persze persze minden rendben! de sömmi sem a régi! Sat-nak már megint igaza van!milyen rossz lehet a netnek sat nincs a közelében
hát tudod ez csütörtök és teke napja hazafelé megittam két sört, most meg rossz chilei bort iszom és percenként 30 csuklom. a klaviatura amplitudója közelit a a maxhoz.ja a bor izlik már a második üveg, minden uri társaságból kitagadnának, ha ezt tudnák!!
Sat egy kicsit nagyobb adagot kérünk! nem mondod komolyan , hogy vacsorázhattunk is volna a hotel petrában , hukkkkk ez eszembe sem jutott, huuuuuuk . ez rémes minnél jobban ccsuklom annál többet iszom, minnél többet iszom annál jobban csuklom! segitség:
kedves B.B azok a képek amelyeken szerepelek majdnem olyan jók mintha én készitettem volna. hukkkkk
drága Mogyoró nem hagyom magam átverni ott igen ott a szikla mögött 04 lapul . meg lent is, meg fent is!!az a párkány nem kondició kérdése, hanem hány méter lefeleeeeeeeee! az a cérna száll amit kapaszkodónak csufolnak Y-ka melegvizes medencéjéből a dugót kihuzni is vékony volna.
Soča forrás: Bovectől 30 km-re a Triglav Nemzeti Park szívében, csodálatos természeti környezetben bukkan ki a sziklák között a folyó, ahová egy rövid gyalogtúra tehető. A túra alsó része itt nagyon könnyű, szinte lépcsőn lehet felmenni. Az utolsó szakaszon viszont párkányokon drótkötélbe kapaszkodva kell haladni, ezért ezt a szakaszt csak jó kondícióval rendelkezőknek ajánljuk.
Eltűntem, mint a kámfor. Be-be nézegettem, de akkor nem sok jót láttam. Talán valami dráma zajlott le. Nem is volt nagy nyüzsgés és ez valahogy elvette a kedvemet.
Nekem is hiányzik az utazás. De még mennyire,
hogy hiányzik. Egyelőre semmi sincs a láthatáron. Szeptemberben lesz Spanyolország 2-3 hét, de addig még sok víz folyik le a Dunán.
A tavaly Mahdiában filmeztem a gyerekeket, ahogyan fociztak ott a tengerparton (ott, ahol az a szép temető van), és ép arra gondoltam, amit írtál az afrikai kupáról. És habár már eltelt néhány hét, még mindig lelkesen rúgtak a labdába. És jó néha ezt visszanézni időnként.
Ki is az, aki nem aktív????? - én tudom, BB-nek hívják!!!
A többiek tudják, és megbocsátják, hogy heti 4 napot nem vagyok netközelben, a maradék időben pedig dolgoznom kell ezerrel...
Ja, hogy a jókedvem nem a régi?
Háááát, semmi sem a régi..... ha belegondolok, hogy egy évvel ezelőtt még Tunéziában az Afrika Kupán kiabáltam önfeledten - hááááát, most épp lakáskeresőben vagyok, plisz hitelfelvételben, úgyhogy az utazásoknak lőttek... :((
Nálad mi újság?
Mért nem írsz magadról, magatokról, utazásról?????
Sat te ? nem hiszek te itt.na eztetet szerkezd be!
hát igen szegény Gál Tibi . abból a bizonyos évfolyamból Ő vitte valamire a többiek elhulltak a hosszú harc alatt. én meg rájöttem a sört jobban szeretem, mert az jéghidegen is jó!gyönyörű uj ultetvénye van ami azt hiszem idén fog termőre fordulni.
ha valahol látsz Syraz merlot az is az ő kezemunkája!
iszonyuan sokat utazott igy egerben is csak ritkán volt.
ilyenkor jó volt hülyének is lenni mögötte! de lecsót én jobbat fözök! ö meg a vaddisznóról tud többet( látod ez van: tudott, sajnos)
annak az áldott jó Gpontocskának engedélyez már egy pár képet , rámolja felfele
meg egy kicsi uti beszámoló is elférne itt!.
Y- ka jegyzetelsz? semmi nélkül?
és mindezeken felül mogyoró van az ő tetején. már mint a babos süteménynek
A születésnapomat a barátaimmal egy Egerben töltött hétvégével ünnepeltük meg, melynek egyik csúcspontja egy csoportos látogatás volt a Gál-pincében...
Pincelátogatás, amolyan "idegenvezetés",
ssodálatos kóstolóval, míg élek, nem felejtem el, egyike volt a legboldogabb szülinapjaimnak...
Előttem az asztalra kitett - minek is nevezik? asztallap/terítő stb. - rajta a borívó tízparancsolata...
Szívesen bemásolnám ide, de nemtom, nem sértenék-e vele jogokat....
Mindenesetre én elhűlve nézem,
és elhűlve olvasom a cikket az újságban, ahol a legjobb barátja nyilatkozik, egy étterem tulajdonosa,
ahol felejthetetlen vacsit kaptunk, tűzijáték-meglepit én,