Hello mindenkinek! Szerintem jönni fog a Maiden idén Magyarországra! Érzem, hogy jönnek... Amúgy ha érdekel valakit egy jó Iron Maiden oldal, az látogassa meg a http://ironmaidenfan.uw.hu linket! Nagyon imádom a Maiden és ennek tiszteletére csináltam a lapot! A másik hobbim az informatika, de mindig mikor valami problémát oldok meg, közben Maident hallgatok, az segít :)
Én magát a Maident '82 óta szeretem, de legelőször őket a királyi tévén egy '84-ben leadott (valóságban '83-as koncert) felvétel volt az Esseni rock palastról.
ja és mondanom sem kell mikor a haver apja berakta a maiden VHS-t a szobában a fél utca kölyke ott volt sőt még a nappaliban az állóhelyek is ki voltak adva!:-)
"a 80évek elején egy félórás videokazi megjelenése is nagy szám volt!
emléxem"
Szerintem itthon az is nagy szám volt a 80-as évek elején, ha vkinek volt egyáltalán videója. Én '89-ben láttam először a Live After Deathet, hát, egy darabig nem tértem magamhoz tőle. :)
A "fullos" alatt én azt értettem, hogy tartalmazza az adott buliról az összes számot.
A következő DVD-hez pedig remélem csatolnak vmit a Live After Deathből, digitálisan feljavítva, meg vmit a Somewhere turnéról. Bruce villogós dzsekije rulez. :)