(Mielőtt a Youtube kitalálta volna ezt az elcseszett új kinézetet, még könnyen megtalálhatóak voltak a felhasználók kedvenc videói (Favorites), most már Sherlock Holmes sem lenne képes kibogarászni ezeket az új egyen-skin alatt...)
A tragikus sorsú Ian Curtis magánéleti problémáit az "Elfújta a szél" szerelmespárjával megjeleníteni elég merész ötletnek tűnik, de valaki megpróbálta, és valamennyire mégis működik... vagy inkább fordítva, kicsit új jelentést ad a filmjeleneteknek...?
Nerina egyszál zongorás feldolgozása nekem jobban tetszik, mint az eredeti verzió, de ezzel a Joy Division fanok már nem egészen így vannak. :)
Nerina Pallot - Love Will Tear Us Apart (Music/lyrics: Joy Division/Ian Curtis)
Szeretem ezt a dalt, eddig talán ez az egyetlen dala Emma-Lee Moss-nak, (művésznevén a kicsit ironikus hangzású Emmy The Great-nek) amelyik tényleg tetszik. De a videó az annyira naívan amatőr munka, ötletes, de látszik benne az amatőr erőlködés... talán ez is volt a szándék, talán csak teljesen kezdők voltak még, talán valami iskolai project volt...?
De a dal jó, a Leonard Cohen Hallelujah utalással, és mindennel.
"óóó, régi motoros vagyok ám én, hetedik-nyolcadikban arra ráztuk az ócsófarmeres seggünket ;-)))" - írod...
Hááát...
Én nem táncoltam soha a Big in Japanra, nem is fogok, csak meghallgatom néha-néha...
(Gondolom, a "seggrázás" a te szótáradban is táncot jelent)...
Ahogy írod, ez tényleg egy régi szám, lassú is, kicsit uncsi is...
Azért meg lehet hallgatni úgy kb. félévente egyszer... :)
Az ócsófarmeres emlékeidet valszeg azért osztod meg másokkal, mert ez lényeges momentum az életedben...
Hetedikes vagy nyolcadikos nyilván nem tegnap voltál, remélhetőleg azóta már tellik arra, hogy drágább gatyókában rázd azt a bizonyos testrészedet... :D
Ha nem, nézz körül: sok lehetőség adott egy olyan világban, amelyikben egy Földre szállt Isten irányítgatja az embereket...
Sokan vannak, akik nem tudják kihasználni a lehetőségeiket, ők beérik azzal, hogy mondjuk megrángatják egy oroszlán bajuszát...