Keresés

Részletes keresés

Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6567

Ebből a hármasból kettőt az Albacomptól RABOLATOK el!!!

Előzmény: szedlacsek2 (6565)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6566
Az amatőr (a francia amateur „szerető, kedvelő” szóból, az amer „szeretni” igéből) vagy műkedvelő olyan személy, aki nem foglalkozásszerűen, hanem kedvtelésből – hivatalos szakképesítés nélkül – végez egy adott tevékenységet. Az amatőrök tevékenységüket hivatásszerűen nem végezhetik, kivétel ez alól a sport és a művészetek. Az amatőr szó használható becsmérlésként, ha valaki munkájában vagy egyéb területen a szakértelméhez képest rosszabbul teljesít. (Pl. De amatőr vagy!)

Amatőr Sport [szerkesztés]

Megkülönböztetünk amatőr és profi sportolókat. A sportolók jogállásáról a 2000. évi CXLV törvény rendelkezik:
„Az amatőr sportoló sporttevékenységéért a sportszervezettől díjazásban nem részesülhet.”
A legtöbb nemzetközi verseny szigorúan csak amatőr sportolóknak van meghirdetve. Ilyen rendezvények például az ötkarikás játékok, valamint európa- és világbajnokságok többsége (természetesen profik körében is rendeznek világbajnokságokat).
Az amatőr sportolók valamely szakági szövetséggel, illetve azon belül egyesületekkel állnak kapcsolatban.

(wikipedia)

Mielőtt ezt a sok "okosságot" leírtad, utánanézhettél volna a szó eredeti jelentésének.
Bár nem tudom, a Zeténél hányan vannak, aki egyéb főáálás/tanulás mellett dolgoznak/sportolnak a klubotoknál, de szerintem a cikkíró erre akart utalni.
Előzmény: KámánMVP (6562)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6565
"Simon-Baki-Gáspár-Kámán-Tóth"

Színtiszta saját nevelésű csapat.....

Talán még a Körmend lenne képes erre, hogy egy ilyen 5-öst tudjon pályára küldeni....

(Érdekes lenne egy csak magyarokkal felálló bajnokság....)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6564

Na, pont az ilyen hozzászólásokért szőttem tovább Sis kedves gondolatait. Mondjuk nem hittem, hogy te fogsz rá ugrani. Azt hittem te, Nisa meg a többi értelmes ZTE-fan érteni fogja.

Nyugi, szándékos provokáció történt.

Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6563
Ha szégyellitek a kistestvért, akkor parazstok vagytok! :-)
Előzmény: steller.zs (6559)
KámánMVP Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6562
Félamatőr?? LOL!

Ez a félamatőr csapat pontosan azt érte el tavaly, mint a húdeprofi Albacomp.
Ez a félematőr csapat (nem kis részt a valóban félamatőr vezetésnek köszönhetően) még ebben a katasztrofális szezonban is 2 győzelemmel van a húdeprofi Albacomptól lemaradva.
Ez a félamatőr csapat még így is, szenvedve is, bárkinek méltó és veszélyes ellenfele, még a Falcónak is (1-szer már majdnem nyertünk, remélem szombaton valóban sikerül!). Eddig még senki nem vert meg minket 10-nél többel. Most nem néztem utána, de ez sok húdeprofi csapatnak sem jött össze. Mondjuk nem is ez a lényeg, hanem a győzelem, de azért ne hogy már félamatőr legyen egy gárda, amelyik meccsről meccsre egyenrangú az összes húdeprofival!
Ez a félamatőr csapat továbbá nem kis részben épít a hazai játékosokra. Ez a félamatőr csapat a 2. negyedben pl. Simon-Baki-Gáspár-Kámán-Tóth felállásban játszott, ami persze önmagában nem érdem, de a legtöbb húdeprofi csapatnál ilyen még 40 pontos vezetésnél a 35. percben sem mindig fordul elő.
Ha ez a félamatőr csapat nem lenne, nem lett volna, akkor nem játszott volna nálatok:
Bodrogi, Polster, Gáspár, Kámán, Simon Balázs (igeeeeeen, a félamatőr csapat!), most hirtelen, aztán voltak még légiósmozgások is a félamatőr csapattól a húdeprofi irányába. Mondjuk nem leszek igazságtalan, a húdeprofi csapatból is profitált a félamatőr, most hirtelen Béres Gábor és Képli Péter ugrik be. Köszi.

Mondjuk a legjobban akkor röhögnék, ha idén is utolérné valahogy a félamatőr a húdeprofit. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Redick (6550)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6561
És kit érdekel, ha anyáznak? Én speciel leszarom.
Előzmény: GordonGekko (6560)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6560
ennek sajnos semmi realitása nincs.
plusz, sehogy se jövünk ki belőle jól.

mer tegyük fel,
-újrajátszuk, nyerünk, mindenki minket anyáz.
-újrajátszuk, kikapun, mindenki minket anyáz plusz kiröhög
-nem játszuk újra, megkapjuk a 2 pontot, mindenki minket anyáz

Előzmény: AlBaPaPi (6556)
steller.zs Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6559
Kijavítalak,Dombóvár az Baranya :)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6558
Egyértelműen bizonyítható csalással nyertek, amit remélem elvesznek tőlük.
Előzmény: GordonGekko (6555)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6557
én sem tartom félamatőrnek... ugyanakkor rengeteg sebből vérzik, és még Kámán se dobott egy pontot se harmincvalamennyi percig. annyival jobbnak kell lenni, hogy ilyen apróságokon ne múljon.
Előzmény: Törölt nick (6554)
AlBaPaPi Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6556
Egyetértek, addig kell ütni az asztalt, amíg minimum semleges pályán újrajátszatják a meccset.
Előzmény: Törölt nick (6552)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6555
na ha kinyílt, akkor vedd elő, hadonássz egyet és ha kiélvezted akkor lécci máshol folytasd. vége. nyertetek. győztetek. mi kikaptunk. ennyi. örülj neki, mert senki sem veszi el tőletek. a bajnokság folytatódik.
Előzmény: szedlacsek2 (6546)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6551
A vezetésünk az sajnos valóban félamatőr.... :(
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6550

Köszönjük a tippet, Tóth Ádámra odafigyelünk. ;-)

Egyébként kár magyarázkodni, félamatőr csapat vagytok. Ez olyan evidens, minthogy Dombóvár Somogy megye!

Előzmény: szedlacsek2 (6548)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6549
Shark, a törvényszéki ragadozó.
Előzmény: shark21 (6530)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6548
Azért én a Zetét nem "félamatőrözném" le... Ez a "félamatőr" csapat - annak ellenére, hogy a nem T. vezetőink nagyon böszmén és nem kicsit elqrták a külföldiek igazolását - még nem kapott ki 10 pontnál nagyobb különbséggel, senkitől sem ebben az évben... Ha csak magyarok játszanának a mostani keretekből, ez a ZTE simán vezetné a bajnokságot... Figyeljetek oda pl. Tóth Ádámra, a 18 éves centerünkre... nem lennék meglepve, ha pár év múlva már az NBA-ben játszana... A pénteki győzelem is javarészt neki köszönhető....
Előzmény: Redick (6544)
solita Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6547
azért vannak ott emberkék, akik "kicsit" régebb óta járnak, mint én, és biztos, többet tudnak a dologról, mint én :) ezzel semmi bajom :D úgyhogy Te csak ne sértődj meg semmin :))
Előzmény: Redick (6545)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6546
Az "anyázós" bekiabálásokkal senki részéről nem értek egyet... De a kiváltó okokkal sem árt foglalkozni... De ettől a lesdajnáló stílústól mindig is kinyílt a zsebembem a bicska....
Előzmény: GordonGekko (6541)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6545

"épp ezért nem is adok tanácsokat, vannak sokan, akik ezt megteszik, biztos profik benne :) csak ne felejtsük el, hogy a közönségből könnyű mondani...:)"

Ezen a részen megsértődtem! :-)

Előzmény: solita (6542)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6544
Ja, azért egy ilyen félamatőr csapat ellen illene vezetni kb. 20 ponttal az utolsó percekben.
Előzmény: GordonGekko (6537)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6543

Asszed véletlenül másoltam be?? ;-)

(Egyébként te, hogy neveznéd azt a technikai vezetőt, aki még az órát sem ismeri? Én amatőrnek. Vagy csalónak.)

Előzmény: szedlacsek2 (6538)
solita Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6542

senkinek nem címzem, amit írok, csak úgy gondoltam, leírom, megfogalmazódott bennem így reggel, kávé előtt

én úgy látom, az egész dolog kezd (vagy már régóta így van) nem is a kosárlabda szeretetéről szólni. szurkolók ide oda szidják egymást (inkább azzal foglalkoznának, hogy a csapatuknak szurkoljanak), és itt nem azokra gondolok, akik normálisan leírják véleményüket, hanem az anyázásra meccseken; ez a játékos ezért nem jó, az az edző azért nem jó; elfújták, nem fújták, csaltak, nem csaltak...sajna van ilyen, lesz ilyen :( szerintem mindenkit bánt, ha a csapata nem nyer, pláne, ha még belénk is taposnak a bűbű, kikaptatok ti csúnyák jellegű ovis felfogású egyének. egyre szomorúbban és kedvetlenebbül olvasom a fórumot (akkor ne olvassam, tudom, és egyéni probléma) :(

én szeretek meccsre járni, és ezt senki nem fogja tőlem elvenni; még akkor is, ha idegenbe nagyon ritkán jutok el, és nem ettől lesz valaki divat (szerintem). attól, hogy nem minden idegenbeli meccsen vagyok ott, még nem szeretem kevésbbé a csapatot. nem tudom, mit lehetne csinálni, hogy nyerjünk, hiszen nem értek hozzá, épp ezért nem is adok tanácsokat, vannak sokan, akik ezt megteszik, biztos profik benne :) csak ne felejtsük el, hogy a közönségből könnyű mondani...:)

bocsánat, ha vki magára vett vmit, mint írtam, senkinek nem címzem ezt, csak leírtam pár gondolatom....lehet egyetérteni, vagy nem, de nem fogok vitázni :) nem vitaalapnak szántam :)

én akkor is szeretem az albát, ez van :)

hajrá fiúk :)

GordonGekko Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6541
szerintem egy ilyen meccs után inkább örülj hogy nyertetek, és ne hivatkozz arra hogy kinek milyen hangvételű a beírása. előtte hallgasd meg hogy miket kiabáltatok a meccsen és olvasd el a nézőtársaid korábbi beírásait ebben a topikban. köszi.
Előzmény: szedlacsek2 (6538)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6540
Bencze "lekönyököléséről" meg csak annyit, (az orrom előtt történt cca. 6 m-re), hogy magának kereste a bajt. Elkésve próbálta szerelni Keresztest, későn lépett oda, és ütköztek.... örüljön hogy nem kapott érte faultot... (és ha azt befújják neki, akkor lehet, hogy okafogyott az utolsó másodpercek körüli húzavona.... :) )
Előzmény: Redick (6535)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6539
bíró az a bíróságon van. kosárlabdában játékvezetők vannak..:))
Előzmény: alba13 (6534)
szedlacsek2 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6538
Na, az ilyen beképzelt hangvételű írások miatt is utálnak ennyien bennetek....
Előzmény: Redick (6535)
GordonGekko Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6537
felesleges pörögnötök. semmi sem fog történni. az óvásunkat el fogják utasítani. az órával való trükközés nem szép dolog, de a mi kis szövink semmit sem fog tenni. nyugi. :)
az viszont valóban érdekes, hogy a komisszár és a mi technikai vezetőnk mi a pérót csinált ott...előbbinek kötelessége ezt figyelni, az utóbbi meg talán még érdekelt is abban hogy győzzünk...

ugyanakkor halkan jegyzem meg: ha a zete ellen ezen az egy dobáson múlik a meccs, akkor ott már valami régen rossz (Borko sérülése ide vagy oda, tökmindegy.)
Előzmény: sarkat5 (6532)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6536

Vezetőségi engedmények a szurkolók felé???

Nekik nem igényük, hogy bármiféle szurkolás legyen kosármeccsen..

Többi részével nagyjából egyetértek.

Előzmény: alba13 (6534)
Redick Creative Commons License 2008.01.21 0 0 6535
Radovics: talán csak pár hét

Székesfehérvár (sis) - Szomorú volt a péntek az Albacomp kosárlabdacsapata számára. Azért mert kikaptak a szerényebb játékerőt képviselő Zalakerámia-ZTE-től, és azért is mert Radovics megsérült.

Vereséget szenvedett az Albacomp a hozzájuk képest lelkes amatőröket, és 2 klasszis kosarast (Miskovics, Kámán) felvonultató egerszegiek ellen. Ezen még az sem javít sokat, hogy eddig a tabella hátsó régiójában helyet foglaló Körmend kiütötte az eddig jól menetelő Dombóvárt. A számszerű eredmény csak fokozza a meglepetést: Körmend-Dombóvár KC 103-67. A Körmend csapatában először lépett pályára, és 20/6 pontjával jó teljesítményt nyújott a volt albacompos Henderson. A Szolnok ismét szerencsével tudott nyerni a Tisza-parton a Hódmezővásárhely ellen (89-85), a Falco agyonvágta a Kaposvárt (109-65), a Paks papírforma-győzelmet aratott a Nyíregyháza ellen (72-65).

Ezek az eredmények persze aligha vigasztalják az Alba híveit. Mert valóban nehezen érthető, hogy ilyen jó játékosállománnyal mit keres a csapat a 6. helyen (egy hajszállal megelőzve a 9. pozícióban lévőt), 8 győzelemmel, 7 vereséggel? Vagy - és erre aligha gondolhatunk - nem is olyan jó ez a keret...? Amely most tovább gyengül, hiszen Radovics sérülése Egerszegen igen súlyosnak látszott. Az első diagnózis szerint beszakadt egy izom a lábában, ami néhány hét pihenőt jelent, de az alaposabb orvosi vizsgálat ma lesz. - Kezünkben volt a meccs Zalaegerszegen. Sajnos, Radovics hiányzott végig, Bencze meg 15 percet nem játszhatott miután lekönyökölték. A harmadik negyedben nagyon rosszul védekeztünk, és ha ekkor nem azt produkálja a csapat, amit, simán nyerhettünk volna. De ez már csupán feltételes mód. Ami Boozert illeti: a héten összeül a stáb, és akkor döntünk az alkalmazásáról. Megnéztem a mérkőzés felvételét, ez alapján óvunk, mert egyértelműen befolyásolták a mérkőzés alakulását a külső tényzők - jelentette ki Halm Rolland, a csapat szakosztály-igazgatója.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!