Ha valaki jönne haza Németből és Düsseldorf is útba esik,akkor lenne pár dolog amit el kellene hozni.Én az utasok miatt nem tudom elhozni mert full utasokkal már másra nincs hely.Még a transitban sem:-D Most elautózok,ha valakit érdekel telen elérhet!!!! +36305004767
Mi is készülünk oda már egy ideje, az anyagiakon múlik meg h. szakítsunk rá egy kis időt. Az utóbbi a nehezebb. Az egyik 2.0 literes és azt írta az több idő.
No, holnapután indulunk 4500km-es túrára egy 82le-s Trafic-kal. Terhelés utassal egyutt 8-900kg, lesz hátul két motor, meg a felszerelések. Hogy oda is érjünk, óra szerinti 120-at végig tartani kell, remélem bírni fogja.. és nem fog 8 fölött enni :)
Milyen guminyomást érdemes beállítani? valami e3,2- h3,6 van a könyvben, de végig pályán megyunk, és ugye lesz benne súly is.
Mi a tapasztalat, ha jól értettem sokan ingáztok rendszeresen vele:)
Olvastam a fórumban a KC tuningos leírást. Van valakinek tapasztalata arról, hogy az 1.9 cdti 101 LE verzión mennyit dob a tuning?Vagy esetleg valaki már átkomponáltatta a motorvezérlés szoftverét ?
Sziasztok. Nincs valakinek ismerőse az opel dunánál? Van ott egy 2002-es vivaro gyári alufelnikkel amiről megvenném a felniket gyári lemez felni beszámítással... Esetleg kp-re , tud valaki segíteni?
szevasztok abs hátsókerék jeladót cserélt már valaki? beszart az óracsoporton a digitális kijezőm is (hiányosan írja a számokat) hol tudnék használt óracsoportot venni?
Halottam persze, csak a tároló tartályokat lebontották vagy 25 éve, ezért tetrapakkos papírdobozba lesz majd kapható literje, már ingyen osztják a tarkababot pesten, hogy
legyen elég városi gáz a jövő télre.
Ebay-es vásárlásban tudok segíteni bárkinek.... Sokszáz pozitiv pontom van... Rendeltem Michelin Agilis gumikat, van valakinek tapasztalata ezekkel? Nem érzem jól magam használt gumival :))))))))))) Ha már az autót használtan vettem/kihagyhatatlan biztos vétel volt/ legalább a gumi legyen új.... Legújabb fogyasztási adat, életemben először normálisan közlekedtem, országút 110 pálya130 /óra szerint/ 800km-re 6,8 liter,,,, egyébként az átlagom az elmúlt három hónapban 16e km-re 8liter,de én kizárólag pályán járok 140-150-el. Érdekes kinti/osztrák,német,holland,belga/ gázolajjal sokkal jobb az autó..
Köszi, titokban ezt reméltem, így megmarad egy csomó lé a zsebemben mert nincs csere.+ meghibásodás . A kollegámnak 2006. mondeója van 115000 kemény pénzért cserélték ki neki.
Üdv. Van eladó négy continental vanco-8 205/65R16C gumim,két darab újszerű másik kettő olyan 50%-os+pókerék ami új/ezért kérek valami kopottat/. Ár 60e Ft
Napfényes szép napot, minden gumi koptató társamnak. Eljött a jó idő Én is nyári gumizom. Ja meg elköltöttem a gyerek pelenka árát féktárcsákra + betétre, amit felteszek tárcsa, betét ATE. Remélem beválik. Az optikai kiegészítők közöl keresnék küszöb fellépőt, védő csövet. Valaki nem tud elfogadható árban? Vigyázat !!!! Megindulnak a húsvéti nyulak .......
Nincsen. Az enyémet a tiedtől fél évvel később gyértották, és ebben sincs. Rá pár hónapra változott az ára, és ott volt egy tétel, ami a szűrő ára lett, ezért emelkedett.