A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de eltűnt a szemem elől ez a hozzászólás kicsit. :) Magyarország térképed van tom-tom alá??? Mert a hivatalos honlapon ausztriánál vége a világnak.
Ez egy 1995-ös R1100GS. Egy Texas-i emberé (Hank), aki 256737 mérföldet (413178km) tett meg vele anélkül, hogy a motorhoz komolyabban hozzá kellett volna nyúlni.
Azt írják még a story-hoz, hogyha útközben lennének megállóhelyek ahol kávézni lehetne, Hank megtehette volna a holdra az utat.
Kikerestem a föld-hold távolságokat:
Legkisebb földtávolság (perigeum) = 356 000 km Legnagyobb földtávolság (apogeum) = 407 000 km Közepes földtávolság 60,268 Föld-sugár = 384 400 km
Ez egy 1995-ös R1100GS. Egy Texas-i emberé (Hank), aki 256737 mérföldet (413178km) tett meg vele anélkül, hogy a motorhoz komolyabban hozzá kellett volna nyúlni.
Azt írják még a story-hoz, hogyha útközben lennének megállóhelyek ahol kávézni lehetne, Hank megtehette volna a holdra az utat.
Kikerestem a föld-hold távolságokat:
Legkisebb földtávolság (perigeum) = 356 000 km Legnagyobb földtávolság (apogeum) = 407 000 km Közepes földtávolság 60,268 Föld-sugár = 384 400 km
Szerintem ezek a motorok nagyon hasonló fogyasztással bírhatnak,ami ezekszerint nem is olyan kevés.A gyári adatok akkor ezekszerint kicsit kozmetikázva vannak.
Min a két modellnek 5 liter alatt van 90-es tartósnál a fogyasztása...gépkönyv szerint.
Sajna még van vagy két-három hónap,mig ki tudom próbálni a dolgot élesben,addig nem sok benzin fog fogyni az tuti.
Nekem az a tapasztalatom, hogy 110-es tempóig 6.5 körül fogyaszt, de ha autópályán mész 140-160-as tempóval, akkor megeszi a 8 litert. Bár az enyém nem burkolt, így ennél a tempónál küzd már a széllel.