Nah, volt ott azért más is....nem kell lebecsülni az Árpit!
sajna nem sikerült megörökiteni egy félmagasan repülö erkélyládát, és néhány kisebb, magas elektromos feszültséget jelzö táblácska átalakulását. ja meg a hoember kezdemény meggyalázását.....
viszont ha valaki felrakná azt a képet, amin az iskolatábla van nagy fasszal, azt megköszönném (csak a Bundinak, hogy lássa, milyen bagázsba keveredett...)
Köszi Jarel és mindenkinek aki mellettem volt. Köszönöm a családomnak és mindenkinek ki támogata az utam, és ez nem jöhetet volna létre ha nem letem volna ittas. Ja és külön köszönet azoknak a cégeknek kik biztositják számomra a lehetöséget hogy elérjem a célom. Legözelebb remélem gazdagab termésel tudok elöállni, de manapság új hobim kerit a hatalmába ez pedig az épités:D
teeee.... azért néztem hogy össze tudjam hasonlitani magam a farkasokkal, mert az ő fórumukon is fent volt ez a játék... Szégyenkezhetünk... Ott a legtöbb asszem 350 körül volt és az átlag az 30-40 között...
Nekem valamiért a kék kockák egyhelyben álnak... egy idő után meguntam és hozzá vezettem a falhoz a pirosat... elsőre 1perc 24mp =)))) Ez a szintidő =D