AIC-n fussunk már össze akkor mi is, ti bubingák! Mellesleg veszi a fene meg a gitárodat! Méghogy karcmentes! Az orrom előtt tapostad a retkes strandpapucsoddal! :)))))
Még semmit.Egy másik Fender Showmastert is akarok venni, bubinga top-osat.Amúgy idefigyelj bazmeg!!!8-án és 9-én megyünk Migivel pestre az AIC koncertre, aztán maradunk egy két napot lelazulni...Szóval ha nem találkozunk akkor, picsán foglak rugni, érted???
Na, ide is bAszúrom!!! Eladó egy Squier Stagemaster gitár.Full fekete hibátlan karcmentes állapotban 60 ropiért, valamint egy Fender (USA) Atomic II Humbucker pickup 13 ropiért(2 hónapos). érdeklődni(alkudni) itt lehet:atea@freemail.hu
Most jutott eszembe! Te most 3 hétig nem is tucc rejszolni ;-)) !
Kérünk önként jelentkező hölgyeket (lehetőleg a 9-60 éves intervallumon kívül), akik segítenek Miginek a felelőségteljes munkakörében felhalmozódó feszültségek levezetésében.
Lenyúlták az egyetlen poénomat! Húhh, múltkor megtaláltam pár kalandlapomat, meg jegyzeteket, hogy a labirintus hogy néz ki! Nagyon megmosolyogtam. Én becsülettel végigkockáztam a csatákat, hiába jött a szörny Erő: 12, Életerő: 15-tel! Ellenben az összes lehetőséget előreolvastam... akkoriban még nem tudtam, hogy a sorfolytonosan reprezentált gráfban én előretekintő heurisztikájú szélességi bejárást alkalmaztam!
Asszem tetszeni fog a film, már a 10. percben vérengzés, utána egy túlélő csaj könyörög a jófiúk bandájának - akik másnap arra járnak megölni a túlélőket mielőtt vámpírrá válnának -, hogy őt ne öljék meg, Rayne nem is vámpír, keresztet viselt a nyakában - mire az egyik harcos nő leszúrja a csajt.
Apropó gátmetszés! Megnézhetnénk valamikor a Bloodrayne-filmet, abban szabdalnak rendesen, folyik a vér, ahogy kell. Persze átlagos horror, de a Penge meg átlagon aluli, szóval ezt nézni kell, és élvezni, ahogy ölnek (nőket is!!).
Először is elnézést kérnék, hogy ennyi ideig nem írtam semmit, de kicsit zavarosak voltak a dolgaim manapság, hehehe...
Szóval.:
Fafara:Ti tudjátok ki írjon róla...Szerintem az, akinek tetszik:-)
Nine:Pénteken koncertünk van Szentesen.Oda például eltolhatnád a pofádat, bémeg!
Csüri:Köszi szépen, aztán menni kéne má Csabára bebaszni végre, meg becsajozni...Ti például szállíthatnátok a friss husokat, hehe, mi meg a friss piát:-)
Ui:MiZokám:Ma megjött az új Tool:-)Nagyon állat a borító, meg persze a zene is.