Keresés

Részletes keresés

Redick Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6432
Na, örülök, hogy rendben hazaértetek. Köd volt?
Előzmény: isz-akos (6431)
isz-akos Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6431

Maximálisan egyetértek, remélem Nuber kap lehetőséget a Paks ellen, és élni is fog az "ölébe  pottyant" lehetőséggel. Védekezésben ráadásul sztem jobb is mint Simi, és valóban nem mindegy h a meccs vége felé közeledve mennyi pihenő ideje volt Siminek. Ráadásul akkor a faultokban is osztoznának...szóval mindenképp támogatom ezt az elképzelést.

Előzmény: Redick (6430)
Redick Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6430

A vesztes meccsnél engem jobban érdekel, hogy milyen lépéseket terveznek a vezetők játékosügyben.

Radovics kiesett, Boozer édes kevés, arra amit nyújt Dávid Geri is bőven elég.

Centerposztra én továbbra is keresném a megfelelő megoldást, Boozer mehetne amerre lát.

Borko helyére viszont nem hoznék új bedobót, hanem visszatenném Nubert a keretbe, így Simon is többet pihenhetne a meccseken. Radovics helyett meg vállalhatna 20-20 percet Soós és Hanga. Egy hónapra felesleges lenne új bedobót hozni. Ők ketten ráadásul a játék különböző területein jók, így amelyikre a csapatnak nagyobb szüksége lenne, az játszana többet.

Sőt, bevethető még az alacsonyabb szerkezetű Nuber, Simon, Bradford hármas is.

Így a fiatalok is fejlődnének és sokat játszhatnának, amíg Borko vissza nem tér.

(Eldől az is, hogy a vezetőink mennyire bíznak a saját nevelésű fiatalokban.)

isz-akos Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6429

"A zalaegerszegi közönség nagy része úgy érzi, hogy nektek fújtak a bírók."

Én meg úgy érzem, h a zalaegerszegi közönség egy része (nem feltétlenül a nagyobbik) undorító csürhe módjára viselkedett. Mikor fordult elő szfváron, hogy a fehérvári közönségből akár csak 1 vagy 2 ember is szidta volna a TI játékosaitokat vagy akár csak egyet is közülük? Emlékszel ilyesmire???

(na jó talán 5-6 éve vagy még régebben, ha jól rémlik volt egy fekátok, akit kiállított a bíró, majd dühében akkorát rúgott a lasztiba, amekkorát én még embertől nem láttam kosárlabdába rúgni...nem ugrik be a neve, de mintha ő megkapta volna a magáét)

Előzmény: oltarc (6426)
KámánMVP Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6428
Most komolyan, ennyire kibuktál? Tele volt bírói tévedésekkel a meccs (lassan sajnos: melyik nem?), de hogy CSALÁS? Ez azért erős... Amit TUDSZ... Hm.
Előzmény: Törölt nick (6425)
KámánMVP Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6427
Sajnos most az a tipikus eset történt, hogy éppen azt a meccset láttad, ami aztán tovább erősíti a prekoncepciódat. :))
Ez harmincakárhány percig Kámi leggyengébb meccse volt a szezonban, nem is nagyon látszott (hiányzott), amikor hosszú percekig pályán sem volt (ez egyébként sajna egész szezonben szinte az egész csapatra elmondható...), utóbbi időkben voltak bizony ilyesmi gyengébb produkciók. Nem is igen értem, értjük. DE: még ILYENKOR IS, ha azt kérdezik, kinél legyen a labda az utolsó öt percben, sorsdöntő lélektani helyzetben, mondjuk egy jó triplalehetőségnél: habozás nélkül Kámit mondanám! Semmiképpen nem Walters-t, nem Gay-t (ggggggggrrrrrrrr), de még csak nem is Gáspárt vagy Miskovicsot. Kámi. Ezerszer bedobta már, tudjuk, hogy bedobja, megint bedobta.
Oké, persze: gyenge csapat vagyunk.
Egyébként idén is volt sok meccse, mikor ő volt a legjobbunk, ráadásul igazi VEZÉR volt, ha éppen 2-3 olyan meccset fogtál volna ki, és nem 1 ilyet, más lenne az ábra.
Egyébként, amit az utóbbi hetekben nem nagyon értek, mintha kissé passzív lenne támadásban, látványosan NEM DOBJA EL a tiszta helyzeteket sem (!), továbbpasszol, néha labdát sem nagyon kap, kissé kivonja magát, szóval ez nekem sem tetszik, nem nagyon értek hozzá, mi az oka.

Ezt a "csalás"-os dolgot meg kicsit erősnek érzem, tényleg nagyon zaklatott meccs volt, de a bírók inkább fogalmatlanok voltak, meglehetősen következetlenül összevissza fújtak, de ahogy nisavic is írja, mi vagy 1 tucat ilyen meccset buktunk el, most egyet nyertünk. Ez van. :(
A végén, ha jól emlékszem, Bradfordot szerelte Gáspár az oldalvonalnál, utána maradt kb. 15 mp/8 mp támadóidő, és szerintem nem ért gyűrűt a labda, ezért nem adták meg Chad putbackjét. Még az is lehet, hogy nem így volt, nem emlékszem minden részletre, meg hát ezeknél a bíróknál sosem tudni. DE azt hiszem, még mindig erősen negatívban vagyunk szerencsében... :((

Egyébként igen, persze hogy jól jártunk Kámival.
Előzmény: Törölt nick (6415)
oltarc Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6426
Néhány felvetésedre engedj meg néhány reakciót:
1. A statisztikából az ordas csalás nem igazán jön ki.
2. Bencze az ominnózus zárásnál kitette a seggét - nem kicsit nagyon - és Gáspár Dávid - aki nem igazán a (rá-)megjátszások embere - elhagyta a földet és padlót fogott. Hatalmas fault volt.
3. Szerintem Radoviccsal sem nyertetek volna.
4. Egyedi eseteket, mint mikor Gáspár az orrom előtt teljesen szabályosan elütötte a labdát vezető Bradford keze alól és fault lett, még jópárat fel lehetne hozni mindkét oldalon. (Rafi 3.4. faultja stb.)
A zalaegerszegi közönség nagy része úgy érzi, hogy nektek fújtak a bírók.
Én úgy gondolom, hogy mindkét oldalra tévedtek, szokványos játékvezetés volt.
Szép napot!
Előzmény: Törölt nick (6414)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6424
Nem volt időn belüli... Ugyanis az első dobás nem ért gyűrűt, tehát nem indult újra a 24 mp.....

Meg örüljetek neki, hogy Simont a kipontozódása után nem állították ki..... És Matusnak is járt volna minimum egy technikai, azért, amit a zsűriasztal körül művelt...
Előzmény: sarkat5 (6419)
Redick Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6423
Na, megint kiszabadult ez a gyengeelméjű idióta.
Előzmény: R Bell (6402)
belfera Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6422
Na, álljon meg a menet - már rég nem bírok annyit inni, mint kiscserkész koromban.
Előzmény: backdrive2 (6413)
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6420
ja! és nagyon remélem, hogy tényleg nem csak fontolgatjuk, hanem meg is óvjuk a meccset.
Előzmény: sarkat5 (6419)
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6419

most olvasom a hírlapban, hogy megóvtuk azzal, hogy mínusz egynél a szabályos, időn bőven belüli kosarunkat nem adták meg.

jó lenne egyszer egy ilyennel kiharcolni az igazat... de gondolom, a felvételen minden látszani fog, csak az idő nem...

nisavic Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6418
bocs' a helyesírási hibákért
Előzmény: nisavic (6417)
nisavic Creative Commons License 2008.01.19 0 0 6417

Az ifei szezonban minimum 5-ször kaptunk ki így (mondom ezt félspiccesen, de lehetvan ez több is), úgyhogy tudom milyen ez az érzés. De minden vereség mögött meg van a csapat balf#szsága, úgyhogy kár lenne erre fogni. Csak erre akartam célozni.

Mi most egy hétig életben maradtunk, de pl. légós-ügyben nem hinnám hogy előrébb jutottunk, most sem Walters vagy Gay döntött, sajnos.

Sajnos az idei szezonra, de egy bravó az alapokra.

Üdv.!

Hajrá ZTE!

Előzmény: Törölt nick (6414)
backdrive2 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6413

Na ezt az üveget én is állom:)

Előzmény: belfera (6410)
isz-akos Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6412

Még egy ilyen gusztustalan undorító szurkolótábort nem láttam kosármeccsen mint a zegiek (egy része) pedig voltam Körmenden és Szolnokon is párszor, de amit ma a zegerszegiek műveltek az mindent alulmúlt. Az egy dolog h a 40 perc során egyetlenegyszer nem hangzott el a szájukból h "hajrá ZTE" vagy ilyesmi... de hogy a kokszos-boxos-aranynyakláncos helyi vajda képes átjönni a szemközti szektorból hozzánk majd megindulni Simi felé...na ez már mindennek a teteje.

A meccsről néhány gondolat:

Végig partiban voltunk annak ellenére h a legjobb játékosunkat már  az elején elveszítettük és a hazai pálya is igen csak lejtett. A mai volt az első olyan vereség, amikor egyetlen játékosunkról sem tudok 1 rossz szót sem mondani. MIndenki hajtott, küzdött oda tette magát. Bradford a végén majdnem csodát tett.

Egyedül az edzővel nem vagyok kibékülve. Egyszerűen nem tud meccselni. Adott egy nagyon jó alapanyag, és még így is nyerni kellett volna, h Radovics kiesett.

NEm lehet állandóan csak a játékosok hibája, ha az éles pár pont különbségű meccseket sorra elveszítjük. (akár itthon akár idegenben) Egyszerűen nem tud a mester mit kezdeni a kiélezett végjátékokkal. Az meg egyszerűen vicc, h a 3/4-ben amikor elkezdte zsinórban szorni a triplákat a ZTE egyszer kért csak időt a mester, 24 msp-vel a negyed vége előtt. Az h nem kért percekkel korábban időt, amikor látta h minden tripla kísérlet süllyedt a túloldalon, számomra azt jelenti, h tanácstalan volt. ÉS ez nagyon nagy baj.

Az is baj, h Siminek kellett bevállalnia a technikait, ami aztán láthatóan felpörgette a játékosokat. Véleményem szerint ezt a felpörgető technikait már korábban kellett volna kiharcolni és nem a CSK-nak hanem az edzőnek. Lehet ezzel vitatkozni, de látszott, h utána teljesen más fokozaton pörgött a csapat.

A bírók annyit nem érdemelnek, h külön megemlítsem őket.

Még annyit, h Simi egész jól türte azt az undorító, szavakkal ki nem fejezhető szidalomcsokrot amit a kedves barátságos zegi szurkerek ráeresztettek. Dávid Kornél óta nem volt ilyen játékosunk, akit ennyire keményen szidtak volna.

Na most ilyenkor mi lesz, ha Radovic (ne adja Isten) több hétre kidől? NUber kibújhat a melegítőjéből? Remélem Boozer nem marad a próbajáték után...engem nem győzött meg, úgyhogy mehet Isten hírével.

KámánMVP Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6411
Már hogy ne sikerült volna.

Megynyerte a meccset. :)))))))))))
Előzmény: Törölt nick (6399)
belfera Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6410
Na, aratuval már fogadtam egy üveg piában, hogy előttük végzünk, most megteszem veled is.
Előzmény: Törölt nick (6408)
Boomer76 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6409

Sziasztok!

Végre hazaértünk egerszegről.

Elég szar meccs volt végig vezetett az ellen, bár egy kis szerencsével simán hozhattuk volna! A legnagyobb szívfájdalmam Borko sérülése! Ha valakinek van friss információja róla, ossza meg velünk. Rossz sejtelmem van sajnos...a térdében valami sajnos nagyon úgy tűnik, hogy szakadt.

A meccsről: a ZTE szúrkolótábor aljas módon találta meg Simit, sőt egy öklömnyi vastag arany nyakláncos laza gyerek még neki is akart menni... a biztonságisok fogták meg. A bírói hármas egy nagy szar volt, nemegyszer megállították a játékot és hosszasan tanácskoztak, hogy most akkor mit is kellene ítélni.

Chad továbbra is gyengélkedik, de küzdött, Soós ma nagyot játszott, bár statot még nem néztem. Cory is jó volt, ha egy kicsit jobban védekezünk Miskovicson és Borko nem sérül meg, akkor a kaposvárinál könnyebb győzelem lehetett volna a vége, mert a ZTE marha gyenge csapat!

Szar meccs volt, de lépjünk túl rajta és imádkozzunk Borko mielőbbi gyógyulásáért.

Boozer ma is hozta magát - kb. 2 eladott labda, 4 pont, 4 fault - ennyit tud, nem várhatunk csodát tőle.

Z küzdött, akart így Ő is összeszedett egy sérülést. Talán az álla repedt fel, mindenesetre cserét kért és a helyi dokival eltűnt az öltözőben.

Ádi nem sok időt töltött a pályán, de akkor védekezhetett volna egy kicsit harapósabban!!

ZTE: Kálmán gyenge volt, bár 1-2 hármast eleresztett. Gáspár: mikor itt volt kedveltem -bár nem vagyok buzi-, de sokat romlot a szememben. Ütött vágott, tisztátalanul játszott! Összegezve: alattomosabban játszottak, mint az olajosok.

Ennyi! Jó éjszakát! Csá!

Ui.: NG, vagy Halm Roli igazán odamehetett volna Borkóhoz, hogy "Öreg mi van veled?", de semmi. Talán az öltözőben...talán...de nem hiszem igazán.

Hajrá Albacomp!

nagybab Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6407
Az hogy ki mennyit keres igazán nem a te dolgod....és 2 millió? És hozzátenném hogy "HA" keres is valaki annyit, és elküldik attol abbol még nem lesz játszótér...a játszóteret nem lehet leírni mint költséget..
Előzmény: R Bell (6406)
R Bell Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6406

Hozzászólások (5 db)

5 - 1

enter

2008-01-18 22:30:13   #5

Kedves Nemzeti Sport!Egyszer erről is írhatnának hogy milyen sok pénzt ölnek a fehérvári kosárlabdába és semmi eredménye.Kár hogy ezt nem verik nagy dobra,akkor talán összekapnák magukat a srácok.

enter

2008-01-18 22:28:36   #4

Sajnos az Albacompnál gondok vannak.Több játékos milliókért játszik havonta.Egyes játékosok 2 milliót kaszálnak havonta és ezt adják a pályán.Fehérváron van pénz a sportra,de nem ilyen szánalmas eredményekre.Akkor épüljön orvosi rendelő vagy új játszótér

belfera Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6405
Köcsögkody!
Előzmény: Törölt nick (6404)
Pistons Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6403
már bocsi de ez a búzőr gyerek mit keres nálatok? hát nem a nevétöl lesz hangos a hazai kosaras szakma, már bocs. CB elég jó játkos ahhoz h ilyenek müveljen a végén.De sztem nem 1-1-ezö játékos, de mindamellett elég jo.A ZTE-ben szerintem Kámán uccso 10 pontja pont akkor kellett amikor kellet a ZTE-nek.Radovic sérülése miatt tényleg máshogyan alakult a találkozó, ezt aláírom.De - már bocsi - az Albának ilyen kerettel máshol kellene tartania.Az utóbbi idök - szerintem - egyik legerösebb Alba kerete a jelenlegi.Mondjuk speciel az edzö személyét nem értem fehérváron...ha jol tudom nem nagyon sikerült még például zonáznotok...Meg ahogy hallom, nem nagyon tüzeli az embereket...
Előzmény: nisavic (6401)
R Bell Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6402
SIMON A KURVA ANYÁÁÁD!!ILYEN GUSZTUSTALAN JÁTÉKOST MÉG NEM LÁTTAM.MÁR A MECCS ELÖTT SIMOGATTA FOGDOSTA A BIROKAT PACSIZOTT VELÜK UTÁNNA MEG FOLYAMATOSSAN REKLAMÁLT.GUSZTUSTALANABB MÁR MINT A KÁLMÁN LACIKA!!
nisavic Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6401
nincs "ha" a sportban
Előzmény: Törölt nick (6399)
Cacibanuscas Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6400
Utólag könnyű okosnak lenni. Szvsz nyasgem.
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6398

ma pl. nem ezt mondta... hanem, hogy forraival az élen összevissza fújnak.

azért az a meg nem adott chad-kosár a végén (asszem 4 mp-vel a vége előtt), egy pontos zegi vezetésnél érdekelne.

Előzmény: nisavic (6397)
nisavic Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6397
Hallgatva Edét minden elvesztett meccs a bírók sara...
Előzmény: albatis (6396)
albatis Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6396
Gratula a csapatnak, asszem nem rajtuk múlott legalábbis halgatva Edét.Na meg hiányzott Radovics!
sarkat5 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6395
mit művel már a végén!!!
Előzmény: sarkat5 (6394)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!