A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Jaja...én is nézegettem az EBay-t, időnként még ennél is olcsóbb árak vannak. A postaköltséget bőven nmegérné, nem olyan egetrengetően nagy az. Pár éve felregisztráltam az EBay-re, de nem tudom, hogy él-e még. Akkor az volt a gond, hogy csomagot csak Németországon belülre küldték. Fizetni meg csak banki utalással lehetett, nem voltak hajlandóak hazai kártyáról levonni. Ez viszont komoly plussz összeg. Pl tavaly rendeltem pár könyvet, a kiadó nagyon rendes volt, elkülde még fizetés előtt és mellékelte a számlát. Bementem a bankba, először is volt vagy 4eHuf az utalási díj, de nem ez volt a baj. Hanem, hogy a bank szerint a külföldi bank is von le, az átutalásért, tehát, ha azt akaorm, hogy a kiadó megkapja a kb 80eu-t, akkor a másik bank díját is állnom kell. De azt nem tudják, hogy mennyi, ezért hatalmazzam fel a saját bankomat, hogy ezt az összeget egy második utalással elküldhessék. És ezért közvetitői díjként 10 eHuf!!!!-t akartak felszámolni!!!!!
Végül leleveleztem a kiadóval, hogy nekik megfelel-e, ha a 80eu-t elutalom, van-e más kikötésük. Nem volt. Egy másik bankból utaltam, egy költséggel, és nem volt baj, de elöször simán levágtak volna.
Az tud nagyon bosszantani,amikor ilyen cuccokat Németországban pici pénzért meglehet kapni,mi meg kispénzű magyarok a többszörösét kell,hogykiperkáljuk érte.Sajna ezeknek a nagydarab cuccoknak gondolom a postaköltsége is nagy lehet.
Ennek ellenére,lehet,hogy érdemes lenne rá licitálni!
Jaja..gondoltam. a doboz meg nem nekem kell, továbbitottam az illetékesnek a hirdetést.
Elképzelem ezek után a telefonhivást...
"Egy barátom szolt, hogy olvasta egy topicban, ahová írta valaki, akit megkért valaki aki látta már azt aki ismeri azt aki állitólag ismer téged hogy van egy eladó GS-ed..:) "
Ha arról a bizonyos mociról beszélünk a használtauto-n,az szerintem 1M-et megér.
Hozzájön még kb 300,mire forgalomba helyezed,plusz ha szépen megakarod csinálni,kb 700 anyag,pusz javítási kltsg.Utána jön még az általános szervízkölség,ami kilóméterfüggően,akkucserével,egyébb kütyükkel együtt kb 100.
Ahhoz,hogy ebben a szezonban motorozhass vele csak pénz kell!!!
Csak kicsit több, mintha mindent megpróbálnál olcsóbb német bontókból,börzékről,barátoktól,internetes fórumokról,e-bay-ről beszerezni.
Ez viszont időigényes,ez kitarthat a szezon végéig.
Ha van hozzá affinitásod,próbáld meg,de előtte kérdezz meg nálam nagyobb szaktekintélyt is!
Maga az,hogy kintről hozták nem negatívum,esetleg kicsit többet futott mint az itthoniak.
Amit kinéztem, egy BMW 1200LT. Úgy tűnik padkára futott, mert az első kereke van megnyomódva, talán sőt biztosan villát is kell cserélni. Valamint eldőlt a jobb oldalára. Ott a burkolat egy része sérült, de csak az elején. 6 éves, kb. 1 milla az ára. Az nem tudom mennyire számít, hogy külföldről hozták be?
Egyébként miért ítad, hogy ebben a szezonban már nem lehet vele motorozni?
Fejlámpám van, csak a sisak állrészére nem tudom tenni mert fel kell nyitni ha le akarom venni. Ha nem nyitom fel az állrészt akkor úgy nehéz le és felvenni. Bár minek is levenni menet közben a sisakot???????
Ha a kormányra szerelek ledes bicajlámpát, gondoltam rá, az nem elég magas a tankhoz képest.
Szerintem ez egy sima fejlámpa csak egy bilincskonzolra szerelve.
Én az éjszakai térképolvasáshoz nem a kormányra szereltem, hanem ahogy megvettem egyszerüen felpántoltam a sisak állrészére. Azért nem felülre mert ott utban volt a plexinek, meg rossz irányba is nézett. Így viszont a térképnek azt a részét világitja amit nézel. Minden MédiaMarkban kapható, több fajta. A hegymászó boltokban (Montex, Outdoor meg még több fajta, de ott drágább...merthogy az már spec hegymászoknak van kikiáltva...de tökugyanaz). Ha meg mégis kormányra akarod akkor és nem akarsz tápot bütykölni akkor bicajboltban kapható kb bébyelem méretű akár 5-6 ledes lámpa, kormánybilinccsel, egyszerüen hátrafele a tankra irányítva szereld fel. Ezek a ledek marha sokáig bírjákés jó a fényük. Nekem van egy 10 forintos méretű gombelemes egyledes amire 180 órát írtak, évek óta használom.
Egyébként létezik világitós tanktérképtartó is, valami flexibilis világító csík van az oldalában. Vagy a polo vagy a Lajos katalogusban láttam még régebben.
Tavaly a 24 órásra egy autós olvasólámpát tettem fel, egy hagyományos szivargyújtóval, hirtelen nem jutott más az eszembe akkor. Működött, nem volt kontakthiba, nem esett ki, nem lötyögött, de egy stabilabb megoldás jobb lenne. A tetején van egy kis kapcsoló, amivel az egyenes szakaszokon kikapcsoltam. Ez van a lámpa felett. A a kormányra volt felszerelve, elég muris volt kanyarodás közben. Mellette volt a GPS, meg az oldalkocsin 2 ködlámpa. Ezekhez 12V-os akkumulátorokat is vinnem kellett, mert a motor 6V-os.
Ez nem egy bicikli lámpa? Engem is érdekelne az eredete.
ez nem hiba, igy jelzi a rendszer, hogy az ABS nem mukodik. ugyanis ha nincsen eleg szufla az akksiban az ABS nem kapcsol be. ez nem jeléenik meg , mint hiba a taroloban. nem kell ezert szervizbe menned.
és a bejelentkezik az alábbi üdvözlő üzenetet fogja látni:
Köszönjük, hogy bejelentkezett Motoros Áruházunkba.
Örömmel tájékoztatjuk, elindult első Akciónk, mely március 31-ig tart. Ennek keretében az alábbi árcsökkentést látod motor gumiknál:
Pirelli 10-25% Metzeler 10% Michelin 12% Dunlop: Áruházamban mindenki számára látható kedvezményes árból még további 6%.
A többi gumi márka árát sajnos akciósan sem tudjuk tovább csökkenteni. Akciósan hirdetet Pirelli Evo ára sem csökkenthető tovább. A megrendelésre kerülő gumiabroncsokra az alábbi szállítási határidőt tudjuk vállalni: Pirelli: raktáron és érkezik a következő szállítmány március végén. Metzeler: a megrendelést követő első vagy második munkanapon. Michelin: importőr raktár készlete szerint a rendelést követő munkanapon. Dunlop: a rendelést követő első vagy második munkanapon.
Valamennyi gumi abroncsot műhelyünkben felszerelhetjük motorjára, ha kéri. Ennek árát a gumiabroncsok ára nem tartalmazza. Tudjuk vállalni vidéki házhoz szállítását is, ennek ára 2600 Ft.