Neeeem! a nagy az csak abban a rettenet szélviharban beborult az akvárium helyére a kisebb ami akkora kb mint a dupla fehérem,azt rakta le a szél a terasz mellé,úgy hogy az alátét fent maradt -ez 40 centis cserépben van teknó-cserép lett belőle,áttekertem ezüst pávertéppel :)) várja a ládáját
Nem tudom melyik sárgára gondolsz. Egyébként nem szeretem a focit, vendégek voltak nálunk és tárlatvezetést tartottam a kertben sütögetéssel egybekötve. A pirosasról itt van még egy kép, sajna csak ez az egy hajtása virágzik, mert levágtam a többit az atkák miatt. :'( Legalább jövőre bokrosabb lesz. Fő a pozitív hozzáállás! Szívesen eszmét cserélnék Veled emilben vagy személyesen, de a lakcimem nem publikus bárkinek. 6 éve lakunk Dk.n.
Na, megmutatom a rózsaszín ikerbokraim egyikét (a garázslejárókét oldalán vannak), sajnos ettől a sok esőtől attól tartok nem lesz ennél szebb, pedig nagyon ígéretes volt, sajnálom!!!
Ha írtál e-mailt, biztosan fogsz kapni ha lesz friss hajtása. Igen a Substral biztosan hozzásegít a virágzáshoz, mert a sima vízben nincs tápanyag ami megnyomná a növények fejlődését, mert az csak a kiszáradás ellen véd.
Jkoszeg ,a tarkalevelű is nagyra nő,ha kell,adok hajtást. Gondolom a szavojaobiban láttad,szép,de agyon van hormonozva.Ha a fácska forma fogott meg,ne aggódj,a tarkalevelű kopaszodik,ha nincs metszve,egy idő után olyan lesz magától.
AI ,nem véletlenül permetezni akarsz a wuxállal? Monarda permetezett...
Na most mond meg, melyik színű a tied, az első a hagyományos rózsaszín, a második, bár most a gyengébb fényviszonyok miatt nem annyira látszik, de valamikor bordó volt, most olyan ciklámenes. Én erre gondoltam, hogy ilyen a Tied is, ez nekem olyan nagyon magas, a másik általában bokrosodó.
Ez a kicsi is és a leander is a meténgfélék családjába tartozik, így valamelyest rokonok. Vinca rosa, vagy magyarul rózsás meténg a neve és párat összeültetve szép kis bokrocska lesz tele virággal.
Bocsi, bocsi, esküdtem volna rá, hogy sárga lesz, de Monarda már leleplezett! Majd pótoljuk, igérem! De ez is nagyon szép lesz, akkora virágai lesznek, hogy el sem hiszed!!! Ezt hívom nagyvirágú lazacnak, bár a szirmai rózsaszínűek.