Keresés

Részletes keresés

Dódy Creative Commons License 2006.03.19 0 0 675

Heló !

Megkaptam a törött LT-ről a fotókat , amelyek nem igazán kecsegtetőek.

Úgy gondolom nem én fogom megzabolázni az1200ccm-t.

Néhány sérülés így nézki rajta.

Mcemru Creative Commons License 2006.03.19 0 0 674

rossz banknal vagy

jelenleg pl a cib 700-800 forintert utal el kulfoldre eurot forint szamlarol

a fogado partnernek semmifele egyeb bankktg nincs ezzel, ez alapszabaly

vagy a bank volt nagyon szemet, vagy az ugyintezo nagyon nem ertett hozza

Előzmény: MGP (673)
MGP Creative Commons License 2006.03.19 0 0 673

Jaja...én is nézegettem az EBay-t, időnként még ennél is olcsóbb árak vannak. A postaköltséget bőven nmegérné, nem olyan egetrengetően nagy az. Pár éve felregisztráltam az EBay-re, de nem tudom, hogy él-e még. Akkor az volt a gond, hogy csomagot csak Németországon belülre küldték. Fizetni meg csak banki utalással lehetett, nem voltak hajlandóak hazai kártyáról levonni. Ez viszont komoly plussz összeg. Pl tavaly rendeltem pár könyvet, a kiadó nagyon rendes volt, elkülde még fizetés előtt és mellékelte a számlát. Bementem a bankba, először is volt vagy 4eHuf az utalási díj, de nem ez volt a baj. Hanem, hogy a bank szerint a külföldi bank is von le, az átutalásért, tehát, ha azt akaorm, hogy a kiadó megkapja a kb 80eu-t, akkor a másik bank díját is állnom kell. De azt nem tudják, hogy mennyi, ezért hatalmazzam fel a saját bankomat, hogy ezt az összeget egy második utalással elküldhessék. És ezért közvetitői díjként 10 eHuf!!!!-t akartak felszámolni!!!!!

Végül leleveleztem a kiadóval, hogy nekik megfelel-e, ha a 80eu-t elutalom, van-e más kikötésük. Nem volt. Egy másik bankból utaltam, egy költséggel, és nem volt baj, de elöször simán levágtak volna.

Előzmény: Hori R1100S (672)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.18 0 0 672

Szia!

Az tud nagyon bosszantani,amikor ilyen cuccokat Németországban pici pénzért meglehet kapni,mi meg  kispénzű magyarok a többszörösét kell,hogykiperkáljuk érte.Sajna ezeknek a nagydarab cuccoknak gondolom a postaköltsége is nagy lehet.

Ennek ellenére,lehet,hogy érdemes lenne rá licitálni!

http://cgi.ebay.de/BMW-Koffer-R-1100-S_W0QQitemZ8048511805QQcategoryZ46176QQrdZ1QQcmdZViewItem

Hori

Előzmény: MGP (671)
MGP Creative Commons License 2006.03.18 0 0 671

Jaja..gondoltam. a doboz meg nem nekem kell, továbbitottam az illetékesnek a hirdetést.

Elképzelem ezek után a telefonhivást...

"Egy barátom szolt, hogy olvasta egy topicban, ahová írta valaki, akit megkért valaki aki látta már azt aki ismeri azt aki állitólag ismer téged hogy van egy eladó GS-ed..:) "

Előzmény: Fortaleza/Brasil (670)
Fortaleza/Brasil Creative Commons License 2006.03.18 0 0 670

Hali!

Sajna nem tudom...

Ugy kert meg valaki, hogy latta mar azt, aki ismeri azt

aki el akarja adni...

:-)

Szoval... fogalmam sincs kie ez a gep, csak megkertek,

hogy tegyem fel.

Esetleg egy telefont megerne... gondolom.

Brasil

Előzmény: MGP (669)
MGP Creative Commons License 2006.03.18 0 0 669
A doboz nem eladó róla?
Előzmény: Fortaleza/Brasil (665)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.17 0 0 668

Szóval igyjárni nemszeretnék!!!

Előzmény: Hori R1100S (667)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.17 0 0 667

Sziasztok!

Erről a bukócső témáról jutott eszembe.......

Véd valamicskét az a fekete műa. borítás amit a hengerfejekre lehet csavarozni?

Nekem csak ilyen van a gépemen és biztosan nem is állna jól rajta a GS-féle bukócső!

Kicsit tartok tőle,hogy az inkább csak dísz.

Nem szeretnék igyjárni:

BIKE-R Creative Commons License 2006.03.17 0 0 666
Bátor lehetett a tulaj, hogy bukócső nélkül használta.... Könnyen össze tud karcolódni a hengerfej egy "nagyobb döntés " során....
Előzmény: Fortaleza/Brasil (665)
Fortaleza/Brasil Creative Commons License 2006.03.17 0 0 665

Hali!

Van itt egy elado GS...

2003-as

06-30-943-9997

Brasil

mrt-666 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 664

Kis János (30/3039647, Debrecen) épített az elmúlt évben K1200LT-t.

Annak is az elejét kellett kicserélni.

Érdemes felhívni, hogy honnan mit szerzett, mennyiért, mennyi idő alatt.

Ő is kb. ennyiért vette: 1mFt, bár az itthoni volt.

Ha ehhez hasonlítom és levonom az üzembehelyezési díjat, akkor 700eFt-ot ér.

Üdv

Tamás

Előzmény: Dódy (661)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.16 0 0 663
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.16 0 0 662

Szia!

Ha arról a bizonyos mociról beszélünk a használtauto-n,az szerintem 1M-et megér.

Hozzájön még kb 300,mire forgalomba helyezed,plusz ha szépen megakarod csinálni,kb 700 anyag,pusz javítási kltsg.Utána jön még az általános szervízkölség,ami kilóméterfüggően,akkucserével,egyébb kütyükkel együtt kb 100.

Ahhoz,hogy ebben a szezonban motorozhass vele csak pénz kell!!!

Csak kicsit több, mintha mindent megpróbálnál olcsóbb német bontókból,börzékről,barátoktól,internetes fórumokról,e-bay-ről beszerezni.

Ez viszont időigényes,ez kitarthat a szezon végéig.

Ha van hozzá affinitásod,próbáld meg,de előtte kérdezz meg nálam nagyobb szaktekintélyt is!

Maga az,hogy kintről hozták nem negatívum,esetleg kicsit többet futott mint az itthoniak.

Hori

Dódy Creative Commons License 2006.03.16 0 0 661

Amit kinéztem, egy BMW 1200LT. Úgy tűnik padkára futott, mert az első kereke van megnyomódva, talán sőt biztosan villát is kell cserélni. Valamint eldőlt a jobb oldalára. Ott a burkolat egy része sérült, de csak az elején. 6 éves, kb. 1 milla az ára. Az nem tudom mennyire számít, hogy külföldről hozták be?

Egyébként miért ítad, hogy ebben a szezonban már nem lehet vele motorozni?

Előzmény: Hori R1100S (660)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.16 0 0 660

Szia!

Szerintem,a burkolt törött motorok helyreállítása nagyon sok nemvárt költséggel jár.

Volt benne tapasztalatom.

Nagyon olcsónak kell lennie,hogy megérje megvenni.Ráadásul,ha most veszed,ebben a szezonban már szinte biztosan nemtudsz vele motorozni.

Kel még,hogy sokmindent magad is megtudj csinálni,mert a mestermunka nagyon sokba fog kerülni.

Bontot alkatrész csak a németeknél olcsó!

Hori

Előzmény: Dódy (656)
Dódy Creative Commons License 2006.03.15 0 0 659
Hát tényleg megyek aludni, mert már a billentyűzet szót sem vagyok képes rendesen leírni.
Dódy Creative Commons License 2006.03.15 0 0 658

Köszi a helyreigazítást. Biztosan nagyon álmos vagyok és nem látom a  gombokat a billenytyűzeten.

Hali.

Varapapa Creative Commons License 2006.03.15 0 0 657
Jobban jársz ha egy ismert márkát vásárolsz, például BMW-t! :))
Dódy Creative Commons License 2006.03.15 0 0 656

Sziasztok!

Most szeretnék vásárolni egy túra BNW-t / 1150RT vagy 1200Lt/, természetesen használt motort. Kb. 4-6 év között.

Találtam egy sérült 1200 LT-t, ezért szeretném megtudni, hogy használt vagy bontott alkatrészt hol lehetne a legkedvezőbben megvásárolni.

Ha tud valaki segítsen.

fazeres Creative Commons License 2006.03.15 0 0 655
Fejlámpám van, csak a sisak állrészére nem tudom tenni mert fel kell nyitni ha le akarom venni. Ha nem nyitom fel az állrészt akkor úgy nehéz le és felvenni. Bár minek is levenni menet közben a sisakot???????

Ha a kormányra szerelek ledes bicajlámpát, gondoltam rá, az nem elég magas a tankhoz képest.
Előzmény: MGP (652)
Mcemru Creative Commons License 2006.03.14 0 0 654

mrt-666

elért a levelem? csak mert mostanaban nem mindig megy tonline smtp :(

Előzmény: mrt-666 (651)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.03.14 0 0 653
MGP Creative Commons License 2006.03.14 0 0 652

Szerintem ez egy sima fejlámpa csak egy bilincskonzolra szerelve.

Én az éjszakai térképolvasáshoz nem a kormányra szereltem, hanem ahogy megvettem egyszerüen felpántoltam a sisak állrészére. Azért nem felülre mert ott utban volt a plexinek, meg rossz irányba is nézett. Így viszont a térképnek azt a részét világitja amit nézel. Minden MédiaMarkban kapható, több fajta. A hegymászó boltokban (Montex, Outdoor meg még több fajta, de ott drágább...merthogy az már spec hegymászoknak van kikiáltva...de tökugyanaz). Ha meg mégis kormányra akarod akkor és nem akarsz tápot bütykölni akkor bicajboltban kapható kb bébyelem méretű akár 5-6 ledes lámpa, kormánybilinccsel, egyszerüen hátrafele a tankra irányítva szereld fel. Ezek a ledek marha sokáig bírjákés jó a fényük. Nekem van egy 10 forintos méretű gombelemes egyledes amire 180 órát írtak, évek óta használom.

Egyébként létezik világitós tanktérképtartó is, valami flexibilis világító csík van az oldalában. Vagy a polo vagy a Lajos katalogusban láttam még régebben.

Üdv

MGP

Előzmény: fazeres (650)
mrt-666 Creative Commons License 2006.03.14 0 0 651

Hi

Tavaly a 24 órásra egy autós olvasólámpát tettem fel, egy hagyományos szivargyújtóval, hirtelen nem jutott más az eszembe akkor. Működött, nem volt kontakthiba, nem esett ki, nem lötyögött, de egy stabilabb megoldás jobb lenne. A tetején van egy kis kapcsoló, amivel az egyenes szakaszokon kikapcsoltam. Ez van a lámpa felett. A a kormányra volt felszerelve, elég muris volt kanyarodás közben. Mellette volt a GPS, meg az oldalkocsin 2 ködlámpa. Ezekhez 12V-os akkumulátorokat is vinnem kellett, mert a motor 6V-os.

Ez nem egy bicikli lámpa? Engem is érdekelne az eredete.

Üdv

Mr Tom

Előzmény: fazeres (650)
fazeres Creative Commons License 2006.03.13 0 0 650
http://fazer.tvn.hu/images/forum/lampa.jpg

sziasztok! A 24 órásra kellene ilyen lámpatartó, nem tudjátok hol lehet szerezni?? Amin a kis ledeslámpa van.
GS_Laja Creative Commons License 2006.03.13 0 0 649
cselle!

ez nem hiba, igy jelzi a rendszer, hogy az ABS nem mukodik.
ugyanis ha nincsen eleg szufla az akksiban az ABS nem kapcsol be.
ez nem jeléenik meg , mint hiba a taroloban.
nem kell ezert szervizbe menned.

Laja
Előzmény: cselle (646)
TOM Creative Commons License 2006.03.13 0 0 648
Diablo Corsa uzenete mas forumokrol:

Aki ellátogat ide: http://www.pasztoy.hu/motoros/

és a bejelentkezik az alábbi üdvözlő üzenetet fogja látni:

Köszönjük, hogy bejelentkezett Motoros Áruházunkba.

Örömmel tájékoztatjuk, elindult első Akciónk, mely március 31-ig tart. Ennek keretében az alábbi árcsökkentést látod motor gumiknál:

Pirelli 10-25% Metzeler 10% Michelin 12% Dunlop: Áruházamban mindenki számára látható kedvezményes árból még további 6%.

A többi gumi márka árát sajnos akciósan sem tudjuk tovább csökkenteni. Akciósan hirdetet Pirelli Evo ára sem csökkenthető tovább. A megrendelésre kerülő gumiabroncsokra az alábbi szállítási határidőt tudjuk vállalni:
Pirelli: raktáron és érkezik a következő szállítmány március végén.
Metzeler: a megrendelést követő első vagy második munkanapon.
Michelin: importőr raktár készlete szerint a rendelést követő munkanapon.
Dunlop: a rendelést követő első vagy második munkanapon.

Valamennyi gumi abroncsot műhelyünkben felszerelhetjük motorjára, ha kéri. Ennek árát a gumiabroncsok ára nem tartalmazza. Tudjuk vállalni vidéki házhoz szállítását is, ennek ára 2600 Ft.
cselle Creative Commons License 2006.03.12 0 0 647
mindenesetre ez egy programhiba.
Előzmény: Hori R1100S (645)
cselle Creative Commons License 2006.03.12 0 0 646

próba és meglátjuk ...

Előzmény: Hori R1100S (645)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!