Azért az, hogy Forrai ZTE-bíró lenne, több, mint nevetséges - volt tiltólistán is, amíg ez a rendszer működött a Play-Off-ban, s legalább 5-6 meccsünket ő vette el.
Én NEM láttam a meccset, de hogy Forrai szándékosan segítené a ZTE-t, az akkora non-sense, hogy ilyet még nem is hallottam. Bárkit mondhattatok volna az egész bírói karból, csak őt nem. Igazi közellenség volt és lesz mindig.
Mellesleg egy rossz bíró, akinek évek óta nem lehetne keresnivalója pályákon.
S hogy miért cserélték le, már ha volt ilyen!? Mondjuk időjárástól tartva, hisz Szombathelyről bármikor meg leeht tenni az 50 km-t.
Nem értem a Bradford büntetői című fejezetet, 2-őt dobhatott, az elsőt visszafújták és így újra kellett 2-szer dobnia. DE BEDOBTA MIND A HÁRMAT! Jelentősége a visszafújásnak akkor lett volna, ha utána valamelyiket kihagyja.
ezt nem vitatom, de az első dobása után a pontot az eredményjelzőn hozzáadták a mi pontjainkhoz. Dobás előtt 90-87 volt. Az első dobás után 90-88. Majd a második sikeres dobás (ami a megismételt első volt) után elkezdett reklamálni az edzőtök hiszen azzal 90-89 lett volna és még következett egy dobás. Ekkor kiment a bíró és 90-88 ról 90-87re modósult az eredmény jött a második (a megismételt) dobás 90-88 és jött a harmadik (a tulajdonképpeni második) kísérlet ami nem ért gyűrűt...
fogalmam sincs h mikor és mit mondott. H őszinte legyek ott ültem a kispadunk mögött 7-8 méterre de nekem nem tünt fel h Ádi bármikor is beszólt volna. Talán ha történt ilyen akkor az öltözőben történhetett. Persze az is lehet h kint történt pl egy időkérésnél, csak mondjuk épp Radovics állapotának figyelésével voltam elfoglalva.
Gondolom Sporttárs infója elég megbizható, és elméletben el is tudom képzelni ezt egy fiatal, extra teljesítményre képes játékosról. Csak akkor gyorsan meg kell fékezni. De legalább van benne vagányság, ami nem rossz, csak tudnia kell hol a határ.
Amúgy ki volt az a szürkés-barnás öltönyös emberke aki leszaladt NAgy G mellől Simont megnyugtatni amikor a kipontozódása után percekig őt szidta a közönség és ő meg felállva tapsolta a zegieket?
Akkor nem egy meccsett néztünk.... Mivel az első dobásra nem kapta meg a végleges engedélyt a bíróktól, Maus nekiállt a labdaodaadás közben reklamálni, hogy nem a bemutatott 2, hanem 3 dobás lenne.... A bíró keze még nem volt fennt, hogy mehet a dobás...., sőt le is intette Bradfordot, hogy várjon... MATUS miatt... tehát az nem kisérlet... Szó nem volt 3 dobásról!!!! Sima mezőnyfalt volt előtte, nem dobás közbeni....
de ige, újra dobatták vele. Be is paráztatok, mert először az eredményjelzőn hozzá is adták az eredményhez az első értékesített büntetőt így miután még 2 dobással jött elméletileg ki is egyenlíthettünk volna. Ekkor az edzőtök kezdett el reklamálni majd kibatyogott a sporttárs (nem a "mienk") törölték az első pontot és utána kezdődött minden előlről.
Lehet h tegnap a bírók miatt nem volt esélyünk nyerni, de én nem csak a bírókban látom a hibát. Kizárt h az összes pár pontos vereségünk a bírók miatt legyen. Sajnos testközelből látthattuk a vendégtáborból, h mennyire tanácstalan volt Goran. Egy csomószor Matusnak kellett felpattannia a kispadról és dirigálnia, miközben Goran csak nézett maga elé szótlanul...
Ez persze egyáltalán nem jogosítja fel Hangát h fellázadjon az edzője ellen. Én szurkoló vagyok én azt mondok az edzőre ami nekem jól esik, max csak sporttárs írhat vmi cifrát nekem, de egészen más dolog ha egy profi játékos ad hangot negativ véleményének. (netán vmi köze lenne ennek a beszólásnak ahhoz h pl Kváron 1 percet sem játszott?)
AZért "kellett" vesztenetek, mert a ZETE jobban akarta a győzelmet... És volt a ZETÉ-ben egy Miskovics, akkor jókor prudukált extraklasszis teljesítményt és volt két magyar, a 18 (!!!) éves TÓTH ÁDÁM* és GÁSPÁR DÁVID, akik "meghaltak" a pályán a győzelemért.... és a harmadik magyar, KÁMÁN TOMI, aki 15 perc kispadozás után pihent fejjel és kézzel dobott 4 perc alatt 10 pontot nektek....
* Az Alba centerei nem sok sót ettek meg Tóth Á. mellett.... Óriási védekezett és csak faltokkal tudtátok tartani....
A bírókra fogni pofátlanság**.... Rosszul fújtak ez tény, de oda-vissza tévedtek....
(Vagy Ti fehérváron ahhoz vagytok szokva, hogy a bíróknak kötelessége a javatokra tévedni??? )
Bradforddal nem dobatta újra az első dobást... Ráadásul a reklamáció Matustól jött, hogy szerinte 3 dobás járna, mert a félpályánál szabálytalankodtak Bradford ellen... Teljesen alaptalan volt, ugyanis Bradford éppen labdát vezetett.... Abból meg nehezen lehet dobást imitálni is... A második kisérlete meg nem érte el a gyűrűt, (lepattanót akart elérni) így joggal jöhetett a ZETE....
Ráadásul tényleg Miskovicsot faultolták a technikai előtt, ott is minden rendben volt.
talán meg kellene kérdezni egyesek nagy "szerelmét", a kedves szövetségi kapitány urat, hogy miért volt játékvezető váltás a meccs előtt és miért éppen forrai került be a képbe (és azt is, hogy miért kellett veszítenünk).
és mielőtt az ivko-fanok azt gondolnák, hogy paranoiás vagyok, biztosíthatom őket, hogy nem. sajnos ez ma a magyar kosárlabda és ilyen egyének irányítják.
Azaz, tényleg Nelson volt. Mostmár emlékszem amikor az egész csarnok zengett a "Fuck you Nelson, fuck you"-tól:-))
Az biztos, hogy nem semmi játékos volt. Régen azért még megvolt a körítése a kosárlabdának, voltak itt olyan légiósok akikre több év múlva is emlékszik az ember. Mára eléggé felhigult a társaság, nálunk is az utóbbi évek legemlékezetesebb légiósa arról marad emlékezetes mindörökre, h egyik napról a másikra köddé vált...(pedig arról is emlékezetes maradhatott volna, h a valaha volt legjobb Magyarországon játszó légiós talán ő volt)
Miért manapság nem Simi nálatok az Isten? Tegnap is az ő nevétől volt hangos a zalaegerszegi városi sportcsarnok...
Nelson Lawrence-re gondolsz. Nagyon nagy arc volt. :))) Azt hiszem az volt az év, amikor a negyeddöntőben (8. vs. 1.) az akkor még nagy Alba ellen 2-1-re vezettünk (Heinrich Robi volt az edzőnk) - de aztán a 4-en hazai pályán elbuktunk. Ekkor történt az eset.
Dávid Kornél, Shannon, Karner, aztán az a hatalmas melák néger center, meg volt egy fehér amcsi erőcsatárotok (W...)... ő vert meg minket, mert ment a variálás, hogy melyik légiós maradjon ki, aztán Farkas Sanyi őt tette be azt hiszem Karner helyett. Legalábbis így emlékszem. :)) Hú de régen volt. Akkor még Simon Balázs volt az isten Egerszegen. :))))))))
zeg és az m7-es között akkora köd volt h 40-nel tudtunk gurulni, elég félelmetes volt, hál isten egy ba***ott nagy hatalmas teherautó ment elöttünk sárga villogóval aminek a csúcssebessége 45 km/h így szép kényelmesen csak a sárga villogót kellett követni:-))
aztán a sztrádán már normálisabb volt a helyzet, csak szfvár környékén volt megint ködös...
Maximálisan egyetértek, remélem Nuber kap lehetőséget a Paks ellen, és élni is fog az "ölébe pottyant" lehetőséggel. Védekezésben ráadásul sztem jobb is mint Simi, és valóban nem mindegy h a meccs vége felé közeledve mennyi pihenő ideje volt Siminek. Ráadásul akkor a faultokban is osztoznának...szóval mindenképp támogatom ezt az elképzelést.
A vesztes meccsnél engem jobban érdekel, hogy milyen lépéseket terveznek a vezetők játékosügyben.
Radovics kiesett, Boozer édes kevés, arra amit nyújt Dávid Geri is bőven elég.
Centerposztra én továbbra is keresném a megfelelő megoldást, Boozer mehetne amerre lát.
Borko helyére viszont nem hoznék új bedobót, hanem visszatenném Nubert a keretbe, így Simon is többet pihenhetne a meccseken. Radovics helyett meg vállalhatna 20-20 percet Soós és Hanga. Egy hónapra felesleges lenne új bedobót hozni. Ők ketten ráadásul a játék különböző területein jók, így amelyikre a csapatnak nagyobb szüksége lenne, az játszana többet.
Sőt, bevethető még az alacsonyabb szerkezetű Nuber, Simon, Bradford hármas is.
Így a fiatalok is fejlődnének és sokat játszhatnának, amíg Borko vissza nem tér.
(Eldől az is, hogy a vezetőink mennyire bíznak a saját nevelésű fiatalokban.)
"A zalaegerszegi közönség nagy része úgy érzi, hogy nektek fújtak a bírók."
Én meg úgy érzem, h a zalaegerszegi közönség egy része (nem feltétlenül a nagyobbik) undorító csürhe módjára viselkedett. Mikor fordult elő szfváron, hogy a fehérvári közönségből akár csak 1 vagy 2 ember is szidta volna a TI játékosaitokat vagy akár csak egyet is közülük? Emlékszel ilyesmire???
(na jó talán 5-6 éve vagy még régebben, ha jól rémlik volt egy fekátok, akit kiállított a bíró, majd dühében akkorát rúgott a lasztiba, amekkorát én még embertől nem láttam kosárlabdába rúgni...nem ugrik be a neve, de mintha ő megkapta volna a magáét)