„Harcosaink kiterjesztették a Hamász ellen indított szárazföldi műveleteket a Gázai övezet teljes egészére, beleértve a térség déli részét is. Ma nagy erőket vetettünk be, a föld is beleremegett Hán Júnisznál és Dzsabáliánál, mindkét várost ostrom alá vettük. Átvettük az irányítást a Hamász biztonsági parancsnoksága felett, bátor katonáink a gyilkosok ellen harcolnak, sorra iktatják ki őket” – fogalmazott Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő.
egyébként abszolut nem értem hogy melyik része nem hihető mikor az iszlámban eleve létezik a gyakorlatban a csonkitás,lefejezés és megkövezés.ezeket alkalmazzák ma is a gyakorlatban egymás közt.akkor nem értem hogy mi a meglepő abban hogy izraeliken is végrehajtottak ilyeneket.
amely gázai szülők mindezt megelőzően az utcán táncolták körbe a teherautókat, amiken az izraeli halottakat és sebesülteket hurcolták szanaszét mutogatni.
miért akarod látni? miért akarsz vérben, szenvedésben tapicskolni? nekem elég az, hogy a kiszabadult gyerekek még mindig csak suttogni mernek, mert félnek. még most is, pedig már otthon vannak, biztonságban.
nem tudom hogy milyen videót nézett Tamás és melyiket te.ugyhogy erre konkrétan passz,de ha nagyon akar az ember tud néhány videót a saját maga is találni a neten,persze aki keresi.másrészt az iszlám állam amit korábban müvelt hogy csak egy példát hozzak fel.