Nem szép dolog szegény emberen viccelődni... :(( Csak 7 (!!!) eladott labdája volt huszonperc alatt...
Én a magam részéről azt szeretném, ha Kámán, Gáspár, Baki, Simon, Tóth, Keresztes játszanának sokat, ezt a csapatot "érzem", ezeket a kuyaütő Gay-Bassette-egyéb szerencsétlenségeket nemigen... :(((((
Az előző 2 évben szinte biztos voltam a hazai győzelmünkben, ez most sajna nem mondható el. :( Azért persze győzni fogunk, HAJRÁ ZTE!!! Kámi for 40/24!! :)))))
Ez igaz,ebben az évben voltatok annyain nagyjából.De beszélhetnénk azért a többi,és előző évekről... Mondjuk az nem lenne rossz,hogy aki megy holnap,az esetleg szurkolna is!Ráférne a csapatra!
Azért az nem lenne hátrány,ha megnéznéd,hogy azt a hozzászólást mire írtam...Mert az a válasz nem a holnapi meccsre vonatkozott.De nem érdekes amúgy...
Gyertek csak holnap meg hozzátok el a kengurutokat is azzal is eggyel többen lesztek!!Ti még hazai pályán is gyengén szurkoltok nem hogy idegenbe.Ott a sarokban hazai pályan max tizen vagytok a többi nézö meg bamlasz néz mint jenö a moziba!!
sztem kb annyian leszünk, mint ahányan ti voltatok tavaly szfváron ősszel. Vagy egy kicsit többen...(legalábbis ha a kvári létszámból következtetek...igaz az szombaton volt és nem pénteken)