Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Amúgy egész gyerekkorom úgy telt, hogy az ilyen ünnepeken a lakásban kuksoltunk, mert a nemzeti ünnepeken gyülekezésből akár tüntetés is lehet. Az egyetlen, amire elmentünk a tüzijáték volt, de különben semmire se sose. A nagymamám néha felvonult a bkv-dolgozókkal május 1-jén, de mi azt se nézhettük meg. 17 éves voltam, amikor a legdrágább exem része volt az ünnepi műsornak, akkor voltam életemben először (és egyébként utoljára is) a március 15-i ünnepségen a Múzeumnál. :)
Milyen kis optimisták voltak az eleim, ha belegondolok. Méghogy tüntetés?! Helyette inkább a hatalom átjátszása "békés forradalom" útján. Aztán ment minden a régi kerékvágásban, csak már nem az írógéppapírt vitték haza az elvtársak, hanem az állami vagyont is.
Hát, arról biztos lesz beszámoló az m1-en. Az egy dolog, hogy ők is azt nézik, de ki akar égni az ismerősök előtt?! Más az, ha titokban a fideszre szavaznak a fülkeforradalom homályában, de erről azért ne legyen már tévéfelvétel! ;P
Nem tudtam eldönteni, hogy saját maga vagy Kádár paródiája. Hanghordozása, hanglejtése, ahogy tagolja a szöveget, komoly agyi funkciózavarra utal. Egy pojáca lett belőle.
A jegyzőkönyv kedvéért*: természetesen minden topiklakó és olvasó kint volt a központi rendezvényen, majd utána találkoztunk az orvosi ügyeleten, ahol véresre tapsolt tenyereinket ellátták.
*: jobb egy ilyen jegyzőkönyv, mint egy gyanúsítotti kihallgatási :--))))
Erről eszembe jutott, hogy bár O.V. Horthyhoz szeretne hasonlítani, de mégis Kádár lett belőle. ;P Mondjuk nekem bármelyik vége megfelel. Bár az is igaz, hogy mindkét jómadár meglehetősen öregen halt meg.
Szalay Péter alkotmánybíró, aki tanított a Századvégen Alkotmányjogra elhunyt. Ez most elszomorít, nem is volt igazán öreg, és nagyon jó arc volt. Nyugodjék békében! 🤍
Apáti Bence. Mert megérdemli, mert egy rendes ember, és oly sok mindenért, és be vagyok kötve bazdmeg ide is és oda is, és állandóan megdöglésileg ontologizálom ezt, de e ez vagyok én.
Tegnap egyébként megnéztem a Nagy Ervint, ma a megafonos táncművészt- nem lebecsülésből nem írom le a nevét, hanem kissé pára fedi a tekintetemet,- , és mindkettőben ugyanazt a végtelen szomorúságot láttam, hogy hogyan juthattunk idáig, és őszintén ( utóbbit is becsülöm, és komolyan), És nem tudom, ebből hogyan lehetne valaha kijönni.
( a halhatatlanságot csak azért vettem ide, és harsányan, mert természetesen alapból megkövülten tévedhetetlen, hogy is lehetne másképp. óbazdmeg, ez mennyire fáj)