajnokságban.
Ha viszont legalább a sima meccseken - most hirtelen csak a Nyír1 elleni ugrik be, de azért még biztos volt pár - kapott volna néhány percet, plusz edzéseken többet foglalkoznának vele, már búzeri magasságokban szárnyalhatna.
Megint a logikát nem értem. Ifiből már kiöregedet ugyebár (nem mintha sok meccset láttam volna, de a Dombesz ifi elleninek az első félidejét igen), most akkor mire várunk?
Ha ott fent eldöntötték, hogy "ebből a Szabó gyerekből uccse lesz semmi", akkor adjuk kölcsön, vagy szereltessük le. Úgy nem fog fejlődni, ha illedelmesen végigüli a meccseket.

Nyilván egy minőségi centercserére szükség lenne, de nem randákra meg buzikra.
Előzmény: Törölt nick (6293)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!